pizdacila Reputație: 25 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2016 Bag pula e serioasa treaba . vrea doctorita 1200 euro pt o coroana O_o.... Cred ca vin in romania ca ies si mai ieftin... Bp in ea de Germania ca in 10 ani o sa fie arabificata complet.Da frate. La noi faci o coroana cu 200 de euro de cea mai buna calitate de zirconiu cu 800 lei, adica mai putin de 200 euro. Tocmai am facut eu. Si cu restul de 1000 de euro mergi la cele mai tari curve de la top.Asa in Germania dai 1200 euro pe coroana la doctorita si dupa aceea vii acasa, ai fantezii cu doctorita si faci laba.Eu am fost patriot si uite ce castigat am iesit. 2
hodorogule Reputație: 660 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Ianuarie 18, 2016 Bag.... Bp in ea de Germania ca in 10 ani o sa fie arabificata complet.Sa vezi atunci holocaust!!!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Bag pula e serioasa treaba . vrea doctorita 1200 euro pt o coroana O_o.... Cred ca vin in romania ca ies si mai ieftin... Bp in ea de Germania ca in 10 ani o sa fie arabificata complet. Bai tampitul pulii, vezi ca te adoarme aia pe scaun, daca nu te-o fi adormit deja, si iti fura organele : rinichii, plamanii, cerul gurii. @Trolle, mai spune tu doua-trei organe, dar fara creier, ca n-are.@TK-ule, mergi si fa o radiografie generala sa vezi ce-ti iese lipsa. 2
liberace Reputație: 92 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:California Oras:California Postat Ianuarie 19, 2016 cauta un dentist cu bile pe pula ca-ti rezolva toate plombele
liberace Reputație: 92 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:California Oras:California Postat Ianuarie 19, 2016 cauta un dentist cu bile de rulment pe pula ca-ti rezolva toate plombele
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 cauta un dentist cu bile pe pula ca-ti rezolva toate plombele Ieși dracu-n pula mea! 1
liberace Reputație: 92 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:California Oras:California Postat Ianuarie 19, 2016 Ieși dracu-n pula mea!imi place cum gandesti
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 imi place cum gandesti 2
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 19, 2016 Io odata am fost la dentist si Bai tampitul pulii, vezi ca te adoarme aia pe scaun, daca nu te-o fi adormit deja, si iti fura organele : rinichii, plamanii, cerul gurii. @Trolle, mai spune tu doua-trei organe, dar fara creier, ca n-are.@TK-ule, mergi si fa o radiografie generala sa vezi ce-ti iese lipsa.Io odata am fost la dentist si mi o iesit dintii lipsa 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum