kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 19, 2016 Si inca ceva care e foarte important in culturism, niciodata sa nu mananci aceleasi preparate zilnic fiindca la un momentdat chiar daca cresti caloriile daca tu mananci doar piept de pui ca sursa de proteina animala corpul tau nu o sa o mai asimileze la fel de bine, e exact ca un drog care dupa un timp iti scade toleranta si corpul se satura de un timp de aliment nu doar creierul tau cand aude ca vrei sa mananci iar shaorma desi o faci de 90 de zile dimineata la pranz si seara. Sper sa iti fiu de ajutor cu sfaturile care ti le-am dat HF
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 19, 2016 Si inca ceva care e foarte important in culturism, niciodata sa nu mananci aceleasi preparate zilnic fiindca la un momentdat chiar daca cresti caloriile daca tu mananci doar piept de pui ca sursa de proteina animala corpul tau nu o sa o mai asimileze la fel de bine, e exact ca un drog care dupa un timp iti scade toleranta si corpul se satura de un timp de aliment nu doar creierul tau cand aude ca vrei sa mananci iar shaorma desi o faci de 90 de zile dimineata la pranz si seara. Sper sa iti fiu de ajutor cu sfaturile care ti le-am dat HF
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 21, 2016 Multumesc pentru sfaturile foarte utile dar mi-ai amestecat gandurile. Cunosc cate ceva din ce mi-ai zis dar daca ar fi sa iti urmez intocmai instructiunile cred ca m-as transforma intr-un robot. Oricat as vrea ca fitness-ul sa fie pe primul loc pentru mine, nu prea am cum pentru ca sunt cam insurat(asta ar trebui sa-ti spuna tot). Plus de asta mai e serviciul, curvele plus alte obiceiuri care nu ma lasa sa ma gandesc la maxim si amanuntit la alimentatie. O s-o iau mai usor 2
bernoulli Reputație: -428 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 nu mai manca dupa ora 7 ...fara prajeli , dulciuri , paine , paste fainoase daca nu vrei muschi abdomene etc . du te la sala si mergi pe banda cu o mica inclinatie , sau mergi cu bicicleta prin mamaia cand da caldura incet incet..pan la sf de an ajungi in forma daca-ti intra in sange regimul asta de viata , o sa ai numai de castigat greu ce zici tu , dar...poate o sa vina o zi sa imi schimb modul de viata...multumesc de sugestii!!
bernoulli Reputație: -428 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 si fara bere asta deja am cam lasat-o...
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 22, 2016 Multumesc pentru sfaturile foarte utile dar mi-ai amestecat gandurile. Cunosc cate ceva din ce mi-ai zis dar daca ar fi sa iti urmez intocmai instructiunile cred ca m-as transforma intr-un robot. Oricat as vrea ca fitness-ul sa fie pe primul loc pentru mine, nu prea am cum pentru ca sunt cam insurat(asta ar trebui sa-ti spuna tot). Plus de asta mai e serviciul, curvele plus alte obiceiuri care nu ma lasa sa ma gandesc la maxim si amanuntit la alimentatie. O s-o iau mai usorAtunci incearca sa pui accentul mult pe ce faci in sala, sa nu trisezi aiurea la greutati in loc sa pui 100 kg la piept si sa faci 4-6 repetari si alea cu ajutor pui un 60 si faci 20 de repetari dar corecte cat sa pui foarte mult stres pe muschi si sa il zdrobesti incearca cate 3-4 serii ( 1s - 30 repetari, 2s - 25 repetari, 3s - 20, 4s - 15 ) greutatila sa fie medii spre grele si sa faci in asa fel incat la ultimele 3 repetari chiar sa te chinui mereu dar sa le duci singur in acelasi timp, si somn mult cel putin 8 ore pe noapte, si incearca sa-ti cumperi si glutamina si ia 2 portii dupa antrenament pentru a-ti recupera tesuturile. Un antrenament bun te va face sa simti febra musculara imediat dupa ce termini antrenamentul. 1 2
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 22, 2016 Atunci incearca sa pui accentul mult pe ce faci in sala, sa nu trisezi aiurea la greutati in loc sa pui 100 kg la piept si sa faci 4-6 repetari si alea cu ajutor pui un 60 si faci 20 de repetari dar corecte cat sa pui foarte mult stres pe muschi si sa il zdrobesti incearca cate 3-4 serii ( 1s - 30 repetari, 2s - 25 repetari, 3s - 20, 4s - 15 ) greutatila sa fie medii spre grele si sa faci in asa fel incat la ultimele 3 repetari chiar sa te chinui mereu dar sa le duci singur in acelasi timp, si somn mult cel putin 8 ore pe noapte, si incearca sa-ti cumperi si glutamina si ia 2 portii dupa antrenament pentru a-ti recupera tesuturile. Un antrenament bun te va face sa simti febra musculara imediat dupa ce termini antrenamentul.La capitolul asta sunt bine bine. Crede-ma ca sunt un maestru al febrei musculare )))))) 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 22, 2016 La capitolul asta sunt bine bine. Crede-ma ca sunt un maestru al febrei musculare ))))))Atunci inseamna ca esti pe drumul cel bun, sa nu uiti sa pui accent pe recuperare si cu siguranta rezultatele vor aparea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum