Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Aprilie 29, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 29, 2012 POZE REALE 100%%%%%% abate drumul tau spre dormitorul meu, bruneta, voluptoasa, sani nr. 6, ochi verzi.suna-ma si nu vei regreta, ofer sex oral, normal, 69, cunilingus, anilingus si mici alte fantezii, kiss 29 Apr 18:220721.475.926 BucurestiPret: 50L fin poze furate de la BRANDY TALORE http://xhamster.com/search.php?q=BRANDY+TALORE&qcat=video
koy99 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2012 Postat Mai 30, 2012 fata a venit cu poze noi http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/poze-reale-abate-drumul-tau-spre-dormitorul-meu-bruneta-voluptoasa-sani-nr_5091083.htmlpoate cineva sa confirme ca sunt ale ei ?
minor Reputație: 405 Postat Martie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2013 Pozele nu sunt ale ei am fost acum ceva timp la ea,este satena undeva la 1,75 si 90 kg celor care le plac cele mai plinute la prima vedere este de incercat,insa la prestatia va zic de acm sunt banii aruncati.In timp ce ne dezbracam am vrut sa o ating un fel de preludiu nu sa trecem direct la un oral cand ea sarita k arsa aoloo nu ma atinge cu penisu cand am auzit i-am cerut sami puna prezervativu incepe un oral rapid si mecanic ajutat de maini am vazut ca nici aici nam succes am zis "sa trecem la treaba"pai bineinteles k peste mine na vrut sa se urce am dat in ea in pozitia misionarului cateva minute grabit si enervat finalizat imbracat si plecat si da are un catelus mik care la lasat in camera si mai sa sara in pat peste noi...deci concluzia evitatio numai k isi cam schimba nr si pozele,pozele incearca sa le puna cam cum arata ea inalta si plina dar fata si caracteru sunt diferite locatie-8 fata-5corp-7,5oral-4atitudine-4 Bafta! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum