Sari la conținut

katy black

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bruneta simpatica, atenta la dorintele tale, iti pot oferi masaj de relaxare, tonifiere, body, sensual si erotic cu una sau mai multe finalizari de vis, la mine intr-o locatie discreta, sau la hotel. Aviatiei, Baneasa, Primaverii, Bd. Unirii, Bd Decebal, Pipera, Herastrau. tel: 0736.137.686

post-194033-0-70991800-1452596566_thumb.jpg

post-194033-0-10455200-1452596583_thumb.jpg

post-194033-0-97741600-1452596588_thumb.jpg

post-194033-0-80355200-1452596596_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna esti o fata superba !

un pret , o locatie, ce prestezi ar fi mai mult decat necesar sa postezi :)

ai vreo adresa  de mess deoarece as vrea sa tinem legatura si sa vorbim mai pe indelete despre servicii :)

multumesc frumos !

Vizitator
Postat

Vreo legatura cu salonul as massage? Pe anuntul folosesc si ei aceleasi poze

Buna esti o fata superba !

un pret , o locatie, ce prestezi ar fi mai mult decat necesar sa postezi :)

ai vreo adresa  de mess deoarece as vrea sa tinem legatura si sa vorbim mai pe indelete despre servicii :)

multumesc frumos !

multumesc pentru complimente. din pacate nu prea folosesc mesageria. ma poti suna si iti voi da toate detaliile la tel. asa mi se pare mie mai corect, sper sa ma intelegi. multumesc frumos inca o data pentru complimente

Vizitator
Postat

Vreo legatura cu salonul as massage? Pe anuntul folosesc si ei aceleasi poze.

buna, nu este nici o legatura cu salonul as, s-a dorit o colaborare pe partea de masaj dar nu s-a mai concretizat nimic, de aceea nu vor mai posta nici pozele mele.

Vizitator
Postat

Vreo legatura cu salonul as massage? Pe anuntul folosesc si ei aceleasi poze.

multumesc pentru complimente. din pacate nu prea folosesc mesageria. ma poti suna si iti voi da toate detaliile la tel. asa mi se pare mie mai corect, sper sa ma intelegi. multumesc frumos inca o data pentru complimente

Ha, ha! Asta e pentru intelectuali! Pentru dom' profesor care are fantezii cu premianta clasei... :laugh2

Ha, ha! Asta e pentru intelectuali! Pentru dom' profesor care are fantezii cu premianta clasei... :laugh2 :laugh2 :laugh2

ma poate indruma cineva cum sa postez si eu cateva anunturi pe aici va rog? multumesc anticipat pentru ajutor

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

buna, nu este nici o legatura cu salonul as, s-a dorit o colaborare pe partea de masaj dar nu s-a mai concretizat nimic, de aceea nu vor mai posta nici pozele mele.

Dar cu Biblioteca Nationala ai vreo legatura sau ai trecut intamplator prin fata ei?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ha, ha! Asta e pentru intelectuali! Pentru dom' profesor care are fantezii cu premianta clasei... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Foarte tare asta  :clapp

In liceu chiar aveam o vorba/fantezie eu si un bun prieten: sa mergem pe la D-na bibliotecara...

Postat

Faci decat masaj sau si altceva...?

Postat

Bai sa-mi bag! In liceu si facultate numai d-astea se lipeau de mine! :lol:

Postat

Dar sa stiti ca era cate o ochelarista din asta tocilara care se futea mai bine ca toate celelalte plus oral salbatic ca erau statute, cand prindeau un barbat il storceau ca pe o lamaie, vroiau 3 numere :)

Vizitator all_star
Postat

Ochelarii au supraviețuit?

S-au spart, la cate finalizari faciale/orale a oferit saraca fata. :laugh2

Postat

Fara ochelari seamana perfect cu o gagica de-a mea din facultate, o nimfomana de la Poli...

• Like 1
Postat

Fata n-are deloc gusturi rele la haine. S-a pozat în față la FashionVictim. Chiar dacă hainele de pe ea nu sunt de acolo, gestul totuși contează.

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Fara ochelari seamana perfect cu o gagica de-a mea din facultate, o nimfomana de la Poli...

Nu conteaza daca poarta sau nu ochelarii dar sa posteze si niste poze cu ea mai putin imbracata, ca sa ne starneasca interesul. :yummy

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...