andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 3, 2016 Ce frumusețe de cur ai Andreea...păcat ca te arunci în prețuri așa ca la Amsterdam. Aș fi făcut umpic de amor cu tine... vino si testeaza-l si lasa comentariile alta data ... te pup si te astept
versaceboss Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Februarie 3, 2016 ai limita de varsta ..gen accepti de la o varsta anume in sus?
andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 3, 2016 Nu accept **spam editat** ... in rest accept orice varsta !
versaceboss Reputație: 14 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Februarie 3, 2016 normal ca nu sunt **spam editat** .21 de primaveri sper sa gasesc o portita ..
misudiaconu69 Reputație: 205 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Telefon: mishu69xxx Oras:Pites.ti Postat Februarie 6, 2016 Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare dubios faptul ca daca dai cautare pe facebook cu numarul ei, gasesti un araboi, Abdulah nu stiu cum 1
camy25 Reputație: 1336 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;) Postat Februarie 6, 2016 La 80% dintre femei daca dai cautare pe facebook dupa nr lor găsesti bărbati nu profilul lor misu.
andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 6, 2016 Despre mine : Am 55 de kg Parul brunet,marime medie 1,60 inaltime ochi negri Servicii : -Contact oral protejat sau neprotejat in functie de igiena partenerului -Sex normal protejat -Finalizare corporala -Footjob -Handjob -Masaj de relaxare -69 Preturi: -O finalizare / o jumatate de ora ( 30 de minute ) - 150 lei -Pretul pentru o ora (60 minute) 250 lei NU RASPUND LA NR PRIVAT !!!!
mcdonalds Reputație: 83 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 6, 2016 Buna Andreea.Sarutari FK accepti? Ms
andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 6, 2016 da
mcdonalds Reputație: 83 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 6, 2016 Ok.Chiar o sa iti fac o vizita sa vedem La cum arati daca ai fi ok cred ca o sa fii de top parerea mea
c20let Reputație: 12 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2016 Program de lucru? Numai in locatia ta sau faci si deplasari? Ms!
andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 6, 2016 numai la mine ...
thenazdravanu Reputație: 17 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Februarie 6, 2016 Da' mi se pare mie sau duduia are plasa de pe picioruse rupta pe alocuri? Părerea mea!
andreeabruneta Reputație: 36 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 6, 2016 Da si eu am vazut !! ))))
cjack13 Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2016 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 7, 2016 ....cred ca mulți din cauza "plasei rupte" nu o vizitează p Andreea ) ,cu sau fără "plasă" e la fel de "bună".... Cred....urmează să testam! 1
versaceboss Reputație: 14 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Februarie 7, 2016 da pe fb daca dai cautare dupa nr apare un arab :350x poate ne lamureste andreea in aceasta privinta {andreea esti araboaica?)}
vandam2015 Reputație: -1 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Ganeasa Oras:Ganeasa Postat Februarie 7, 2016 Dragi colegi , am reusit eu sa ajung la ea , cu putin efort am reusit sa discut cu ea la telefon si sa scad pretul am ciupit 50 de lei , am stabilit pretul in final, fix 200 lei (batut in cuie ) am plecat croit spre ea , pregatit sa îi rup fâşul , am ajuns la ea si ce sa vezi ??? Ajung la ea si... maiculiţa , fata zici ca-i pisedata sa faci cum vrea ea nu cum vrei tu . A inceput cu un oral , hmmm binisor zic eu , la luat pe ţupurel din toate inchieturile , in final sai dam un 9 , am trecut la partea cea mai inportanta , cu bagatul magarului in beci . Bunn ma sui eu peste ea si ... hopaaa , jos la scorbura , fratilor sa moara ca ariciul in fipt daca va mint mai sa imi rup si gatul fata cred ca e bazin olimpic , cel puţin 3 ţoli avea gaura , am dat repede iepureste am terminat am si inceput al doilea nr a durat ceva dar am terminat , mam inbracat si am plecat . La normal îi dam un 7,5 pt diametrul craterului . Pt a incerca acest specimen de turturica , treceti pe la ea . Daca îi mai dai 300 de lei in plus la ora in total 500 de lei fata accepta ca pe tot dăzmaţul sa o fuţi cu punga pe cap , si eventual din cand in cand îi mai dai si ei puţin aer . Cam atat cu Rewiul meu . Vam pwpat 1
intens Reputație: 1681 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 8, 2016 Dragi colegi , am reusit eu sa ajung la ea , cu putin efort am reusit sa discut cu ea la telefon si sa scad pretul am ciupit 50 de lei , am stabilit pretul in final, fix 200 lei (batut in cuie ) am plecat croit spre ea , pregatit sa îi rup fâşul , am ajuns la ea si ce sa vezi ??? Ajung la ea si... maiculiţa , fata zici ca-i pisedata sa faci cum vrea ea nu cum vrei tu . A inceput cu un oral , hmmm binisor zic eu , la luat pe ţupurel din toate inchieturile , in final sai dam un 9 , am trecut la partea cea mai inportanta , cu bagatul magarului in beci . Bunn ma sui eu peste ea si ... hopaaa , jos la scorbura , fratilor sa moara ca ariciul in fipt daca va mint mai sa imi rup si gatul fata cred ca e bazin olimpic , cel puţin 3 ţoli avea gaura , am dat repede iepureste am terminat am si inceput al doilea nr a durat ceva dar am terminat , mam inbracat si am plecat . La normal îi dam un 7,5 pt diametrul craterului . Pt a incerca acest specimen de turturica , treceti pe la ea . Daca îi mai dai 300 de lei in plus la ora in total 500 de lei fata accepta ca pe tot dăzmaţul sa o fuţi cu punga pe cap , si eventual din cand in cand îi mai dai si ei puţin aer . Cam atat cu Rewiul meu . Vam pwpatVandame,eu n-am inteles nimic din recenzia ta.E de bine sau de rau?
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Ciudata recenzie. Care i treaba cu punga in cap?!?!?!
intens Reputație: 1681 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 8, 2016 Ciudata recenzie. Care i treaba cu punga in cap?!?!?!Credeam ca sunt eu greu de cap .
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Grei de cap....Ca sa fiu draguta,vandam pe limba lui a spus ca nu.i stramta deloc si pt ceva bani in plus o futi cum vrei.Scuze Andreea,spor la treaba.
intens Reputație: 1681 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 8, 2016 Multumesc pentru compliment,Adelina!Oricum eu n-am incredere in recenzia de mai sus si o sa verific personal.
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Credeam ca sunt eu greu de cap .Dar nu am zis eu,tu ai zis,hi hi
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Grei de cap....Ca sa fiu draguta,vandam pe limba lui a spus ca nu.i stramta deloc si pt ceva bani in plus o futi cum vrei.Scuze Andreea,spor la treaba.Eu nu s greu de cap. Recenzia e ciudata + deloc elocventa. Da' multam...
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Eu nu s greu de cap. Recenzia e ciudata + deloc elocventa. Da' multam...Era replica la postarea lui Intens,si da ai dreptate ,este ciudata,miroase...(sa urci la 500,pai o iei de tot?)Nu te supi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum