Sari la conținut

Blonda 19 ani - 0745932901-150 RON

Vizitator yogibubu

Postări Recomandate

Vizitator yogibubu
Reputație: 0
Postat

O alta caprioara:

Buna sunt o blonda de 19 ani si sunt aici pentru a va satisface si cele mai intunecate fantezi....am 165 50 de kg ochii verzi,deci nu ezita si vino in cuibusorul meu sa punem restul in aplicare tel 0745932901

O cunoaste cineva ?

Vizitator Cautatorul
Postat

yogibubu:
1. inainte de a posta o intrebare se foloseste functia search. Daca o faceai, uite ce descopereai: https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/5809-blonda-in-barca-0745932901/.
2. pe un alt thread ai pus numarul de telefon din titlu cu puncte... S-a spus clar ca numerele din titlu se trec fara puncte sau spatii.

Ai vechime de 5 luni pe forum si inca nu ai invatat regulile?

Ai timp pana maine sa-mi dai un link cu threadul unde ai postat o recenzie altfel parasesti forumul.

Vizitator Cautatorul
Postat

OK... este o semirecenzie dar merge... Atentie pe viitor, la postari...

Vizitator yogibubu
Postat

Stimabile

am dat search la numarul de telefon 0745932901 si surpriza a fost ca nu mi-a dat nimic in cautare la ora la care am facut manevra...

Acum daca dau cautare pe acelasi numar apar postarile noastre fara blonda in barca...

oare folosesc search-ul gresit ?

Vreau sa spun ca de mai demult am cautat ceva pe search si noroc ca m-am uitat mai atent pe postari mai vechi caci de atunci o luam in freza ...

Vizitator yogibubu
Postat

voi fi atent dar cred ca gresesc eu undeva

Vizitator Cautatorul
Postat

Cand dai search (foloseste Advanced Search), pune in josul paginii sa-ti arate listarile ca post si nu ca thread.

Vizitator yogibubu
Postat

ok, multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.