Sari la conținut

Salut !

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

nimic cu nr asta

are anunturi pe cta.ro cu cele doua numere telefon

• Oras:Constanta
Postat

are anunturi pe cta.ro cu cele doua numere telefon

Imi deschide site-ul dar nu apare nici poze, nimic.

• Minus 2
Postat

Ai fost la ea?

nu

am observat ca este 'recomandata' pe topicul asta

Postat

Te ajut eu 0763752057. 19 ani 70 numarul locuieste pe cismelei la ciresica

Claudiu faci si tu o recenzie mica? Sau poti sa dechizi un topic cu ocazia asta daca tot ai fost la ea si zici ca e piesa.

• Minus 2
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Mai multe detalii despre acest numar se poate? Am cautat-o pe forum dupa nr de tel dar nu apare nimic. Exista vreun topic despre ea? Doar pe Telegraf cateva anunturi cu acest numar nsotit de al numar 0725620217.

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8667946/sexy_si_senzuala/

njt de ce dar in a3a poza cand ma uit o vad pe pysy fundul si sanii par a fii la fel aceeasi + mobila care mi se pare cunoscuta dar nu stiu sper sa nu ma insel...

Postat

njt de ce dar in a3a poza cand ma uit o vad pe pysy fundul si sanii par a fii la fel aceeasi + mobila care mi se pare cunoscuta dar nu stiu sper sa nu ma insel...

Daca zici de sweet pysy de la pod butelii nu e ea.

• Minus 2
Postat

de ea ziceam se cam aseamana la corp cat de cat...

Seamana dar fata asta arata mai bine zic eu. Poate ne zice cineva ceva de ea.

• Minus 2
Postat

Si on topic pt costin la ciresica le gasesti pe : bruneta roxana, sandra666 (numele topicului: o fetita super model merita cautata), daca urci mai sus putin spre satu de vacanta ajungi la nicoleta ( vis-a-vis de cuptorul cu placinte ) pe la brotacei o gasesti pe Larissa deci sper sati fi fost de ajutor ti-am recomandat ce stiu ca e de calitate prin imprejurimi desi pe sandra nam testato dar sunt cateva recenzii bune despre ea :D

Succes la ciocaneala ce sa zic

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Si on topic pt costin la ciresica le gasesti pe : bruneta roxana, sandra666 (numele topicului: o fetita super model merita cautata), daca urci mai sus putin spre satu de vacanta ajungi la nicoleta ( vis-a-vis de cuptorul cu placinte ) pe la brotacei o gasesti pe Larissa deci sper sati fi fost de ajutor ti-am recomandat ce stiu ca e de calitate prin imprejurimi desi pe sandra nam testato dar sunt cateva recenzii bune despre ea :D

Succes la ciocaneala ce sa zic

Sunt cateva recenzii bune dar majoritatea sunt cam proaste. Cea mai indicata ar fi Larisa dupa parerea mea. Si mai e fata aia despre care ai zis ca seamana cu pysy. Cica face treaba buna. Oricum in zona aia ai de unde alege. Ce pacat e ca pe acolo trebuie sa ma deghizez daca mai vreau sa fut ceva ca stau foarte multe cunostinte si de parca nu era de ajuns ma urmareste si Sandra sa-mi dea capace :)))))))

• Minus 2
Postat

aha pai vino atunci si te convinge daca crezi ca sunt fake pozele

anunturi cu alte poze la acelasi numar

post-55084-43719.jpg

Postat

Sunt cateva recenzii bune dar majoritatea sunt cam proaste. Cea mai indicata ar fi Larisa dupa parerea mea. Si mai e fata aia despre care ai zis ca seamana cu pysy. Cica face treaba buna. Oricum in zona aia ai de unde alege. Ce pacat e ca pe acolo trebuie sa ma deghizez daca mai vreau sa fut ceva ca stau foarte multe cunostinte si de parca nu era de ajuns ma urmareste si Sandra sa-mi dea capace :)))))))

la ce numar poate fi gasita aceasta larisa ?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Oare o fi asa greu sa te uiti pe forumul principal si sa gasesti numele "larisa"?

• Like 1
  • Minus 3

Postat

LARISA 0784521468

informatii despre ea/servicii/tarif/program/zona gasesti in topicul ei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare