michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Lasa-te cuprins de placere alaturi de o domnisoara bruneta dispusa sa iti transforme orice vis in realitate. Garantez igiena si discretie maxima. Te pup!!!http://www.fetedragute.ro/profil/6239/Maria:%20+40769575793Pozele nu se gasesc pe google La telefon zice ca nu are locatieStie cineva ceva de ea?
alex1199 Reputație: -505 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 I-am gasit profilul de facebook unde ii lipsesc pozele in care este dezbracata.
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 link please
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 cum l-ai gasit?
alex1199 Reputație: -505 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Cu grija.
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 I-am gasit profilul de facebook unde ii lipsesc pozele in care este dezbracata. Si io la fel.
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 unde l-ai gasit frate da-mi si mie linku sau zi-mi cum ai facut ofer recompensa pe cinstite
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Si io la fel.zi-mi si mie cum l-ai gasit sau da-mi si mie linku ofer recompensa pe cinstite
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Da' tu cini iesti? Ca vad ca ai postat de doua ori anuntul asta. Mie-mi miroase a . Nu-ti cum l-am gasit si nici nu-ti dau link, chiar daca e relativ usor de gasit. Saraca fata nu si-a dat seama cum a gafat. Alex, daca esti tu bun, poate-i zici fetili, ca mie mi-e...cam lene. ) 1
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 atunci sa-mi sugi pula te-n pula mea Da' tu cini iesti? Ca vad ca ai postat de doua ori anuntul asta. Mie-mi miroase a . Nu-ti cum l-am gasit si nici nu-ti dau link, chiar daca e relativ usor de gasit. Saraca fata nu si-a dat seama cum a gafat. Alex, daca esti tu bun, poate-i zici fetili, ca mie mi-e...cam lene. )atunci sa-mi sugi pula te-n pula mea am pus sa vad daca a fost cineva sa vad daca sunt poze reale sau poate so duce vreunu 1
parbiturice9 Reputație: 198 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:dublin Oras:dublin Postat Ianuarie 9, 2016 Da' tu cini iesti? Ca vad ca ai postat de doua ori anuntul asta. Mie-mi miroase a . Nu-ti cum l-am gasit si nici nu-ti dau link, chiar daca e relativ usor de gasit. Saraca fata nu si-a dat seama cum a gafat. Alex, daca esti tu bun, poate-i zici fetili, ca mie mi-e...cam lene. )zi macar din fb reiese ca sunt poze false sau nu ten mm 1
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Sunt reale, in pula mea. 1
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Sunt reale, in pula mea.pei or fii reale da sunt de romanca sau de turcoica n p matii 1
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Esti retardat? De unde ai scos-o pe asta cu turcoaica? A scris ea asta pe site-ul fetedragute.ro? NU. Scrie clar acolo ca numele ei e Maria si mail-ul pe care l-a oferit e ceva cu irina. TU ai scris in titlu - din D-zeu stie ce motiv - "turcoaica". Da-te-n pula mea de analfabet. 3
yonix Reputație: 349 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Problema nu este daca sunt reale pozele.....problema e daca tipa chiar lucreaza in domeniu sau cineva a pus mana pe pozele ei si a facut o gluma proasta.? 1
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Problema nu este daca sunt reale pozele.....problema e daca tipa chiar lucreaza in domeniu sau cineva a pus mana pe pozele ei si a facut o gluma proasta.? M-am gandit si eu la treaba asta, dar asta ar insemna ca ar fi pus mana si pe nudurile ei, pe care le-a postat pe site. Ceea ce e mai greu de facut. Dar ne zice colegu' asta ca a sunat si i-a raspuns tipa, deci...e pe bune. Acum, io nu stiu daca e majora. Sincer, nu cred.
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Problema nu este daca sunt reale pozele.....problema e daca tipa chiar lucreaza in domeniu sau cineva a pus mana pe pozele ei si a facut o gluma proasta.?pei are poze si dezbracata pb e ca eu nui gasesc fb cum il gaseste muia de Alopat sa vad daca e din bucuresti si daca sunt ale posesoareipoate o so chem si daca nui ea o trimit acasa daias mue lu alopat sai dau 1
hodor Reputație: 416 Postat Ianuarie 9, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Ianuarie 9, 2016 M-am gandit si eu la treaba asta, dar asta ar insemna ca ar fi pus mana si pe nudurile ei, pe care le-a postat pe site. Ceea ce e mai greu de facut. Dar ne zice colegu' asta ca a sunat si i-a raspuns tipa, deci...e pe bune. Acum, io nu stiu daca e majora. Sincer, nu cred.Asta am vrut si eu sa scriu. M-am uitat pe facebookul ei si din poze pare la limita. Nici eu nu cred ca e majora.Pentru care care cer contul fetei, e impotriva regulamentului sa pui facebookul unei fetei din cate tin eu minte. E la mintea cocosului sa-l gasesti oricum, daca nu te descurci nu meriti sa-l primesti :laugh2 1
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 pei are poze si dezbracata pb e ca eu nui gasesc fb cum il gaseste muia de Alopat sa vad daca e din bucuresti si daca sunt ale posesoareipoate o so chem si daca nui ea o trimit acasa daias mue lu alopat sai dau Bai, io-ti zic clar, garantat, ca ea e. 100%, boss. Si daca nu e cum iti zic eu, o trimiti la mine, boss. N-am cum sa ma supar pe colegul. El este Analfabetul (!). Ecce Analfabetul. Cand o sa moara ultimul analfabet, atunci o sa moara si specia umana. Cam asa parca zicea Cioran in Caderea in timp: "[...] Nu intentionez totusi aici sa depling soarta antropofagilor (n.r. canibalilor), desi, hartuiti fara mila, ei traiesc sub teroare si sint astazi marile victime. Caci, trebuie sa recunoastem: cazul lor nu-i dintre cele mai fericite. De altfel, devin din ce in ce mai rari: o **spam editat**itate haituita, lipsita de incredere in sine, incapabila sa-si pledeze propria cauza. Cu totul diferita ne apare situatia analfabetilor, masa considerabila, legata de traditiile si de privilegiile sale, impotriva careia ne ridicam cu o virulenta de nimic justificata. Caci e oare vreun rau in faptul ca nu stii sa citesti si sa scrii? Sincer vorbind, nu cred. Merg chiar mai departe si afirm ca atunci cand ultimul analfabet va fi disparut, vom putea considera ca a disparut si omul. [...]" 2
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Asta am vrut si eu sa scriu. M-am uitat pe facebookul ei si din poze pare la limita. Nici eu nu cred ca e majora.Pentru care care cer contul fetei, e impotriva regulamentului sa pui facebookul unei fetei din cate tin eu minte. E la mintea cocosului sa-l gasesti oricum, daca nu te descurci nu meriti sa-l primesti :laugh2 cum frate mie pozele emailu sau nr de tel nu-mi dau nimic pe google
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 cum frate mie pozele emailu sau nr de tel nu-mi dau nimic pe google Puiutule, crede-ne pe cuvant, pe noi toti trei care am comentat pana acum. Ea e. Nu ai nevoie de FB-ul ei (decat daca nu cumva vrei s-o santajezi). Asa ca las-o moarta cu FB-ul.
michaeljordan55 Reputație: -19 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2016 Puiutule, crede-ne pe cuvant, pe noi toti trei care am comentat pana acum. Ea e. Nu ai nevoie de FB-ul ei (decat daca nu cumva vrei s-o santajezi). Asa ca las-o moarta cu FB-ul.sa-mi sugi pula ten pula mea 3
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 sa-mi sugi pula ten pula mea Poti sa-l urasti? Nu poti. 3
yonix Reputație: 349 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Poti sa-l urasti? Nu poti. nu ai cum )) 2
c0st1n Reputație: 34 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Fac eu o vizita . imi place tiparevin cu recenzie !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum