tzaranu Reputație: 1095 Postat Iulie 22, 2012 Postat Iulie 22, 2012 @euflo96: cred ca ai citit terry pratchett - vezi cantecelul "ariciului totusi nu-i poti face felul". acum, serios, io cred ca izabella nu s-a gandit la furnici sau la arici. banuiesc ca e vorba de chestii cu dimensiuni mai compatibile, cum ar fi mioritica miorita. altfel, daca e sa cautam jmekerii nici femeia nu e vreo planta, nu? ca sa glumim in continuare, ar fi trebuit sa existe si urmatoarea intrebare, gen: dar pentru 50$ ai fute un animal? adica pentru noiastia care ne-am marturisit zoofilia mai ramane sa stabilim si un pret corect!
sexxx.clau Reputație: 5 Postat Iulie 22, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2012 Buna ziua domnilor ! Am ramas surprinsa ca s-au gasit domni amabili sa raspunda chestionarului meu . Nu ma asteptam in masura in care acest topic nu e deschis de catre mine . Euflo ,,,imi pare rau pt intrebarea nr 2 , nu am vrut sa supar sau sa deranjez pe cineva , dar traim intr-o lume nebuna si sa fiu finuta voi zice ca fiecare cu gustul lui... Eu imi amintesc ca am fost la un cuplu casatorit de cateva ori si ultima data in discutie El a adus vorba ca vrea sa isi futa fetita de 9- 11 ani , nu mai stiu sigur... Important e ca sotia s-a luat la cearta cu el ,el sustinandu-si in continuare opinia,,,, joaca s-a terminat ,eu am plecat,,,, Dupa cateva luni El imi da mesaj dk ne putem vedea si ca de data aceasta ne vom vedea in 2 , caci s-a despartit de sotie. Probabil femeia abia in seara aceea si-a dat de barbatul de langa ea . Un alt client de al meu m-a sunat cred ca 1 an de zile sa ma tot intrebe daca ii pot prezenta o virgina de 12 ani si ca e dispus sa plateasca oricat. Nu pot spune ca sunt deacord ca tatal sa isi futa copila ( daca eram nevasta'sa il omoram ),,,dar pana la urma stii vb aia "mare e gradina Domnului si multi nebuni sunt in ea ". am vazut si eu destule filmari de genul acesta, nu m-ar incita o fetita de asemenea varsta, dar cateodata ma gandesc si ma intreb daca sunt nebun sau **spam editat** cand ma uit la formele pustoaicelor din ziua de astazi (ma refer la cele cu varsta mai mare de 15ani) ma uitam intr-o zi dupa o tipa, era "buna", iar la cateva zile am aflat ca nu avea mai mult de 15 ani si eu care credeam ca este majora. daca s-ar fi dat la mine nu cred ca as fi rezistat in ciuda vartei ei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum