Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Va pup si va astept 5 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Bre oameni buni, ma iertati iarasi, dar... unde e grasimea la fata asta ? Aaaa, ca poate e mai bine facuta, e altceva, dar oricum are un corp bine proportionat, nu e deloc "bosoalca" ! Si nu, nu o ridic in slavi, pentru ca mie, in general imi plac fetele/femeile slim. Bine, repet, Betty nu e slim, dar nici "bosoalca" nu este... :no2 :blushing2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Bre oameni buni, ma iertati iarasi, dar... unde e grasimea la fata asta ? Aaaa, ca poate e mai bine facuta, e altceva, dar oricum are un corp bine proportionat, nu e deloc "bosoalca" ! Si nu, nu o ridic in slavi, pentru ca mie, in general imi plac fetele/femeile slim. Bine, repet, Betty nu e slim, dar nici "bosoalca" nu este... :no2 :blushing2Foarte frumoase vorbele tale! Multumesc mult de remarca facuta! 4 4
alyina Reputație: -400 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bd.Unirii Oras:bd.Unirii Postat Februarie 5, 2016 Foarte frumoase vorbele tale! Multumesc mult de remarca facuta! Nu trebuie sa iei in seama rautatile care ti se aduc ,colega. Si eu am fost acuzata de nenumarate ori ca am un "gabarit depasit" desi sunt slim. Nu vom fi niciodata perfecte in ochii nici unui membru de pe aici, desi nu asta ne dorim. Vrem doar sa ne facem treaba asa cum stim iar rautatile celor care stiu doar sa acuze nu trebuiesc luate in seama. Cel mai important este sa fim sanatoase si sa ne simtim bine in pielea noastra asa cum suntem. 2 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Nu trebuie sa iei in seama rautatile care ti se aduc ,colega. Si eu am fost acuzata de nenumarate ori ca am un "gabarit depasit" desi sunt slim. Nu vom fi niciodata perfecte in ochii nici unui membru de pe aici, desi nu asta ne dorim. Vrem doar sa ne facem treaba asa cum stim iar rautatile celor care stiu doar sa acuze nu trebuiesc luate in seama. Cel mai important este sa fim sanatoase si sa ne simtim bine in pielea noastra asa cum suntem. Asa este cole 3 4
zhvakass Reputație: 9 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Hi Beatrice,You have 100% professional approach to potential customers. After i contacted you via whatsapp and asked for potential date you blocked my account. Anyway have a nice day.
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Hi Beatrice,You have 100% professional approach to potential customers. After i contacted you via whatsapp and asked for potential date you blocked my account. Anyway have a nice day.Yes bby, is true but please call me for more details 3 4
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Disponibila ptr voi 3 4
pelffy Reputație: 70 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 I don't speak Romanian. Is it ok to call?
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 I don't speak Romanian. Is it ok to call?Yes bby, call me 3 4
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Free for you... 5 4
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Programari la 0728719754/0760134880Va astept! 4 4
Postări Recomandate