goodflow Reputație: 64 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Februarie 29, 2016 Pentru linistea voastra... HIV NU EXISTA!!! Este o mare sarlatanie si frauda la nivel mondial!!! Gasiti informatii veridice din abundenta pe internet!!! http://cornelsabou.blogspot.ro/2012/01/diversiunea-mileniului-nu-exista-sida.htmlhttp://piersicuta.blogspot.ro/2014/09/sida-hiv-si-frauda-virala-interviu-cu.html sau aici, un medic si-a injectat sange de la un "infestat" si e bine mersi: http://freepedia.ro/sida-virusul-inventat-minciuna-medicinei-moderne Nu uitati, adanc si umed!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Sal leu ce sa fac sunt ok.ms de intrebare.U ce mai faci?Nu am fost sa imi fac analizele cele de 3 luni pt ca nu am avut timp dar cred totusi ca totul o sa fie ok.Am citit si ce a postat si colegul Good si ii multumesc si lui pt ce a scris.Bafta si sanatate multa mai vb leu.
leul29 Reputație: 30 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 29, 2016 Sper sa numai fii stresat ! O zi buna !
picamarul kla Reputație: 3 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Nu mai sunt dar numai ca mai iau gandurile din cand in cand.am citit ca asta este deja depresie.Si plm in plus a cam inceput sa ma intepe si inima si am pulsul mare nu scade sub 97-98 am avut si 105. Cum zicea si alt coleg si anume senus o dau in alte alea daca ma mai stresez. 1
goodflow Reputație: 64 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Februarie 29, 2016 Nu mai sunt dar numai ca mai iau gandurile din cand in cand.am citit ca asta este deja depresie.Si plm in plus a cam inceput sa ma intepe si inima si am pulsul mare nu scade sub 97-98 am avut si 105. Cum zicea si alt coleg si anume senus o dau in alte alea daca ma mai stresez. Omule, gandurile sunt o forta creatoare, de bine sau de rau, depinde ce le pui sa faca. Universul iti indeplineste orice dorinta, gandul care este mai intens, acela se materializeaza. Universul, din pacate, este neutru, nu stie ce e bine si ce e rau, sentimentele traite sunt rugaciuni pentru el si ti le indeplineste. Simti teama, el te va inbolnavi. Gandesti la sanatate si bucurii, va crea entitati care vor atrage in viata ta ceea ce gandesti. Stiu, nu este usor, dar nici imposibil... ti-o spune unul patit. Nu te speria, nu apela la pastile sau medici, nu te lasa prada gandurilor, rezolvarea este doar la tine! Iti recomand o carte, o poti cumpara sau o poti lua pdf gratis de pe net: Puterea prezentului-Eckhart TOLLE Hai ca am dat-o in spiritualitate... Sanatate si sa auzim numai de aventuri!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Dap asa sa fie Good.Ms foarte mult pt informatii si pt faptul ca ai pierdut din timpul tau ca sa scrii aceste randuri.O sa va tin l curent sanatate maxima.
goodflow Reputație: 64 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Februarie 29, 2016 Dap asa sa fie Good.Ms foarte mult pt informatii si pt faptul ca ai pierdut din timpul tau ca sa scrii aceste randuri.O sa va tin l curent sanatate maxima. Sa fii iubit!
bigmac Reputație: 388 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:dej Oras:dej Postat Aprilie 1, 2016 Gonoreea este o scurgere de culoare alb-galbuieCe tratament ai folosit împotriva gonoreei?
leul29 Reputație: 30 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 11, 2016 Azitrox
senus Reputație: 73 Postat Aprilie 14, 2016 Telefon: 0744123456 Oras:craiova Telefon: 0744123456 Oras:craiova Postat Aprilie 14, 2016 Ce tratament ai folosit împotriva gonoreei?Sal, nu lua chiar aiurea asa ce a mers pe la altii. Mai sunt si alte antibiotice care merg destul de bine dar ai grija. Mai bine mergi la medic, riscul cel mai mare este sa iei prea putin si sa capeti rezistenta sau sa iei prea mult si sa dai in altele. Pe langa ce mai iei, ia si probiotice la greu ca sa nu o dai in altele. In plus sa bei lichide sa se elimine si sa bagi vitamina C, ceaiuri, etc. Dar ma repet, daca nu stai bine cu tratamentele in sensul ca sa te preocupe sa intelegi ce si cum si alte alea mai bine mergi la un medic. Poate iei azitromicina si aia nu are nici un efect pe ce ai tu.
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Buna dimi domnilor dupa o lunga perioada de absenta!!!V-as ruga frumos sa i-mi raspunde-ti la o intrebare(in special prietenii mei Leul; Senus si Good) cat de relevant este bai fratilor testul hiv facut la 4 luni???Va multumesc; cu respect!!!
leul29 Reputație: 30 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 17, 2016 Salut! Offf tot stresat esti??
leul29 Reputație: 30 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 17, 2016 Cand ai făcut testul?
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Sincer nu mai sunt. Testul l.am facut fix la 4 luni de la contact bine in afara de cel de la 2 sapt si cel de la o luna toate fiind negative.De ce intrebi?
leul29 Reputație: 30 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 19, 2016 Din curiozitate intrebam. Oricum stiam ca nu ai nimic
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Sal leu poi n.am nimic acum cred dar sa vede.m cum vor iesi analizele si la 6 luni ca, cica dupa 6 luni sunt concludente
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Sa de.a Dumnezeu ca totul sa fie ok intr.un sfarsit.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Tot mizerabilul care scrie diverse...!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sal leu poi n.am nimic acum cred dar sa vede.m cum vor iesi analizele si la 6 luni ca, cica dupa 6 luni sunt concludente A se vedea postarile de pe topicul meu! Omul e paranoic...are conturi multiple!! Lasa fetele in pace...!!! marsh descreieratule!! Si daca nu te potolesti...iti afisez numerele de telefon...! Sa te futa lumea in gura...in direct!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sincer nu mai sunt. Testul l.am facut fix la 4 luni de la contact bine in afara de cel de la 2 sapt si cel de la o luna toate fiind negative.De ce intrebi? Acelasi test pe care l-ai facut si dupa ce ai fost la mine...din pix...nu?? Bai muistule...lasa fetele in pace...!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sincer nu mai sunt. Testul l.am facut fix la 4 luni de la contact bine in afara de cel de la 2 sapt si cel de la o luna toate fiind negative.De ce intrebi? Rog un moderator sa se sesize in legatura cu conturile multiple ale acestui nemernic! Scopul lui...nu e de a fi un bun contribuabil cu pareri obiective! Multumesc pentru intelegere! 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sal leu ce sa fac sunt ok.ms de intrebare.U ce mai faci?Nu am fost sa imi fac analizele cele de 3 luni pt ca nu am avut timp dar cred totusi ca totul o sa fie ok.Am citit si ce a postat si colegul Good si ii multumesc si lui pt ce a scris.Bafta si sanatate multa mai vb leu. Dupa ce ca esti prost...esti si analfabet! iti postez eu numerele de telefon la clienti de evitat:) Asta meriti...distrusule!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Dupa ce ca esti prost...esti si analfabet! iti postez eu numerele de telefon la clienti de evitat:) Asta meriti...distrusule! mai bine le pui aici sa-l sunam toti in noaptea de pasti sa ne bagam pula in cozonacii lui
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Nu mai sunt dar numai ca mai iau gandurile din cand in cand.am citit ca asta este deja depresie.Si plm in plus a cam inceput sa ma intepe si inima si am pulsul mare nu scade sub 97-98 am avut si 105. Cum zicea si alt coleg si anume senus o dau in alte alea daca ma mai stresez. Inca o data...rog un admin sa baneze conturile acestui nemerinc(cel puitin patru conturi) !! Chiar nu mai exista echitate??
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 mai bine le pui aici sa-l sunam toti in noaptea de pasti sa ne bagam pula in cozonacii lui OKK...LE PUN! 0746.271.936.0742.561.031 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum