sweed29 Reputație: 139 Postat Ianuarie 18, 2019 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2019 Numarul este acelasi si da, inca mai activeaza. Sau cel putin o facea anul trecut undeva prin noiembrie asa cand am vorbit eu cu ea. Nu am reusit sa ne potrivim cu programul. In general ajunge dupa 11-11:30 in locatie si sta pana seara (6-7) sau ceva de genul. Eu mi-as fi dorit sa ne vedem undeva in jur de maxim ora 10 dimineata insa ora era prea matinala pentru ea. Este foarte selectiva sau cel putin asa mi s-a parut. Eu am vizitat-o anul trecut, undeva prin vara insa m-am tot tinut sa scriu o recenzie si n-am mai facut-o asa ca... Locatia: a mai fost descrisa, pe niste stradute pe langa RomAero Baneasa... nu mai retin numele strazii... Apartamentul este unul foarte misto, curat, miroase foarte bine inauntru (zici e ca e salon de masaj). Baia super curata, geluri de dus la discretie, prosop curat, moale si pufos, alb imaculat. Papuci pentru dus sigilati, inclusiv halat. Katy - simpatica, amabila, jucausa, undeva pe la 30 de ani si ceva, bine proportionata. Nu foarte scunda dar nici foarte inalta. Sani de marime medie, frumosi. Un fundulet sexy si apetisant. Din pacate nu face ANAL Camera unde are loc actiunea: pat mare, saltea ok, nu scartaie. Draperii la geamuri, se poate face intuneric daca iti doresti asta. Muzica ambientala pe fundal, aceleasi mirosuri placute ca si in apartament. Actiunea a debutat cu un masaj de relaxare, aproximativ 10 minute (eram cumva in graba si nu prea imi doream foarte tare sa pierd timpul cu masaj). Mangaieri, sarutari pasionale, apoi a urmat un oral protejat (nu-s fan al oralului cu prezervativ insa tipa nu face decat sex protejat asa ca m-am conformat), bine executat, foarte slow, cu tendinte de deep. II ieste destul de bine insa nu cum ar trebui. Una peste alta foarte placut. Am finalizat primul numar in prezervativ. O mica pauza de 10-15 minute timp in care am discutat verzi si uscate. Tipa e inteligenta, ai ce sa discuti cu ea, se vede ca nu e orice maimuta nevertebrata care a cazul din copac. Al doilea numar a debutat cu acelasi oral de calitate, apoi un 69 de zile mari. Se excita, e pasionala, tresare, era si pacat sa nu primeasca un oral. Am continuat cu un normal (ea deasupra) apoi doggy style si am finalizat in prezervativ. O experienta absolut incantatoare pot spune. Daca stii cum sa o iei si exista chimia aia tipa este foarte deschisa si se excita de-adevaratelea cum s-ar spune. Singurul regret e ca am lasat-o sa-si dea ochelarii jos. Cu ochelarii pe ochi chiar arata ca o profesoara sau secretara sexy si perversa. Am achitat 300 RON pentru o ora. N-am contorizat cat anume am stat insa probabil m-am incadrat in timp. Oricum, nu mi se pare genul care te-ar da afara sau ti-ar zice la obraz s-o tai ca ai deja 62 de minute de cand esti la ea Din punctul meu de vedere este de revenit. Daca ar face si ANAL, ar fi de vis. Oralul neprotejat ar fi iar un mare plus insa, realistic vorbind, e mai safe protejat. Ah, ca era sa uit. In apartament mai era o domnisoara blonda, simpatica cu niste buze frumoase si un tatuaj pe mana dreapta daca nu ma insel. Din cate am inteles si tipa presteaza. Nu stiu daca fac si show ceva amandoua sau alte detalii despre tipa in cauza si nici n-am intrebat. Succese si excese! 5
sweet glory Reputație: -366 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2019 Multumim pentru review !
ionmarin5555 Reputație: 17 Postat Martie 19, 2019 Oras:UK Oras:UK Postat Martie 19, 2019 Salutare tuturor, Am tot încercat sa dau de ea, de o luna dar nimic. Pe whatsapp nu îmi apăre sa îi pot scrie și pe telefon îmi întra căsuța. A reușit cineva să vorbească cu ea în ultima vreme? Mulțumesc frumos
mordant2016 Reputație: 4 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 Salutare tuturor, Am tot încercat sa dau de ea, de o luna dar nimic. Pe whatsapp nu îmi apăre sa îi pot scrie și pe telefon îmi întra căsuța. A reușit cineva să vorbească cu ea în ultima vreme? Mulțumesc frumosSi eu am incercat. A disparut din toamna. Am fost o singura data... se face un an de atunci. Super profesionista si cum arata... zici ca am futut secretara in birou. Foarte frumos! Nu am vizitat-o mai mult din cauza locatiei indepartate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum