Sari la conținut

0736137686 - katyblack

Postări Recomandate

• Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Nu mari. Exorbitant de mari . Uita-te ce diferenta este intre primele  3 poze si a 4-a (in rochita de duzina) unde a ramas fara firfirei . A doborat-o investitia in primul lot de toale .

Uite milionarul cum comenta el preturile si i se pareau mari =))

A 3 zi oe forum si il mânca in cur sa comenteze, dar nu, nu a avut alt cont :slap2

• Minus 2
  • Oras:delegatie
  • Oras:delegatie
Postat

Mda, arată super bine, e intr-o zona lipsită de alte posibilități, dar cu o atitudine de 2 lei. Am contactat-o azi pe whatsapp sa o întreb detaliile și disponibilitatea. Este in zona aviației. Servicii masaj erotic cu finalizare OP sau NP, preț 300.

Eu: Câte finalizări putem? Una sau doua

Ea: una

Eu: pai știi eu finalizez cam repede primul număr

Ea: asta e

Eu: pfff, nu ma asteptam la răspunsul asta :(,

Ea: sunt multe alte fete la care te poți duce la 2 finalizări și la prețuri mai mici. Succes

Eu: Pff, nu ma asteptam la răspunsul asta

După care mi-a dat block

Poate sunt eu deplasat, dar cred ca putea sa fie si ea mai maleabilă. Dar, vorba ei “asta e”.

So, eu mai caut...

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Mda, arată super bine, e intr-o zona lipsită de alte posibilități, dar cu o atitudine de 2 lei. Am contactat-o azi pe whatsapp sa o întreb detaliile și disponibilitatea. Este in zona aviației. Servicii masaj erotic cu finalizare OP sau NP, preț 300.

Eu: Câte finalizări putem? Una sau doua

Ea: una

Eu: pai știi eu finalizez cam repede primul număr

Ea: asta e

Eu: pfff, nu ma asteptam la răspunsul asta :(,

Ea: sunt multe alte fete la care te poți duce la 2 finalizări și la prețuri mai mici. Succes

Eu: Pff, nu ma asteptam la răspunsul asta

După care mi-a dat block

Poate sunt eu deplasat, dar cred ca putea sa fie si ea mai maleabilă. Dar, vorba ei “asta e”.

So, eu mai caut...

Cred c-ai luat-o tu prea tare mai! Trebuia sa fii mai " maleabil " tu! Gagica e inteligenta si cam sarcastica, de aceea trebuie in primul rand s-o intreci la inteligenta! Succes :-) :-)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pe la noi
Postat

Buna seara, dragii mosului coledzi; bani, pasiune si sex in nordul Bucurestiului, de dat si obtinut.

Prietenul din nadragi si cu mine am fost incantati maxim; a fost bine, bine, mai bine decat ma asteptam....atentie,e din nu multele ce imbina utilul cu placutul!!... daca treceti de oarece selectie, ce e simplu sau nu, cred; pt mine a fost; sa fim cu eleganta si naturalete, ca ea si apartamentul de desfasurare a "ostilitatilor", la telefon si dupa...

Notele bibicilor dragi:

Apartament: 10-are absolut tot ce trebuie pt activitati la nivelul cel mai inalt, G7, pot zice

Katy: 9-avand in vedere varsta (perfecta pt mine),genetica sin altele:draguta, finuta, hotarata, eleganta(m a primit office style, nu mi doream,musai), mignona, 30 ani, cu dotari si accesorii cf fotografiilor;nota mare si pt feromoni, ii simteam al dreacu' :)...aaa, si f curata 

Oral in gurita: 9-talent reprimat de caciulita, altfel...

Normal: 9,75-din nou,maxim... feromoni si talent din nastere, cum s ar zice: era 10, daca vizitam si poponetul :) ...e forbidden 

Rata achitata : 3 sutici, nu de la dragnea, baga mi as pula in curul lui fara vaselina.

Cand imi permite timpul,amanta si nevasta, de vizitat din nou?...DAAA!

• Like 2
Postat

Salutare,

O întrebare, doamna are un program anume, sau poate sa fie contactata cam la orice ora?

Multumesc

De contactat dimineata, spre pranz, de preferinta...cred ca inchide pravalia pe la 20

Postat

Salutare,

O întrebare, doamna are un program anume, sau poate sa fie contactata cam la orice ora?

Multumesc

pana la 12 noaptea, asa mi-a zis. .

• Minus 1
  • Oras:UK
Postat

Mie nu mi a răspuns la telefon, i am lăsat mesaj ai nu am primit răspuns. Voi încerca cu alta ocazie.

Mulțumesc frumos!

O zi plăcută!

Postat

pana la 12 noaptea, asa mi-a zis. .

De pula mea nu ti a zis nimic?! :laugh2...limbricule hartuitor!

• Like 1
Postat

Buna, e tarziu pentru o programare pt azi ?

Ba IQ sub 50, nu vezi ca n are cont aici?!...cine pula mea sa ti raspunda

• Like 1
Postat

Cert este ca domnișoară nu raspunde oricui, tot încerc de câteva zile sa o contactez si nimic. Daca știe cineva al număr de contact si/sau o alta modalitate de a fi contactata ar fi super.

Zi buna!

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

A mai fost cineva la doamna? Eu incerc de vreo 2-3 saptamani sa o contactez pe tel/sms/whats si fara succes.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

I-ai scris pe whatsapp ca vrei sa ii dai 100 euro pe numar? Pai vezi....de asta nu iti raspunde.

• Like 1
Postat

Ok. Incerc sa ii scriu asa. Sunt curios daca raspunde.

Postat

A mai fost cineva in ultimul timp la ea?

Postat

Mi a razpuns pe whats app dupa catva zile. A spus ca nu mai lucreaza seara ( doar pe timpul zilei) dar nu am reusit sa fac o programare, nu a mai răspuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...