Sari la conținut

FLORY masaj 0764152740 ( sex total doar daca are chef )

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Ar trebui sa detaliezi.As comenta si eu cite ceva despre voi...asa ...de dragul de a comenta.Si eu ma abtin.Lasind la o parte faptul ca daca semanati vint primiti furtuna,probabil ca va astept cu ranga dupa usa sau in loc sa va masez va biciui, va injur.Noroc ca in lumea asta nebuna a "locatiilor"vin si barbati care sunt barbati si ....jos palaria!

Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

Doamna, sunteți un profesionist ca ofera un serviciu contra cost.

Orice business de genul asta sunt siturile cu recensii, comentarii, etc etc... Din parte clientilor, si mereu cine comenta za i cine nu a fost neapărat fericit de banii cheltuiți..

De ce il luati asa personal?

Pe tripadvisor sunt proprietari de pensiuni ca sa certa cu clienti ca fac recesii negative? nu.

De ce? pentru ca recenzii negative de o parte pot sa aiute cine ofera serviciul, sa îmbunătățească oferta, de alta fel de a răspunde la critici i intru un fel o forma de advertising.

Cine raspunde cu acuzatii, injurii, sau orice "negativ" isi face rau singur mai mult decat recenzie negativa in sine.

Iar, despre platit debite la banca, orice profesionist ca ofera un serviciu ar putea sa folosesca motiv asta, dar nu i nici vina nici traba de clientii a lui asta.

Link spre comentariu

Era un r pt cei care,daca ii refuz,ma ameninta cu nimfomane.Ti.as r mai detaliat dar mi.e ca se intelege altceva.De fapt,era un r pt cei pe care dupa ce.i refuzi ori te injura ori se pling ca am ceva cu ei ,ori cred ca sunt fitoasa.Nu sunt institutie sa nu fie ceva personal.

• Like 1
Link spre comentariu

Ma intreba cineva daca am poze recente:sa fie oare cel care i.mi trimite mesaje sa.mi faca poze pt o suta de roni, sa par mai frumoasa ca e piata plina si care zice ca are un ap la unirii?i.ar cind l.am intrebat daca e cel care,a plecat fara sa plateasca si.a inchis tel.?!

Link spre comentariu
  • Oras:nowhere
  • Oras:nowhere

Ma intreba cineva daca am poze recente:sa fie oare cel care i.mi trimite mesaje sa.mi faca poze pt o suta de roni, sa par mai frumoasa ca e piata plina si care zice ca are un ap la unirii?i.ar cind l.am intrebat daca e cel care,a plecat fara sa plateasca si.a inchis tel.?!

Ai dreptate, m-ai prins, sunt deconspirat...

Link spre comentariu

Am vizitat-o in cateva randuri pe doamna FLORY si ma declar satisfacut atat de masaj cat si de partea a doua (atentie, aceasta nu este implicita, asa cum a spus si doamna, nu este o masina, este mai degraba o chestie de potrivire). Pentru a oferi o recenzie completa: locatia in apropiere de Piata Alba Iulia, stradal, locuri de parcare dupa noroc; in garsoniera f curat, baie dotata si utilata; doamna este masoare profesionista, dispune de masa proprie si ofera un masaj f bun; dupa masaj, in functie de compatibilitate sau programarile ulterioare, se poate trece si la all inclusive. Ca si tarife: 70 lei ora de masaj si 150 lei ce depaseste (suma nu este solicitata expres de doamna, iar actiunea nu este limitata in timp, in functie de programul fiecaruia). Partidele de pana in prezent au fost si mai bune si mai putin reusite, in functie si de starea si implicarea doamnei si de aceea nu pot oferi o nota (aceasta variind probabil intre 7 si 10). Imi pare rau sa aud ca exista astfel de specimene - sa pleci fara sa platesti nu se face, ca sa nu mai vorbim de amenintari, indiferent de lipsa de potrivire sau un eventual refuz.

• Like 2
Link spre comentariu

Gladiatorule,cred ca ai nimerit la fata care vroia sa colaboreze cu mine.Eu nu fac dus cind vin clientii di nu ma imbrac cum zici si nici nu abordez lumea asa.Am vrut sa volaborez odata cu cineva si fiind o garsoniera i.am cedat ei.

Link spre comentariu

Gladiatorule,cred ca ai nimerit la fata care vroia sa colaboreze cu mine.Eu nu fac dus cind vin clientii di nu ma imbrac cum zici si nici nu abordez lumea asa.Am vrut sa volaborez odata cu cineva si fiind o garsoniera i.am cedat ei.

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Mare gradina lui Dumnezeu si multi nebuni pe lume!azi,duminica,am avut masaje pina la 3.Cobor zece minute si gasesc un mesaj catre mortii mei si ca sunt fomista.Ii dau voie baiatului sa se duca dupa mortii meii si sa faca ce.l taie capul si ce.si doreste pe acolo.Apoi i.mi spune ca e Bogdan ,ca a fost pe la mine.Si care e treaba?m.ai programat azi.Serios?cind.azi dupz amiaza.la ce ora baietel?la ora 4.Eu pina la 3 am lucrat si 'secretara" e bolnava ,iar daca eu m.am screlozat si te.am programat la 4,de ce ma injuri de la 3 jumate?Fereasca Dumnezeu!e plina lumea de nebuni!dar ei nu au vina ci Natuta!

Link spre comentariu

Mare gradina lui Dumnezeu si multi nebuni pe lume!azi,duminica,am avut masaje pina la 3.Cobor zece minute si gasesc un mesaj,pe telefon,catre mortii mei si ca sunt fomista.Ii dau voie baiatului sa se duca dupa mortii meii si sa faca ce.l taie capul si ce.si doreste pe acolo.Apoi i.mi spune ca e Bogdan ,ca a mai fost pe la mine.Si care e treaba?m.ai programat azi.Serios?cind?.azi dupa amiaza.la ce ora baietel?la ora 4.Eu pina la 3 am lucrat si 'secretara" e bolnava ,iar daca eu m.am screlozat si te.am programat la 4,de ce ma injuri de la 3 jumate?Fereasca Dumnezeu!e plina lumea de nebuni!dar ei nu au vina ci Natura.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mare gradina lui Dumnezeu si multi nebuni pe lume!azi,duminica,am avut masaje pina la 3.Cobor zece minute si gasesc un mesaj,pe telefon,catre mortii mei si ca sunt fomista.Ii dau voie baiatului sa se duca dupa mortii meii si sa faca ce.l taie capul si ce.si doreste pe acolo.Apoi i.mi spune ca e Bogdan ,ca a mai fost pe la mine.Si care e treaba?m.ai programat azi.Serios?cind?.azi dupa amiaza.la ce ora baietel?la ora 4.Eu pina la 3 am lucrat si 'secretara" e bolnava ,iar daca eu m.am screlozat si te.am programat la 4,de ce ma injuri de la 3 jumate?Fereasca Dumnezeu!e plina lumea de nebuni!dar ei nu au vina ci Natura.

Eu zic să laşi atitudinea asta tupeistă. Aşa o fi cum zici tu în privinţa acestui client, dar nici tu nu te ridici la un nivel superior. Emiţi judecăţi de valoare asupra clienţilor, fapt ce nu-ţi face cinste.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Fiecare are dreptul la replica si exprimare!Eu nu vreau sa fiu la inaltimea nimanui si nici nu ma cred decit ceea ce sunt :un om simplu.Asta nu da dreptul nimanui sa te hartuiasca,sa te jigneasca si sa joci asa cum vor muschii lor.

• Like 1
Link spre comentariu

Am dreptul sa selectez clientii,asa cum si ei au dreptul sa aleaga.Efectuez masaj de relaxare si terapeutic.Lucrez in domeniu si in particular.Va astept la mine ,la locatie *(Burebista),pt un masaj profi.Mentionez ca am diploma si lucrez in doneniu de peste zece ani.Daca nu raspund la telefon,rog reveniti sau lasati un mesaj pt ca sunt singura si nu are cine sa r cind lucrez.

• Like 1
Link spre comentariu

Fiecare are dreptul la replica si exprimare!Eu nu vreau sa fiu la inaltimea nimanui si nici nu ma cred decit ceea ce sunt :un om simplu.Asta nu da dreptul nimanui sa te hartuiasca,sa te jigneasca si sa joci asa cum vor muschii lor.

Stai linistita pt ca esti o doamna si ramai o doamna te pup!
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Buna tuturor, saptamana aceasta cu ceva treaba prin Bucuresti o sun pe d.na Flory si ma programez la 11.30 la un masaj zis si faccut la 11.35 eram in locatie facem cunostinta dupa imi da un prosop si intru la dus, ies de la dus las p noptiera 150 lei si sus pe masa de masaj, intre timp am mai vb de una de alta cu doamna si uite asa a trecut ora de masaj, merg la dus iarasi si intre timp aflu ca doamna are urmatorl client la 13.00 ei si de aici a inceput dezmatul, d.na un pic timida la inceput dar mi.a soptit ca ii place sa o simta in dansa si m.am condormat. Note:

Masaj : 10

Oral : 8

Anal : 10. Pt mine de revenit. Ii multumesc d.nei.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...