Sari la conținut

fata bruneta la gara cu corp atletic???

Postări Recomandate

Postat

am fost recent la o fata frumusica la gara, vizavi de parc pe ferdinand. i am pierdut numarul, ii gasisem un topic si pe aici dar cu alta locatie. fata e chiar f dragua si are un corp bine lucrat, fibroasa, normala ca inaltime, poate un pic micuta, parul lug si f draguta la fatza! tarif 60/120

daca stie cineva de ea si are un numar de telefon il rog sa mi-l zica si mie!

• Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

fata bn lucrata la corp,draguta,60/120,la gara? asta la gara in constanta in romania nu ? :))) ca eu nu am auzit de vreuna...asa...si la pretu asta...sincer..

• Oras:Intre văi
Postat

fata bn lucrata la corp,draguta,60/120,la gara? asta la gara in constanta in romania nu ? :))) ca eu nu am auzit de vreuna...asa...si la pretu asta...sincer..

am sunat si eu la una....dar nu ma convins....era undeva pe ferdinand...vis-a-vii de fantana din parc.....din  poze era ok...si spusele ei....

• Oras:constanta
Postat

am sunat si eu la una....dar nu ma convins....era undeva pe ferdinand...vis-a-vii de fantana din parc.....din  poze era ok...si spusele ei....

Si nu ne lasi si noua numarul domnisoarei,poate pe noi ne convinge...

Postat

pai eu numarul ei il tot caut, nu ni-l spui si noua?

mai este deschis un topic pe tema asta...am specificat acolo ca nu mai am numarul....

Postat

Asta este nr de tel 0758.652.074,am fost la ea este ok .A doua oara mi.am facut programare mi.a spus sa astept 15 min si nu a mai raspuns la tel.

• Like 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

sa fie cea care avea locaatie la postbank la giratoriu pe soveja ,acum vreo 2 ani?

apoi la Dacia ,la reprezentanta nissan.

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

da, asta e fata!!! aka corina

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/8339983__e48e6ee3e2b73d8b96ff.jpg

Frumusel dorsalul ...ce stim de ea ?

• Telefon: +40728776282
  • Telefon: +40728776282
Postat

salut , am fost si eu acum ceva timp, fata nu este noua , iar pozele nu mi se par reale cel putin este parerea mea , fata arata de nota 8 cand am fost eu in locatie mai era cineva  ... oral de nota 7  normal de nota 7 , nu face finalizare orala ... locuinta de nota 6 ... nu a vizitat baia ceea ce este un - , scuze daca nu am stiut sa fac prea bine recenzia dar nu prea ma pricep

Postat

salut , am fost si eu acum ceva timp, fata nu este noua , iar pozele nu mi se par reale cel putin este parerea mea , fata arata de nota 8 cand am fost eu in locatie mai era cineva  ... oral de nota 7  normal de nota 7 , nu face finalizare orala ... locuinta de nota 6 ... nu a vizitat baia ceea ce este un - , scuze daca nu am stiut sa fac prea bine recenzia dar nu prea ma pricep

E clar ...iar poze fake. Bro multam dar mi-ai taiat toata pofta .E bine de stiut .

Postat

pozele sint ale corinei , 2-3 ani vechime.

ia vezi cum faci sa pui niste poze mai vechi cu ea, ca asa nu pot sa imi dau seama cine ar putea fi... Asa pare buna, as incercao odata

• Oras:ciresica
Postat

in primul rand pozele fetei sunt reale in al doilea rand are aproape 1 an de cand este pe constanta asa ca nu mai comentati aiurea cu poze fake gen sau gen locatie proasta sau gen nu face finalizare mai bn intreaba la telefon ce presteaza 

Postat

in primul rand pozele fetei sunt reale in al doilea rand are aproape 1 an de cand este pe constanta asa ca nu mai comentati aiurea cu poze fake gen sau gen locatie proasta sau gen nu face finalizare mai bn intreaba la telefon ce presteaza 

Zise PR`ul fetei  :slap2  :laugh2 ...nr. 4 la numar  :rax2

Cate Roxane sunteti doar pe Cta ?

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Zise PR`ul fetei  :slap2  :laugh2 ...nr. 4 la numar  :rax2

Cate Roxane sunteti doar pe Cta ?

pai cel cu roxan 3 este al meu doar ca mi-am uitat parola si asta nu am mai multe nume cum spui asa ca tineti gura idiot :) :) :)

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...