sexsymbol Reputație: 236 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Ianuarie 12, 2016 Buna EvaEsti foarte sexy! Poate pui si tu niste poze fara haine?Cu prima ocazie cand ajung in Cluj am sa-ti fac o vizita
boy4you43 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 12, 2016 Nu vreau sa existe confuzii,eu nu prestez in Bucuresti,cine vrea sa ma cunoasca ma va gasi la Oradea sau Cluj!Daca ma hotarasc sa prestez in Bucuresti o sa anunt! Va multumesc pentru intelegere! Draga Eva, mie imi place mult de tine te-as vizita aproape NON-stop, insa nu e ok sa iei pozele Adelinei. Măcar i-ai cerut acordul?
boy4you43 Reputație: 2693 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 12, 2016 Buna EvaEsti foarte sexy! Poate pui si tu niste poze fara haine?Cu prima ocazie cand ajung in Cluj am sa-ti fac o vizita Fraților pozele sunt ale altei fete, Adelina, daca vreți poze cu ea dezbracata găsiți in postările ei.
sexsymbol Reputație: 236 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Ianuarie 13, 2016 Fraților pozele sunt ale altei fete, Adelina, daca vreți poze cu ea dezbracata găsiți in postările ei.Multumesc pentru avertizare, eu m-am uitat la pozele din profilul ei
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Draga Eva, mie imi place mult de tine te-as vizita aproape NON-stop, insa nu e ok sa iei pozele Adelinei. Măcar i-ai cerut acordul? Nu eva i-a furat pozele ci ema!
cassy Reputație: 16362 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 13, 2016 Nu eva i-a furat pozele ci ema! No, in sfarsit ai clarificat, ca treburile pe aici erau foarte incurcate dat fiind ca numarul a fost folosit de Eva, ea a intrat si n-a zis nimic de numar
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 No, in sfarsit ai clarificat, ca treburile pe aici erau foarte incurcate dat fiind ca numarul a fost folosit de Eva, ea a intrat si n-a zis nimic de numar Cred ca a uitat sa precizeze!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum