delia2017 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 Buna sunt Delia am sa va zic pe scurt mici detali despre corpul meu asi zice ca sunt sexi dar va las pe voi sa hotarati asta ... 5 lucruri despre mine sunt o fire ff comunicativa imi place sa invat lucruri noi sunt foarte spontana si alte doua comentari va las pe voi sa mile dati dupa ce ne vedem ca inaltime 1,65 greutate 56kg sani senzuali 1.3 marime fund bombat va astept si va pup
cubacigar Reputație: 1161 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Ianuarie 20, 2016 Bine ai venit Delia!Ai uitat insa sa ne dai niste detalii foarte importante si anume: tarife (numar/ora) si ce servicii oferi . In ce zona ai locatia? Singura sau ai colega? De peste nu te mai intrebam pentru ca o sa ne prindem singuri pe parcurs :J.Succes!
alinbaiatdulce Reputație: -1 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 21, 2016 Bine ai venit Delia!Ai uitat insa sa ne dai niste detalii foarte importante si anume: tarife (numar/ora) si ce servicii oferi . In ce zona ai locatia? Singura sau ai colega? De peste nu te mai intrebam pentru ca o sa ne prinDedem singuri pe parcurs :J.Succes!Delia chiar ar trebui sa dai mai multe detali pentru ca meriti vazuta de mai multi baieti si sa le arati ce mi,ai aratat si mie ... si tu si colega ta sunteti doua dragute va pup ne mai auzim ai un corp foarte sexi si imi doresc sa ne mai ved 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum