silkmasaj Reputație: 1 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Buna dragii mei, :gifs_ojos Am revenit cu drag si cu forte proaspete printre voi, cu domnisoare noi, vesele si senine, dispuse sa va indeplineasca si cele mai inedite fantezii. Va asteptam intr-un mediu primitor, intr-o locatie de lux si discreta in care va punem la dispozitie si o zona spa cu jacuzzi unde puteti petrece un timp de calitate si de rasfat in compania uneia dintre fetele noastre. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama diversificata de servicii printre care putem enumera masajul de relaxare, cel body si cel erotic cu finalizare surpriza , timp de o ora - 300 RON. Maseuzele noastre va asteapta in fiecare zi de luni pana duminica intre orele 17:00 - 06:00. Pentru programari si mai multe informatii ne puteti contacta la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0730998921 / 0755498044 / 0760417819 2 1
gicutu41 Reputație: 64 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Poze de anu ăsta luate cu vreo sculă profesională de la f34 aveţi?
Vizitator sexaddict Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 SalutareAm fost in seara asta la acest salon la indrumarea unui prieten care mi-a spus ca el merge frecvent aici datorita faptului ca salonul arata foarte bine,tot timpul este curat,ingrijit si merge la o tipa Oana care ii place lui.Ei bine,am sunat si eu si am intrebat daca o gasesc pe Oana in seara asta,mi s-a spus ca da si dupa ce mi s-a comunicat pretul pt o ora am purces la drum catre ea.Pretul este 200 lei ora masaj si 300 cu surpriza.Evident am ales varianta cu surpriza pentru ca sunt curios de fel si imi si plac surprizele ))Am ajuns in locatie pe langa rondul de la romana ,am sunat din nou pt indrumare si am primit indicatiile corespunzatoare pentru a ajunge in locatie.Ajuns acolo am fost intampinat in receptie de receptionera si mi-a prezentat-o pe Oana care este o tipa brunetica,slabuta,cam 1,70,ten masliniu,dragutica la fata,imbracata cu o rochita sexy si cu toacele de rigoare.Am fost intrebat daca vreau o cafea sau un suc,apa si am refuzat politicos pentru ca ardeam de nerabdare sa mangai o pereche de sani care pareau foarte frumosi vazuti prin rochita Oanei.Am ajuns in camera cu ea,dusul se afla in camera ceea ce e foarte misto ca nu te mai deplasezi prin locatie sa dai nas in nas cu vreun alt coleg ),primit prosop curat facut dus eu,apoi a intrat si ea.Cand a iesit din dus ochii mei au ramas asupra sanilor care sunt exceptionali,cam nr 3 dar frumosi rau numa' buni de supt ) m-a intrebat cu ce vreau sa incepem si am intrebat ce presupune surpriza ),meniul e urmatorul: oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,normal numai protejat,1 h toata treaba si daca avem timp facem doua finalizari.Am zis ca ma fut in el de masaj si vreau direct surpriza ) ,zis si facut, fata a fost de acord si m-am repezit direct pe tate ca ma uitam numai la ele ) apoi fata a inceput cu un oral neprotejat corespunzator facut cu atentie la detalii si fara graba apoi am continuat cu normal protejat cu ea deasupra pt ca eu sunt mai puturos de fel ) dar vroiam sa am acces si la sanii aia frumosi,am continuat cu inca cateva pozitii si am revenit cu ea deasupra unde am si finalizat cu ochii si mainile pe sanii aia superbi.Am mers apoi la dus si cand am revenit,desi trecusera cam 40 de minute mi-a spus ca se duce si ea la dus si apoi mai incercam un nr daca mai vreau,am zis pas si am preferat sa mai stau putin cu ea de vorba de unde am aflat ca ea e mai kinky si ii place si cu doi odata drept pentru care i-am promis ca data viitoare voi reveni cu un prieten sa ne facem de cap toti 3 ))Am platit in camera fetei 300 lei.Nu am intrebat de fk pt ca nu caut asta cand merg la fete si nici anal pt ca nu ma intereseaza acest serviciu.Per total eu acord nota 9 pentru locatie si pt fata ,eu personal voi mai reveni sigur la ea si voi fi curios sa vad si ce alte fete mai sunt in locatie.Nu am vazut ce alte fete sunt pentru ca eu am mers chitit pe ea si doar pe ea si pe receptionera am vazut-o.Tot de la ea am aflat ca sunt vreo 6 fete in locatie.De pozele de mai sus pot sa spun doar ca locatia este intradevar cea din poze dar pe Oana nu am identificat-o printre fetele din poze.Cam atat am avut de spus,seara frumoasa va doresc! 9
silkmasaj Reputație: 1 Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Postat Ianuarie 14, 2016 La 13.01.2016 la 22:11, sexaddict a spus: SalutareAm fost in seara asta la acest salon la indrumarea unui prieten care mi-a spus ca el merge frecvent aici datorita faptului ca salonul arata foarte bine,tot timpul este curat,ingrijit si merge la o tipa Oana care ii place lui.Ei bine,am sunat si eu si am intrebat daca o gasesc pe Oana in seara asta,mi s-a spus ca da si dupa ce mi s-a comunicat pretul pt o ora am purces la drum catre ea.Pretul este 200 lei ora masaj si 300 cu surpriza.Evident am ales varianta cu surpriza pentru ca sunt curios de fel si imi si plac surprizele ))Am ajuns in locatie pe langa rondul de la romana ,am sunat din nou pt indrumare si am primit indicatiile corespunzatoare pentru a ajunge in locatie.Ajuns acolo am fost intampinat in receptie de receptionera si mi-a prezentat-o pe Oana care este o tipa brunetica,slabuta,cam 1,70,ten masliniu,dragutica la fata,imbracata cu o rochita sexy si cu toacele de rigoare.Am fost intrebat daca vreau o cafea sau un suc,apa si am refuzat politicos pentru ca ardeam de nerabdare sa mangai o pereche de sani care pareau foarte frumosi vazuti prin rochita Oanei.Am ajuns in camera cu ea,dusul se afla in camera ceea ce e foarte misto ca nu te mai deplasezi prin locatie sa dai nas in nas cu vreun alt coleg ),primit prosop curat facut dus eu,apoi a intrat si ea.Cand a iesit din dus ochii mei au ramas asupra sanilor care sunt exceptionali,cam nr 3 dar frumosi rau numa' buni de supt ) m-a intrebat cu ce vreau sa incepem si am intrebat ce presupune surpriza ),meniul e urmatorul: oral protejat sau neprotejat in functie de igiena,normal numai protejat,1 h toata treaba si daca avem timp facem doua finalizari.Am zis ca ma fut in el de masaj si vreau direct surpriza ) ,zis si facut, fata a fost de acord si m-am repezit direct pe tate ca ma uitam numai la ele ) apoi fata a inceput cu un oral neprotejat corespunzator facut cu atentie la detalii si fara graba apoi am continuat cu normal protejat cu ea deasupra pt ca eu sunt mai puturos de fel ) dar vroiam sa am acces si la sanii aia frumosi,am continuat cu inca cateva pozitii si am revenit cu ea deasupra unde am si finalizat cu ochii si mainile pe sanii aia superbi.Am mers apoi la dus si cand am revenit,desi trecusera cam 40 de minute mi-a spus ca se duce si ea la dus si apoi mai incercam un nr daca mai vreau,am zis pas si am preferat sa mai stau putin cu ea de vorba de unde am aflat ca ea e mai kinky si ii place si cu doi odata drept pentru care i-am promis ca data viitoare voi reveni cu un prieten sa ne facem de cap toti 3 ))Am platit in camera fetei 300 lei.Nu am intrebat de fk pt ca nu caut asta cand merg la fete si nici anal pt ca nu ma intereseaza acest serviciu.Per total eu acord nota 9 pentru locatie si pt fata ,eu personal voi mai reveni sigur la ea si voi fi curios sa vad si ce alte fete mai sunt in locatie.Nu am vazut ce alte fete sunt pentru ca eu am mers chitit pe ea si doar pe ea si pe receptionera am vazut-o.Tot de la ea am aflat ca sunt vreo 6 fete in locatie.De pozele de mai sus pot sa spun doar ca locatia este intradevar cea din poze dar pe Oana nu am identificat-o printre fetele din poze.Cam atat am avut de spus,seara frumoasa va doresc! Ne bucuram ca te-ai simtit bine la noi si te mai asteptam cu cea mai mare placere
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 A presentation of the different girls available will be good ! What would be the price for massage with surprise + jacuzzi ?
silkmasaj Reputație: 1 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Postat Ianuarie 15, 2016 La 14.01.2016 la 15:52, Vladimir2015 a spus: A presentation of the different girls available will be good !What would be the price for massage with surprise + jacuzzi ? 400 RON - 60 min
eucu_m Reputație: 149 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 24, 2016 Salut.Am fost si eu saptamana asta la acest salon.Am sunat in prealabil, mi-a raspuns o tipa si am stabilit ca ajung in 30 min.Mi-a spus ca sunt 4 fete in locatie si mi-a insiruit tarifele si am ales varianta cu surpriza.Am ajuns mai repede pentru ca era liber, am asteptat putin in receptie pana au coborat fetele, apoi am ales din cele 4 pe Alessia, o tipa cu forme frumoase, cam 1,65, blonda si cu un cur imposibil de misto, de aia am si ales-o pe ea.Camerele aranjate frumos, parca erai intr-un salon de masaj )) si asa cum spunea si un coleg mai sus cu dusul in camera.Am bagat un dus rapid si apoi am fost poftit sa ma fac comod pentru a incepe masajul.Am stat pe burta vreo 10 minute, timp in care ea executa masajul erotic dar eu asteptam sa-mi spuna cuvintele magice )), pana la urma i-am spus eu ca vreau sa ma intorc pt. ca era pula cat casa si ma incomoda in pozitia in care eram .A inceput fata o lucrare la oral foarte misto, neprotejat la cererea mea si binenteles cu acordul ei, cu atentie la toate cele, soft si destul de senzual.Fata destul de permisiva cu atingerile si m-a lasat sa o mangai peste tot, m-a rugat sa nu bag degetele dar i-am scapat cateva palme pe cur asa de proba cand am pus-o capra.Eu de obicei nu stau mai mult de o finalizare pentru ca la a doua e mai complicat cu mine si nu as face decat sa o chinui, nu vreau sa stric click-ul daca s-a produs si cu fata asta chiar s-a produs.Are o tehnica excelenta atat la oral cat si la normal, se misca foarte bine, asa ca nu am rezistat mult si am finalizat in prezervativ .Oralul a fost fara asa cum am spus mai sus si normalul obligatoriu cu.Nu stiu daca face cim pt. ca eu am terminat la normal .Am facut din nou un dus, apoi m-am imbracat si am plecat.Eu unul cred ca o sa revin pentru ca locatia si in general atmosfera mi-a placut si vreau neaparat sa incerc jacuzzy pt. ca arata foarte tare si cred ca ar fi o experienta tare cu doua fete .Alessia are un corp frumos cu forme exact cum imi plac mie, se misca bine, geme frumos, este foarte sociabila si eu consider ca este de recomandat. Notele: Atmosfera :9 Atitudine : 9 Oral : 9 Normal :9+(pt pozitia capra si vedere la curul bombat) Halatul : 300/h V-am pupat! 4
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2016 Postat Ianuarie 24, 2016 Nu se poate contopi cu ...http://nimfomane.com/forum/topic/60501-silkmssage/ ?
theono Reputație: 657 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2016 Un mare rahat de salon. Am ajuns saptamana trecuta pe acolo, manat de cele 2 recenzii si de fantezia de a fute o fata aleasa live. Odata ajuns, am fost intampinatbde catre p receptionera care mi-a spus ca imediat cor ajunge ai fetele. Cu soc si groaza am privit aparitia celor 3 "gazele" una mai interesanta ca alta. Desi sincer nu imi placea nici una, am decis sa o aleg pe Oana, pentru ca sunt fan slabanoage si datorita recenziei colegului. Nu am ajuns bine in camera cu ea ca mi-a si spus ca pretul masajului surpriza este de 300 lei iar daca vreau sa-i simt buzele pe madularul meu trebuie sa mai achit o suprataxa de 100 lei. Acela a fost momentul in care m-am scuzat si m-am retras, considerand o decizie mai buna sa fut ceva frumos de 400 lei. Concluzia o trageri singuri. 2
string Reputație: 53 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 ce preturi !!! 400 lei / ora eu nu stiu cum rezista saloanele astea cand pe piata sunt multe altele la jumatate de pret(chiar si la 150 lei) si cu aceleasi "conditii" 1 3
spilica Reputație: 28 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2016 De exrmplu?
woodo Reputație: 11 Postat Februarie 14, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 14, 2016 400 RON?????????? te duci o ora la un masaj erotic misto(200RON)si mai futi si o ora in alta parte cu 200 RON deci cine iese in castig????? 1
blackmonday Reputație: 163 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Genova Oras:Genova Postat Februarie 16, 2016 am vizitat si eu salonul...crezand in posibilitatea de a alege o pizda buna din mai multe...m-am inselat amarnic. am ales o tipa slaba si cu sanii mari, nu ii retin numele.masaj cu surpriza, 300 de lei. uns un pic pe spate cu ulei cum se unge painea cu pensula inainte de a fi bagata la cuptor. intors pe fatza, tipa scoate un prezervativ. il pune, suge un pic, habar nu avea, o fut un pic pe la spate...nimic special, finalizez in prezervativ. that's all. unde e masajul cu supriza? ca am vazut doar surpriza P.S : in timp ce vorbeam cu tipa inainte de masaj, am remarcat mirosul ingrozitor al respiratiei. probabil nu se spala pe dinti. era ceva tigara combinat cu mancare etc. oribil. 2
string Reputație: 53 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 300 lei ca sa dai o data? ce preturi! 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum