Sari la conținut

Travelgirls

Postări Recomandate

Postat

Salut ,

A incercat  cineva sa agate de pe  site-ul travelgirls.com   ?

Am vazut ca sunt multe tipe  interesate de aventuri de acolo ,  insa nu stiu cat de reale sunt  profilele,  plus  ca un cont premium e in jur  de  50 dolari pe luna.

• Oras:worldwide
Postat

misstravel era destul de legit acum cativa ani. acuma nu mai stiu personal pe nimeni care il foloseste

• Like 1
Postat

adica erau fete pe bune,nu doar profile false.unele mai reticente,altele mai prietenoase. altele mai pe interes si tot asa

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Lățit și lungit...:))

• Like 4
  • Minus 9
Postat
  La 15.01.2016 la 11:13, rozkendra a spus:

adica erau fete pe bune,nu doar profile false.unele mai reticente,altele mai prietenoase. altele mai pe interes si tot asa

Am inteles, intamplator  chiar daca e oarecum  offtopic , m-am uitat putin peste  postarile tale  pe aceasta pagina  si vroiam sa  te intreb daca pot  sa te contactez pe  email?

Postat
  La 15.01.2016 la 11:17, intrebare a spus:

Am inteles, intamplator  chiar daca e oarecum  offtopic , m-am uitat putin peste  postarile tale  pe aceasta pagina  si vroiam sa  te intreb daca pot  sa te contactez pe  email?

multumesc,dar daca nu este ceva ce poti comunica aici, nu sunt interesata :)

Postat
  La 15.01.2016 la 11:20, rozkendra a spus:

multumesc,dar daca nu este ceva ce poti comunica aici, nu sunt interesata :)

Ma gandeam sa imi fac o amica de forumul asta , asta era tot :slap2

Postat

ete Pisicuts  ca mi-am facut de amic de mailuri, manca-mi-ai floarea :laugh2 . nu credeai ca o sa se intample, este?

• Like 2
Postat
  La 15.01.2016 la 11:29, rozkendra a spus:

ete Pisicuts  ca mi-am facut de amic de mailuri, manca-mi-ai floarea :laugh2 . nu credeai ca o sa se intample, este?

:laugh2 Oarecum  trebuie sa iti  spun ca nu imi plac persoanele vulgare :)

• Oras:Unde vreau
Postat
  La 15.01.2016 la 11:29, rozkendra a spus:

Uita-te la ea...ce esti aiurea cu baiatu''? :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat
  La 15.01.2016 la 11:31, Johnny&white a spus:

Uita-te la ea...ce esti aiurea cu baiatu''? :laugh2

L-am refuzat politicoasa totusi :) ce zici monsieur?

Postat
  La 15.01.2016 la 11:32, rozkendra a spus:

L-am refuzat politicoasa totusi :) ce zici monsieur?

Bine, pe acasa...multumesc.

Azi lenevesc stimata domnisoara.

Care e viata ta?

Postat
  La 15.01.2016 la 11:34, Johnny&white a spus:

Bine, pe acasa...multumesc.

Azi lenevesc stimata domnisoara.

Care e viata ta?

am un chef de lasa-ma sa te las astazi si tot molfai cesti cu lapte caramel

Postat

:laugh2 data viitoare arunc cu rosii dupa tine

La 15.01.2016 la 11:36, intrebare a spus:

Cu ce te ocupi  asa de curiozitate?

dominare

• Like 1
Postat
  La 15.01.2016 la 11:54, rozkendra a spus:

barbati, desigur

Tu  sigur esti o ea?Adica stii  ca se agatau  femei pe site-ul acela, pare oarecum treaba de barbati , mi-am  aruncat un ochi  pe   restul postarilor  si  inclin sa  cred  ca  esti un el

Postat
  La 15.01.2016 la 12:06, intrebare a spus:

Tu  sigur esti o ea?Adica stii  ca se agatau  femei pe site-ul acela, pare oarecum treaba de barbati , mi-am  aruncat un ochi  pe   restul postarilor  si  inclin sa  cred  ca  esti un el

si nu cumva ti-ai dori dovezi pe email sa te conving? se pare ca refuzul politicos pt unii inseamna ca e loc de insistenta,daca refuzul era mai tare era vulgaritate. get a life and a dating site, pe scurt,hai pa

Postat
  La 15.01.2016 la 12:12, rozkendra a spus:

si nu cumva ti-ai dori dovezi pe email sa te conving? se pare ca refuzul politicos pt unii inseamna ca e loc de insistenta,daca refuzul era mai tare era vulgaritate. get a life and a dating site, pe scurt,hai pa

Bine prietene cum zici tu.Bossule.

• Minus 1
Postat
  La 15.01.2016 la 12:22, intrebare a spus:

Bine prietene cum zici tu.Bossule.

Mai pestisor,te-am ajutat cu un sfat,nu m-am oferit disponibila. La ce am propus eu nu se agata ca tot mentionai vulgaritatea,ci se fac invitatii de calatorii pe care fetele le pot accepta ori refuza,asta presupunand strict companiei,nu cuplare sau 'agatare'.Dupa limbaj si persistenta si ca te-ai descris ca fiind prea prost sa stii ce inseamna legit,ma indoiesc ca pe asa siteuri vei gasi vreo fraiera sa o plasezi prin te miri ce destinatii, ele fiind ceva mai rasarite. Astea fiind lamurite ai permisiunea mea sa taci de cate ori simti nevoia sa mi te adresezi

• Like 1
Postat
  La 15.01.2016 la 12:32, rozkendra a spus:

Mai pestisor,te-am ajutat cu un sfat,nu m-am oferit disponibila. La ce am propus eu nu se agata ca tot mentionai vulgaritatea,ci se fac invitatii de calatorii pe care fetele le pot accepta ori refuza,asta presupunand strict companiei,nu cuplare sau 'agatare'.Dupa limbaj si persistenta si ca te-ai descris ca fiind prea prost sa stii ce inseamna legit,ma indoiesc ca pe asa siteuri vei gasi vreo fraiera sa o plasezi prin te miri ce destinatii, ele fiind ceva mai rasarite. Astea fiind lamurite ai permisiunea mea sa taci de cate ori simti nevoia sa mi te adresezi

Baiete am impresia  ca e de la substante asa-i?

• Minus 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 15.01.2016 la 11:23, intrebare a spus:

Ma gandeam sa imi fac o amica de forumul asta , asta era tot :slap2

Friends with benefits? Ai grija frate ca fute rau de tot, te lasa fara suflare...pana mea, iti trebuie 4 zile sa iti revii. Eu cu greu dupa 3 am putut sa vorbesc iar... :slap2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...