alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Februarie 4, 2019 Ion goican o sti pe fata Personal ?Hai că îți răspund eu. Ne cunoaștem foarte bine,da. Nici nu mai știu de cate ori ne-am văzut. Când lucram in Târgoviște, mă vizita săptămânal. El este un om matur, respectă femeile, ceea ce am apreciat la el. M-a vizitat și când am lucrat in Pitești. Deci, în concluzie, el a fost unul dintre clienții mei fideli.
paul pit Reputație: 30 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 5, 2019 Mai te intorci?
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Februarie 5, 2019 Mai te intorci?Nu ma întorc. Seara frumoasa tuturor
ion goican Reputație: 271 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Nu pot sa fiu altfel decat foarte multumit de faptul ca, iata, dupa mai bine de doi ani, Alexandra isi mai aminteste de mine...Da, am cunoscut-o foarte bine, am vizitat-o foarte des, datorita faptului ca ne-am inteles foarte bine. M-a facut sa ma simt cu adevarat barbat, langa o femeie. O femeie care arata realmente foarte bine. Cei ce au cunoscut-o imi dau dreptate. Asa cum am spus, imi pare nespus de rau ca nu o mai pot avea vreodata, dar imi pare bine pentru ea, pentru viata pe care o traieste acum, pentru ca merita. E o fata buna. Inca o data multumesc pentru tot ce mi-ai oferit, Alexandra!
robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ion goican Baga tata o laba cu gândul la alexandra Auzi distruși si psihopati si frustrați , o curva l a facut sa se simtă barbat ...Pei ba handicapatule , legat de asta barbat ori esti ori nu esti ... tu nu esti ... aia sugea la zeci de barbati pe zi ... si limbistul asta idiot vorbește ca despre iubirea vieții , mare idiot esti ma ion goican
robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ion goican Baga tata o laba cu gândul la alexandra Auzi distruși si psihopati si frustrați , o curva l a facut sa se simtă barbat ...Pei ba handicapatule , legat de asta barbat ori esti ori nu esti ... tu nu esti ... aia sugea la zeci de barbati pe zi ... si limbistul asta idiot vorbește ca despre iubirea vieții , mare idiot esti ma ion goican 1
ion goican Reputație: 271 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Domnule robert 29, imi permiti sa-ti spun asa...idiot, cred ca esti tu, cel care nu faci diferenta intre "a iubi" si "a te simti bine". Nu m-am declarat indragostit de vreo fata de pe forum, ci doar multumit. De serviciile prestate. Contra cost, evident. In cel mai favorabil caz, pentru ele, am facut comparatii cu diferite femei ce sau perindat prin viata mea (a se citi"iubite" la un moment dat).
anonimu23 Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Baieti .. Calmati'va imi place cum arata si as fi vrut sa o vizitez atata tot ... Pacat ca nu mai lucrezi ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum