Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:CJ
Postat

Bai nebunule care o dai cu hepatita

Din moment ce mergem la dame ne asumam riscuri.

Daca fata avea hepatita mergea ia Infectioase 2 sapt ca nu era nebuna sa lucre pana creapa!

Mai bine ziceai ca are ceva boala cu transmitere sexuala ca era credibil

• Like 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Bai nebunule care o dai cu hepatita

Din moment ce mergem la dame ne asumam riscuri.

Daca fata avea hepatita mergea ia Infectioase 2 sapt ca nu era nebuna sa lucre pana creapa!

Mai bine ziceai ca are ceva boala cu transmitere sexuala ca era credibil

Dibole, hepatita B si hepatita C se transmite, sau corect, se poate transmite si prin contact sexual neprotejat. Pentru oral neprotejat, sunt pareri (avizate) pro, dar si contra transmiterii.

Nici una din cele doua nu prea se rezolva la Spitalul de Infectioase (acolo cu hepatita A, eventual), ci de cu totul alte specializari ale medicinii, si nici intr-un caz, nu se rezolva in 2 saptamani.

Sau ai vrut cumva sa faci o gluma, si n-am inteles eu?

Postat

Altu

Exista pers care stiu ca au Hepa si in loc sa se trateze se expun!?

Din moment ce frecventam dame clar ne expunem la zeci de posibile "reactii adverse".

Daca cineva stie ceva clar despre aceasta dama sa vina cu ceva clar nu cu " am auzit"

• Like 2
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Altu

Exista pers care stiu ca au Hepa si in loc sa se trateze se expun!?

Din moment ce frecventam dame clar ne expunem la zeci de posibile "reactii adverse".

Daca cineva stie ceva clar despre aceasta dama sa vina cu ceva clar nu cu " am auzit"

Dibole, eu am citit de ai scris tu. Si de-abia dupa aia am raspuns.

Tu ai citit ce am scris eu? Ca de raspuns vad ca ai raspuns.

O.K., hai sa o lasam asa. O.K.?

Postat

Dragii mei hai sa va lamuresc eu cum sta treaba cu aceste mici discutii . Am primit niste mesaje de la un utilizator orange care a tot incercat sa vina la mine pe un pret de nimic , vreau sa mentionez ca aceasta intamplare a avut loc in urma cu cateva luni bune , iar apoi mi a propus o mega-suma pentru contact neprotejat iar eu am acceptat ( imi recunosc greseala si mi o asum nu am nici o scuza pur si simplu vroiam bani multi si facuti repede) dupa ce a vazut ca am acceptat mi a spus ca acesta a fost in test insa el nu ma vizitat niciodata in schimb a postat screen-shoturile conversatiei :) cam asta e marea poveste nu inteleg de unde s-a ajuns la discutii de genul:) Se pare ca sa ne dam cu parerea pentru a denigra imaginea cuiva este usor insa daca nu ai argumente si dovezi este egal cu 0 . Si cu asta am incheiat nu am sa mai raspund la quote-uri de genul. O zii buna va doresc !

• Like 3
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Dragii mei hai sa va lamuresc eu cum sta treaba cu aceste mici discutii . Am primit niste mesaje de la un utilizator orange care a tot incercat sa vina la mine pe un pret de nimic , vreau sa mentionez ca aceasta intamplare a avut loc in urma cu cateva luni bune , iar apoi mi a propus o mega-suma pentru contact neprotejat iar eu am acceptat ( imi recunosc greseala si mi o asum nu am nici o scuza pur si simplu vroiam bani multi si facuti repede) dupa ce a vazut ca am acceptat mi a spus ca acesta a fost in test insa el nu ma vizitat niciodata in schimb a postat screen-shoturile conversatiei :) cam asta e marea poveste nu inteleg de unde s-a ajuns la discutii de genul:) Se pare ca sa ne dam cu parerea pentru a denigra imaginea cuiva este usor insa daca nu ai argumente si dovezi este egal cu 0 . Si cu asta am incheiat nu am sa mai raspund la quote-uri de genul. O zii buna va doresc !

buna !

la un cuplu iti oferi serviciile....in principiu masaj si...poate mai mult 

Postat

Buna Clara, nu ne lasi si noua un numar de contact? Pe numarul de pe topicul de Bucuresti suna ocupat... Tot acela este valabil si in Cluj?

Postat

Buna , da ofer servicii si pentru cupluri . Momentan sunt in Cluj .

Vei fi in cluj saptamana viitoare marti sau miercuri ?Oferi si masaj erotic pt cupluri ?

Vii la hotel ? Ce tarife ai ?

Merci !

Postat

Cine se scuza se acuza...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...