Sari la conținut

gigolo

Postări Recomandate

Postat

Daca citesti acest mesaj, inseamna ca vrei! 
Am 26 de ani, zodia capricorn, sunt saten cu ochii  albastri  1.69 m inaltime si 60 65  kg, model activ si sportiv de performanta,fumator  ocazional
Ofer clipe de neuitat sexului feminin dornic. Sunt deschis la orice, va insotesc la evenimente, va seduc, va infierbant, va fac sa va simtiti femei in adevaratul sens al cuvantului. 
Va urc pe pereti si va cobor in cele mai diverse moduri ( sex normal, anal, analingus, cunnilingus, snap, masaj de relaxare, diferite fantezii si jocuri adiacente…). Locatia o stabiliti dumneavoastra. 
Tariful este de 150 ron per sedinta,insa in functie de serviciul dorit, acesta poate sa difere. Mai multe detalii cu privire la pretul serviciilor, poze si alte informatii, nu ezitati sa ma contactati.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Am 26 de ani, zodia capricorn, sunt saten cu ochii  albastri  1.69 m inaltime si 60 65  kg, model activ si sportiv de performanta,fumator  ocazional

Ofer clipe de neuitat sexului feminin dornic. Sunt deschis la orice, va insotesc la evenimente, va seduc, va infierbant, va fac sa va simtiti femei in adevaratul sens al cuvantului. 

Va urc pe pereti si va cobor in cele mai diverse moduri ( sex normal, anal, analingus, cunnilingus, snap, masaj de relaxare, diferite fantezii si jocuri adiacente…). Locatia o stabiliti dumneavoastra. 

Tariful este de 150 ron per sedinta,insa in functie de serviciul dorit, acesta poate sa difere. Mai multe detalii cu privire la pretul serviciilor, poze si alte informatii, nu ezitati sa ma contactati.

No, acest anunt sa zicem ca-i fain, in afara avatarului, in afara sectiunii unde e postat, si in afara primei propozitii

• Like 7
Postat

ce  are  avataruu   :)

Mergea ceva mai elegant, prea explicit.. cele curioase oricum te-ar fi intrebat de dotare, dar pt cele mai multe femei nu asta e primul lucru de interes :)

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

...spațiu mare oricum ar fi.

la cap ?

Postat

ești răutăcios și o să se supere Cory pă tine

Nu bre . Io ma refeream la @arabuhot !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu prea inteleg de unde tot apar gigoloii astia la 1,60 si ceva =)) =)) =))

• Like 3
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Mah Nea Arabuhot, cum e abonamentul "full"?, Ca la 1,60 si ceva cred ca e doar versiunea demo. Si mai pui si poze cu cremvursti p'aici. Urat din partea ta! Rusinica!

• Like 2
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Cine e sugeo asta? E nume spaniol? E ruda cu bleaca? :slap2

Scrie cu accent arăbesc.

• Like 2
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Mah, asta o fi Spiderman !

Vezi sa nu le julesti pa fete (pe pereti ... cand le urci si le cobori), ca dupa aia nu prea cred ca mai au chef de futai, parol !

• Like 4
  • Minus 2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mah, asta o fi Spiderman !

Vezi sa nu le julesti pa fete (pe pereti ... cand le urci si le cobori), ca dupa aia nu prea cred ca mai au chef de futai, parol !

post-124552-0-77153300-1452857397_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...