Sari la conținut

Andreea 100% REAL !!! 0746545277

Postări Recomandate

• Oras:Ganeasa
  • Oras:Ganeasa
Postat

Deci sa va spun care-i treaba cu punga . Iei o punga de plastic transparenta , io pui pe cap sa vezi cam ce fata face si din cand in cand ii mai dai aer cu portia . E un joc erotic care merge incercat , dar nu vam spus sa o futi cu ÅŸiretul pe pula sa vezi atunci ce geme de durere ðŸ‘ðŸ‘

Postat

Deci sa va spun care-i treaba cu punga . Iei o punga de plastic transparenta , io pui pe cap sa vezi cam ce fata face si din cand in cand ii mai dai aer cu portia . E un joc erotic care merge incercat , dar nu vam spus sa o futi cu ÅŸiretul pe pula sa vezi atunci ce geme de durere ðŸ‘ðŸ‘

Ce ai fumat prietene?

• Like 1
Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

Deci sa va spun care-i treaba cu punga . Iei o punga de plastic transparenta , io pui pe cap sa vezi cam ce fata face si din cand in cand ii mai dai aer cu portia . E un joc erotic care merge incercat , dar nu vam spus sa o futi cu şiretul pe pula sa vezi atunci ce geme de durere

Nu stiu cine ti.ar accepta asa ceva...
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

a fost cineva serios la aceasta domnisoara , sa ne spuna si noua real cum sta situatia ? ca sincer nu stim ce sa mai credem din recenziile de pina acum?

• Oras:.
Postat

a fost cineva serios la aceasta domnisoara , sa ne spuna si noua real cum sta situatia ? ca sincer nu stim ce sa mai credem din recenziile de pina acum?

Mai ai, te rog, putina rabdare, sper sa ajung la Andreea,, sapt viitoare. La prima impresie, mi s.a parut ok fata, depinde acum si de"actiunea" in sine. Sa vedem ce va fi!

...scz daca m.am bagatt eu, era vb de cineva "serios"  :laugh2

• Oras:Pitesti
Postat

Ce ai fumat prietene?

Nu stiu ce o fi fumat.... dar zau ca vreau si eu

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Haia cata cu recenzia sa vad daca mai opresc prin oras sa ii fac o vizita. Tare faza cu punga. Spor

Postat

disponibila  va astept si va pwp ! 

Ahhh, Andreea, bruneta frumoasa, mi.ai cam scapatt printre degete in ultima perioada.

Dar iti promitt ca nu te "ratez". O sa vezi!  :blushing2 i

Vizitator caddey666
Reputație: 0
Postat

Am vizitat si eu aceasta tanara domnisoara...vreau sa spun ca m am simtit ok...m am mulat pe comportamentul iei putin arogant dar am intrat in joc ai chiar am reusit sa radem si sa glumim. Tipa arata foarte bine corporal...ingrijita...frumoasa ...ceva destul de bun calitativ pentru Pitesti. A inceput cu un oral de nota 9 neprotejat, nu s a aruncat pe spate si mi a ascultat dorintel. La normal a fost ok...nu galeata cum spun altii(dar depinde si cat o ai :))) mie chiar mi a placut. Toata distractia m a costat 150lei si m a lasat sa i fac si niste poze pentru voi

post-86514-0-94090400-1457081489_thumb.jpg

post-86514-0-67038600-1457081525_thumb.jpg

• Telefon: hard_well
  • Telefon: hard_well
Postat

Salutare,

Azi am reusit si eu sa ajung la domnisoara. Locația in apropiere de Kaufland (Craiovei), întru-un bloc turn, dar la etajul 1. Garsoniera destul de OK cu toate cele trebuincioase.

Domnisoara arata foarte bine, cam din toate punctele de vedere si are un zâmbet fermecator. Trebuie sa fi nesuferit rău sa te apuci sa-i cauti defecte. In plus, este comunicativă si chiar vorbeste frumos. In nici un caz nu este arogantă, așa cum s-a mai scris pe aici. Poate iuţeala si tupeul specific varstei ei sa fi creat o impresie falsa.

In ceea ce privește sexul, daca ar fi sa rezum, e sex cu o fata de 19 ani. Viguros, tanar, dar lipsit de experienta. Insa e frumos si asa, chiar ma luase si pe mine valul tineretii.

Actiunea a inceput oarecum surprinzator pentru mine, fara prea mult preludiu, cu un oral, umed, executat binisor. Am continuat cu un 69, păsărică faina, priveliște de vis. Am mai schimbat 2 pozitii si am finalizat in prezervativ. Domnisoara chiar daca sa grabeste (tineretea bat-o vina), totusi nu te grăbește. Am stat de vorba, am facut dus, am mai stat de vorba, am facut ce trebuia sa facem si încă putina vorba. Nu am auzit telefonul, nu a fost ditrasa sau distanta, ba chiar destul de orientată catre client.

Si ca sa notez:

Aspect: 10

GFE: 8 (fara FK, cel putin deocamdata)

Oral neprotejat: 9

Normal: 8

Tarif: 150 o finalizare

Per total eu am fost multumit si cu siguranta o sa mai revin. Domnisoara este frumoasa si chiar daca mai are nevoie de experinta, este o partida buna. Are timp sa crească si cu siguranta o sa ajungă de 10 pe linie, pentru ca are potential.

Cu stima,

• Like 3
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Aceleasi poze apar si pe valcea dar cu alt nr ..probabil cineva tia furat pozele andreea.

Postat

Atunci probabil e tot nr ei si lucreaza si in valcea ca pozele sunt ale ei din linkul atasat de mine

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...