Sari la conținut

0735.673.689/ 0763.312.547

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

de domnita de stiti... arata f bine la banii astia BRUNETA sexi, 2 finalizari, poze reale 100%, Erika 20 de ani, nr 4 la sutien, te invit la mine in dormitor pentru o ora de vis, oral neprot, 69, cunilingulus, body masaj, locatie Nerva Traian, 27 May 17:15 0735.673.689/ 0763.312.547 Pret 100L/orape alte siteuri am gasit alte poze... e ciudat.. stiti ceva de ea?

post-779-133409689777_thumb.jpg

post-779-133409689778_thumb.jpg

post-779-133409689779_thumb.jpg

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

si eu am vrut sa intreb de fetele astea , sunt vreo 3 din cate am vazut eu pe anuntul.ro acolo in locatia aia pe nerva traian , vezi ca toate au acelasi anunt cu numele erika , ella si aliss .poate stie cineva ceva despre locatia asta sa ne spuna si noua

Postat

salut sunt mai nou pe aici>>>.........:Ppana acum cateva saptamani fetele stateau pe undeva pe langa sala alatului intr-o vila se intra intr-o curte unde era si un salon de infrumusetaretipa din poze este relativ karata destul de binedespre servicii nu pot spune nimik ca nu am ramas din urmatoarele motivela telefon mi s-a spus ca se fac 2 finalizari la pretul de 100 ron, iar la fata locului s-a schimbat treaba- acceptau decat unaal doilea motiv toate cele 3 pustoaice sunt f bronzate ---sa nu zic de etnietipa din poze baga solar la greu si mi s-a parut o pitzi de 2 lei su niste lanturi destul de groase la gat si cu o gramada de inele pe degeteasa ca mie unu nu mi-au placutva las pe voi sa mai incercati

Vizitator robertfoy
Reputație: 0
Postat

pentru mine a fost super ok... o bruneta buna rau cam incepatoare dar nu a fost graba.. nu am ramas la a 2-a fin ca ma grabeam . recomand.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...