Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

Mă duare inima. :( Eu chear am zis dân dragoste. :(

da-te-n pl de taran obosit, ai niste glume proaste si exagerate cateodata de zici ca pana acu o ora ai tinut o coasa in mana, o femeie nici cu privirea nu ai atins-o ca te ardea soarele in ochi. hai sictir si pa ca n-am chef de tine. is in concediu

Link spre comentariu
  • Oras:duc cu sorcova

da-te-n pl de taran obosit, ai niste glume proaste si exagerate cateodata de zici ca pana acu o ora ai tinut o coasa in mana, o femeie nici cu privirea nu ai atins-o ca te ardea soarele in ochi. hai sictir si pa ca n-am chef de tine. is in concediu

Da sunt fă, de la țară. Aveai dubii până acum? =)))

Iești săxi când te enervezi.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Da sunt fă, de la țară. Aveai dubii până acum? =)))

Iești săxi când te enervezi.

n-aveam

paaaaa

nu am nimic cu taranii, am cu taranismele fata de femei. si nu nu-mi fac placere, nu ma enerveaza, nu le consider harjoneala. ma scarbesc si atat

Link spre comentariu

Hahahaha

Ai grija ca moldoveanul se indragosteste repede.

E cam prost....genetica asta :)

• Like 1
Link spre comentariu

te-ai facut de ras rozkendra.. cu maieul ala... chiar daca te pricepi la gramatica, e bine sa-ti spel izmenele

mi-e rusine de nu mai pot. o pata e o pata,se poate intampla oricui, versi  ncafea sau mai stiu eu ce .nu e mizerie :))) fac minim 3,4 dusuri pe zi si port ceva o singura data, chiar daca am avut pe mine o singura ora. :))) 

Link spre comentariu

mi-e rusine de nu mai pot. o pata e o pata,se poate intampla oricui, versi  ncafea sau mai stiu eu ce .nu e mizerie :))) fac minim 3,4 dusuri pe zi si port ceva o singura data, chiar daca am avut pe mine o singura ora. :)))

Deci dacă vreau să-ți miros chiloții a piszdă nu am nicio șansă? :(
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...