axman Reputație: 57 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Salut! Am incercat sa imi schimb parola, dar fara succes. Am introdus in campul parola curenta chiar parola cu care m-am logat pe site, dar primesc raspunsul ca este incorecta. Cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 ce parola ai acum ca te rezolv eu 2 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 19, 2016 La 19.01.2016 la 16:44, axman a spus: Salut!Am incercat sa imi schimb parola, dar fara succes. Am introdus in campul parola curenta chiar parola cu care m-am logat pe site, dar primesc raspunsul ca este incorecta. Cum trebuie sa procedez?Multumesc! salut. ca sa-ti schimbi parola cu succes fa in felul urmator: apasa, in dreapta sus, pe butonul Raspuns Nou dupa care scrie ./.parolaveche - parolanoua./. si apasa posteaza. parola se va schimba automat. 1
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2016 La 19.01.2016 la 21:40, Jili Bombardieru a spus: salut. ca sa-ti schimbi parola cu succes fa in felul urmator: apasa, in dreapta sus, pe butonul Raspuns Nou dupa care scrie ./.parolaveche - parolanoua./. si apasa posteaza. parola se va schimba automat./parolaveche-parolanoua//putademaimuta-coaiederinocernegru/ enter nu merge-o fi da la ei?
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2016 clar
axman Reputație: 57 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 9, 2016 Salut!Va multumesc tuturor! Parola coaiederinocernegru chiar a functionat!
poc pic Reputație: 181 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 9, 2016 Ai vazut ca te-a invatat de bine, pana la urma @jili bombardieru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum