nightcorestyle Reputație: -8 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Stiti numere de telefon/parasute pe la caminele studentesti? 5
catdeluxe2 Reputație: 532 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 8, 2016 Tu ai impresia ca daca is studente automat devin flamande si gata sa faca orice pentru 3 lei?!? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 @nightcorestyle, doua postari ai in aproape 2 luni si ambele sunt senzationale.
Vizitator palosugros Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 @catdeluxe - e o fractura in logica ta. Omul a intrebat daca stim numele de la parasute, fara sa implice ca toate studentele devin automat asa, la fel cum ai intreba daca stim numere de telefon ale oamenilor cu fes rosu din Carrefour, fara sa insemne ca toti din carrefour au fes rosu. Hai, te pup ca imi placi si esti si desteapta si frumoasa, deci sigur nu te vexezi
catdeluxe2 Reputație: 532 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 8, 2016 M-am zburlit pentru ca il ultima perioada apar din ce in ce mai multi din astia, vin cu intrebari stupide, afirmatii, si au impresia ca totul e gratuit. Ma irita prezenta lor. Darrrrrrrrrr.....ma calmez 2
nastym Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:doha Oras:doha Postat Ianuarie 8, 2016 M-am zburlit pentru ca il ultima perioada apar din ce in ce mai multi din astia, vin cu intrebari stupide, afirmatii, si au impresia ca totul e gratuit. Ma irita prezenta lor. Darrrrrrrrrr.....ma calmez Sunt foarte nou pe site.Adica nu am facut niciun comentariu. Chiar daca nu ma cunosti, ai putea sa onorezi o intalnire?
tyger1 Reputație: 1632 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 8, 2016 Sunt foarte nou pe site.Adica nu am facut niciun comentariu. Chiar daca nu ma cunosti, ai putea sa onorezi o intalnire?
Postări Recomandate