ema23k Reputație: 2 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Buna sunt Ema.Locuiesc in zona Unirii.Bruneta , slabuta , discreta . Ofer companie domnilor manierati.100 ron : 20 -30 min 200 ron : 1 ora Contact : +40768410857 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Ianuarie 19, 2016 mi-esti cunoscuta!
fmox Reputație: 102 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion. Oras:Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion. Postat Ianuarie 19, 2016 High Heels...hmmm.... excelent
vulturul86 Reputație: 113 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Am vizitat o in seara asta, experienta sub mediocra pentru mine, sta vizavi de kfc unirii, scara blocului are la parter un exchange.Eram in zona , am sunat o , preturile fiind de 70-finalizarea,150ora. Am ales varianta de 70de lei. Face sex oral/normal doar protejat, fara finalizare pe fata,in gura , sau pe corp(prima data cand intalnesc asa ceva),fara anal.Dupa fix 30 de secunde de cand a inceput sa o suga,fara nici un artificiu sau atenta la zonele adiacente, mi a propus sa shimba , sa trecem la sex normal, pt ca mi a spus ca finalizarea dureaza 20 de min, La partea de normal am finalizat repede, nu mai aveam chef de futut incerca sa te blocheze cu picioarele ca sa nu o poti penetra adanc... Pozele sunt reala , este micuta pana in 1.60, are undeva pana in 45 de kg ,este f slaba, sanif mici, cu sternul intrat in piept...cam ciudat , se poate observa in ultima poza.La fata este nu exceleaza dar nu este nici frumoasa nu este de etnie
vfrancol Reputație: 2 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 Buna ziua. Sunt un băiat italian. Voi merge în vacanță cu un prieten in Bucuresti (Voi rămâne în Natiunile pătrat combinate) din 4 companie febbraio.Cerchiamo, cum functioneaza o data cu tine?Eu nu vorbesc limba română
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum