Sari la conținut

avem ceva 45+ ?

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da, pisic tot nu i-a facut contul normal, dar si el a gresit si cu nickul si cu completarea profilului.. sau initial contul a fost creat de altcineva..

Barbati sau femei cauti? :laugh2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Gasim prin pitesti ceva 45+ ?

Incearca la "milfa" aia din Gavana, Bianca, cred ca inca mai lucreaza...cauta topicul pe aici, "milfa..." si are un nr de Digi (0770...)

Bafta!

Postat

E o tipa,are anunt pe publi24. Nu e 45+,are 44. Oral,normal 100 ora. Nu are locatie. Am fost eu cu ea la sanedo. E o tipa ok. La 100 ora cred ca se merita. Nu face un oral perfect...la normal se misca binisor. In fine...

• Like 1
  • Oras:Frankfurt Main
Postat

Sincer chiar e draguta...am fost surprins si eu. Si curata,asta e sigur.

deci se merita?poze nu am gasit dupa nr nici anunturi

Postat

in schimb am cautat dupa nr pe fb si apare un nume de barbat ....deja sunt in dilema

Postat

Sa mi bag pula...nu stiu. Eu pe nr ala am sunat. Avea anuntul pe publi24. Mai departe nu stiu. Barbat sigur nu e,ce dracu?? Daca se merita? Nu stiu ce sa zic...deh,e totusi 100 lei ora. Fiecare cu gusturile lui. Nu vreau sa zic "da,mergeti" si apoi sa fiu injurat ca nu a fost ok. Repet,oralul nu e cine stie ce...la normal sa implicat,fara figuri. Nu stiu...fiecare cum crede...

Postat

Si poze a zis ca nu pune. E chiar din Pitesti si zice ca i e teama sa nu fie recunoscuta. Din ce am inteles a lucrat intr un domeniu public.

bine colegu .numai bine

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

salut.

Am sunat numai dupa ora 17.00. De fiecare data a avut telefonul inchis. Am sunat si in week-end si la fel, telefon inchis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.