Sari la conținut

Andreea 100% REAL !!! 0746545277

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Ce frumusețe de cur ai Andreea...păcat ca te arunci în prețuri așa ca la Amsterdam. Aș fi făcut umpic de amor cu tine...

vino si testeaza-l si lasa comentariile alta data ... te pup si te astept

• Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare dubios faptul ca daca dai cautare pe facebook cu numarul ei, gasesti un araboi, Abdulah nu stiu cum

• Like 1
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

La 80% dintre femei daca dai cautare pe facebook dupa nr lor găsesti bărbati nu profilul lor misu.

Postat
Despre mine :

Am 55 de kg

Parul brunet,marime medie

1,60 inaltime

ochi negri

Servicii :

-Contact oral protejat sau neprotejat in functie de igiena partenerului

-Sex normal protejat

-Finalizare corporala

-Footjob

-Handjob

-Masaj de relaxare

-69

Preturi:

-O finalizare / o jumatate de ora ( 30 de minute ) - 150 lei

-Pretul pentru o ora (60 minute)  250 lei

NU RASPUND LA NR PRIVAT !!!!
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Ok.Chiar o sa iti fac o vizita sa vedem :) La cum arati daca ai fi ok cred ca o sa fii de top parerea mea :*

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Program de lucru? Numai in locatia ta sau faci si deplasari? Ms!

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

....cred ca mulți din cauza "plasei rupte" nu o vizitează p Andreea :)) ,cu sau fără "plasă" e la fel de "bună".... Cred....urmează să testam!

• Like 1
  • Oras:Frankfurt Main
  • Oras:Frankfurt Main
Postat

da pe fb daca dai cautare dupa nr apare un arab   :350x poate ne lamureste andreea in aceasta privinta {andreea esti araboaica?:))}

• Oras:Ganeasa
  • Oras:Ganeasa
Postat

Dragi colegi , am reusit eu sa ajung la ea , cu putin efort am reusit sa discut cu ea la telefon si sa scad pretul am ciupit 50 de lei , am stabilit pretul in final, fix 200 lei (batut in cuie ) am plecat croit spre ea , pregatit sa îi rup fâşul , am ajuns la ea si ce sa vezi ??? Ajung la ea si... maiculiţa , fata zici ca-i pisedata sa faci cum vrea ea nu cum vrei tu . A inceput cu un oral , hmmm binisor zic eu , la luat pe ţupurel din toate inchieturile , in final sai dam un 9 , am trecut la partea cea mai inportanta , cu bagatul magarului in beci . Bunn ma sui eu peste ea si ... hopaaa , jos la scorbura , fratilor sa moara ca ariciul in fipt daca va mint mai sa imi rup si gatul fata cred ca e bazin olimpic , cel puţin 3 ţoli avea gaura , am dat repede iepureste am terminat am si inceput al doilea nr a durat ceva dar am terminat , mam inbracat si am plecat . La normal îi dam un 7,5 pt diametrul craterului . Pt a incerca acest specimen de turturica , treceti pe la ea . Daca îi mai dai 300 de lei in plus la ora in total 500 de lei fata accepta ca pe tot dăzmaţul sa o fuţi cu punga pe cap , si eventual din cand in cand îi mai dai si ei puţin aer . Cam atat cu Rewiul meu . Vam pwpat

• Like 1
Postat

Dragi colegi , am reusit eu sa ajung la ea , cu putin efort am reusit sa discut cu ea la telefon si sa scad pretul am ciupit 50 de lei , am stabilit pretul in final, fix 200 lei (batut in cuie ) am plecat croit spre ea , pregatit sa îi rup fâşul , am ajuns la ea si ce sa vezi ??? Ajung la ea si... maiculiţa , fata zici ca-i pisedata sa faci cum vrea ea nu cum vrei tu . A inceput cu un oral , hmmm binisor zic eu , la luat pe ţupurel din toate inchieturile , in final sai dam un 9 , am trecut la partea cea mai inportanta , cu bagatul magarului in beci . Bunn ma sui eu peste ea si ... hopaaa , jos la scorbura , fratilor sa moara ca ariciul in fipt daca va mint mai sa imi rup si gatul fata cred ca e bazin olimpic , cel puţin 3 ţoli avea gaura , am dat repede iepureste am terminat am si inceput al doilea nr a durat ceva dar am terminat , mam inbracat si am plecat . La normal îi dam un 7,5 pt diametrul craterului . Pt a incerca acest specimen de turturica , treceti pe la ea . Daca îi mai dai 300 de lei in plus la ora in total 500 de lei fata accepta ca pe tot dăzmaţul sa o fuţi cu punga pe cap , si eventual din cand in cand îi mai dai si ei puţin aer . Cam atat cu Rewiul meu . Vam pwpat

Vandame,eu n-am inteles nimic din recenzia ta.E de bine sau de rau?

Postat

Ciudata recenzie. Care i treaba cu punga in cap?!?!?!

Credeam ca sunt eu greu de cap :laugh2 .

Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

Grei de cap....Ca sa fiu draguta,vandam pe limba lui a spus ca nu.i stramta deloc si pt ceva bani in plus o futi cum vrei.Scuze Andreea,spor la treaba.

Postat

Multumesc pentru compliment,Adelina!

Oricum eu n-am incredere in recenzia de mai sus si o sa verific personal.

Vizitator ade_adelina
Postat

Credeam ca sunt eu greu de cap :laugh2 .

Dar nu am zis eu,tu ai zis,hi hi

Postat

Grei de cap....Ca sa fiu draguta,vandam pe limba lui a spus ca nu.i stramta deloc si pt ceva bani in plus o futi cum vrei.Scuze Andreea,spor la treaba.

Eu nu s greu de cap. Recenzia e ciudata + deloc elocventa. Da' multam...

Vizitator ade_adelina
Postat

Eu nu s greu de cap. Recenzia e ciudata + deloc elocventa. Da' multam...

Era replica la postarea lui Intens,si da ai dreptate ,este ciudata,miroase...(sa urci la 500,pai o iei de tot?)

Nu te supi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...