irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Sal leu ce sa fac sunt ok.ms de intrebare.U ce mai faci?Nu am fost sa imi fac analizele cele de 3 luni pt ca nu am avut timp dar cred totusi ca totul o sa fie ok.Am citit si ce a postat si colegul Good si ii multumesc si lui pt ce a scris.Bafta si sanatate multa mai vb leu. Pfff...cine mama lu` Stefan cel Mare i-a dat cu plus lu idiotu` asta?????
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 OKK...LE PUN! 0746.271.936.0742.561.031baga-le si la fete sa se stie 1 1
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Mai doamna nu am nici o treaba cu tine nici personal nu te cunosc doar ca am vazut ca si Geo este in aceeasi situatie ca si mine si daca ai citi mai in urma pe topicul tau ai vedea ca am recunoscut asta ceva mai in urma.In cazul lui Geo tu cel putin ai postat analizele dar in cazul meu e altceva.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Mai doamna nu am nici o treaba cu tine nici personal nu te cunosc doar ca am vazut ca si Geo este in aceeasi situatie ca si mine si daca ai citi mai in urma pe topicul tau ai vedea ca am recunoscut asta ceva mai in urma.In cazul lui Geo tu cel putin ai postat analizele dar in cazul meu e altceva. Si daca nu ai nicio treaba...nu ma cunosti...de ce ai mancat atat rahat pe topicul meu???
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Spre rusinea ta ai pus numerele altcuiva nu ale mele(care de fapt am decat unul nu doua) ha ha ha.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Spre rusinea ta...esti un mare prost!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Pacat de atitudinea pe care o ai si ca o sa ii faci rau omului care mai e si casatorit spre deosebire de mine.
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 La faza cu postatul numerelor unui fost client de al tau nu stiu cine e sau cine nu "inteligent"!!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Tu chiar nu iti dai seama...ca ce ai scris pe topicul meu ai scris si aici?? Dobitocule....sper sa nu te mai primeasca niciuna!!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Dar na fiecare cu gandirea lui, eu o sa inchei subiectul ca nu am cu cine!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Mai doamna nu am nici o treaba cu tine nici personal nu te cunosc doar ca am vazut ca si Geo este in aceeasi situatie ca si mine si daca ai citi mai in urma pe topicul tau ai vedea ca am recunoscut asta ceva mai in urma.In cazul lui Geo tu cel putin ai postat analizele dar in cazul meu e altceva. App...de unde stii tu de...geo?
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Nici nu am nevoie ca daca ma duc la femei doar nu sun dupa numarul meu personal ca na nu sunt asa terminat dar na....O zi buna i.ti urez pentru fapta ta "nobila"!La revedere!!!
picamarul kla Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Pt ca am scris su eu pe topicul tau mai de mult daca ai citi un pic mai bine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Spre rusinea ta ai pus numerele altcuiva nu ale mele(care de fapt am decat unul nu doua) ha ha ha. spre rusinea ta de prost sunt numerele lu` geomgeo aka plimbaretu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 App...de unde stii tu de...geo? ei se fut in kur si dau vina pe altii
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 spre rusinea ta de prost sunt numerele lu` geomgeo aka plimbaretu Daa baby! Cine ma cunoaste stie ca nu mint!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 baga-le si la fete sa se stie Okk...bag numerele si la fete!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Nici nu am nevoie ca daca ma duc la femei doar nu sun dupa numarul meu personal ca na nu sunt asa terminat dar na....O zi buna i.ti urez pentru fapta ta "nobila"!La revedere!!! La reve....ma-ta!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Pacat de atitudinea pe care o ai si ca o sa ii faci rau omului care mai e si casatorit spre deosebire de mine. De unde stii tu ca e casatorit??
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Mai doamna nu am nici o treaba cu tine nici personal nu te cunosc doar ca am vazut ca si Geo este in aceeasi situatie ca si mine si daca ai citi mai in urma pe topicul tau ai vedea ca am recunoscut asta ceva mai in urma.In cazul lui Geo tu cel putin ai postat analizele dar in cazul meu e altceva. Si tu de ce ceri analizele altor fete?? Esti de la inspectia sanitara...sau ce?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Si tu de ce ceri analizele altor fete?? Esti de la inspectia sanitara...sau ce? Ce e altceva...in 'cazul' tau?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Aprilie 26, 2016 Ms pt raspuns.oricum sunt stresat si niste raspunsuri chiar ma ajuta.m-am facut analizele l o luna pt hiv si au iesit negativ.nu am avut nici un semn pana acum decat o raceala si am transpirat noaptea.preoblema este ca am intelesca analizele sunt relevante decat l 3 si 6 luni. Ai uitat sa precizezi ca si sotia ta a avut galci...transpiratii!! Mai nemernicule...chiar nu te baneaza nimeni??? Gunoiule....!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum