machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Juguroaso, spală-te,dezinfectează-te, înainte de-a mi te adresa...pocnitoareo Pentru tine e Doamna Pocnitoarea! Măsoară-ți cuvintele! 1 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Pai chiar ai sanisori misto, poate ar trebui sa te tonifiezi putin la brate ... sau e din cauza luminii ba, ai vazut ca eu te am lasat in pace si nu ti am zis nimic da' prea insisti. du-te si tu in alta parte unde ai treaba. nu poate omu sa zica ceva de o starpitura de "femeie" ca apari tu si macar de-ai avea dreptate.... 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Apoi vaz ca ti-o cam pui ..... Singurica ? ... nu te plictisesti ? .... hai ca-mi iau si eu un concediu si viu acu' Intotdeauna am criticat aciutarea de haita si in cazul userilor de sex masculin, cum a fost Vladizinho si mai ales cand e vorba de femei. Avem toti loc unii de altii si taria nu presupune sa ataci pe cineva ca sa te simti tu mai bine. Eu doar raspund in principiu. Daca ma cert cu Vasilica de pe forum de exemplu ca am avut diverse divergente si poate uneori cu useri feminini nu o sa imi faca nicio placere sa o insulte fara motiv un slinos, daramite 10.este bullying si nu este ok. Numai ciorile astea fluiera si vin cu toata satra si cu cort. Sunt cativa aceeasi care fac acelasi lucruIn privinta aspectului meu fizic sunt mai mult decat multumita si binecuvantata avand in vedere ca mi-a oferit mereu o sursa de venit in plus, chiar si in timp ce eram la office. Sa fii platita pt cum arati ani de zile e suficienta validare Si in orice caz atuurile fizice nu sunt un merit personal, bine oricat te ingrijesti esti frumos sau nu nativ. Singurele chestii care nu-mi plac la mine ar fi inaltimea am 1,67, sunt medie si mi-ar fi placut sa am vreo 7 cm in plus, cicatricea de la operatia de apendice care imi pare sincer cea mai lunga din lume si inca una la umar capata in cazatura care mi-a generat si o paralizie de 6,7 luni. cam atatsincer nu imi amintesc ultima oara cand m-am plictisit cu adevarat, chiar si acu fac si altceva in timp ce scriu si port si o conversatie cu neste oameni. mereu fac cate ceva si mai multe deodata, aproape mereu imi iese multitask, dar mai le fac si eu prost uneori ) 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ..ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptii Lasati ba fata in pace ca este in concediu ) Mai un ski, mai vizite, odihna ))) Pwla mea, un ski iti ia pe putin 2-3 ore ( asta minim), o vizita undeva poate sa dureze chiar mai mult de 3-4 ore ca doar nu te duci sa bei o cafea si in 20 minute pleci. Baaaa, poate scrie de pe partie Se opreste la jumatate si cand vede ca a raspuns jili sau sarlatanu mai da si ea o mana )) Ai de pwla mea daca iese asta din casa doar la paine si la wc, in curte ))) 3 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 , aproape mereu imi iese multitask, Daca poti sa vorbesti in timp ce sugi pwla chiar ca esti multitask. Te declar femeia snur. 1 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ai de pwla mea daca iese asta din casa doar la paine si la wc descultza, in fundu' curtii ))) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ai de pwla mea daca iese asta din casa doar la paine si la wc descultza, in fundu' curtii ))) 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Lasati ba fata in pace ca este in concediu ) Mai un ski, mai vizite, odihna ))) Pwla mea, un ski iti ia pe putin 2-3 ore ( asta minim), o vizita undeva poate sa dureze chiar mai mult de 3-4 ore ca doar nu te duci sa bei o cafea si in 20 minute pleci. Baaaa, poate scrie de pe partie Se opreste la jumatate si cand vede ca a raspuns jili sau sarlatanu mai da si ea o mana )) Ai de pwla mea daca iese asta din casa doar la paine si la wc, in curte )))am la mine pc in vizite retardatule si vad notificarile din mail ca imi verific constant mailul. am fost la ski o singura zi si eu in general dupa 2 ture raman la cabana la un ceai si o iau de la capat. o sa mai merg dfoar o zi. eu ca sa citesc aici vreo trei pagini de comentarii sa compun un raspuns selectand la ce sa raspund imi ia maxim 2,3 minute. nu va dau importanta si nu gandesc strategii ca nu caut sa impresionez niste cocalari cum sunt majoritatea de pe aici. la o caterinca merge, dar si la aia ma intind cu putinele personaje care sunt interesante , hazlii si reusite. Spun reusite ca un domn nu are replici de astea de gunoier, santierist, tomberon uman, risipa de adn uman pana la urma cum sunteti cea mai mare parte de pe DG.adevarat la asa calitate de oameni e greseala mea ca raspund sa imi pun capul cu paraziti sociali PS wc in curte are ma-ta si ai tu, eu nu am fost la tara nici in vizita Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 FB_IMG_1453814619098.jpge din familia ta? Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ba, ai vazut ca eu te am lasat in pace si nu ti am zis nimic da' prea insisti. du-te si tu in alta parte unde ai treaba. nu poate omu sa zica ceva de o starpitura de "femeie" ca apari tu si macar de-ai avea dreptate.... Da' ce ai nenea cu mine, eu ii scrisesem Rozei, te-am citat eu pe tine sau am facut referire la tine ? Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Intotdeauna am criticat aciutarea de haita si in cazul userilor de sex masculin, cum a fost Vladizinho si mai ales cand e vorba de femei. Avem toti loc unii de altii si taria nu presupune sa ataci pe cineva ca sa te simti tu mai bine. Eu doar raspund in principiu. Daca ma cert cu Vasilica de pe forum de exemplu ca am avut diverse divergente si poate uneori cu useri feminini nu o sa imi faca nicio placere sa o insulte fara motiv un slinos, daramite 10.este bullying si nu este ok. Numai ciorile astea fluiera si vin cu toata satra si cu cort. Sunt cativa aceeasi care fac acelasi lucruIn privinta aspectului meu fizic sunt mai mult decat multumita si binecuvantata avand in vedere ca mi-a oferit mereu o sursa de venit in plus, chiar si in timp ce eram la office. Sa fii platita pt cum arati ani de zile e suficienta validare Si in orice caz atuurile fizice nu sunt un merit personal, bine oricat te ingrijesti esti frumos sau nu nativ. Singurele chestii care nu-mi plac la mine ar fi inaltimea am 1,67, sunt medie si mi-ar fi placut sa am vreo 7 cm in plus, cicatricea de la operatia de apendice care imi pare sincer cea mai lunga din lume si inca una la umar capata in cazatura care mi-a generat si o paralizie de 6,7 luni. cam atatsincer nu imi amintesc ultima oara cand m-am plictisit cu adevarat, chiar si acu fac si altceva in timp ce scriu si port si o conversatie cu neste oameni. mereu fac cate ceva si mai multe deodata, aproape mereu imi iese multitask, dar mai le fac si eu prost uneori )Nu poți să faci pe victima și in același timp să jignești familia cuiva. Te-ai luat și tu după Mîșkin să te iei de nora lu' Trolle și oricât ai spune tu că te aperi și că nu inițiezi tu nimic, tu ești cea care le dă apă la moară, tu le răspunzi, tu nu ii ignori...deci nu e tocmai cyber bullying...părerea mea, mă scuzi dacă interpretezi că te atac și eu. 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 am la mine pc in vizite retardatule si vad notificarile din mail ca imi verific constant mailul. am fost la ski o singura zi si eu in general dupa 2 ture raman la cabana la un ceai si o iau de la capat. o sa mai merg dfoar o zi. eu ca sa citesc aici vreo trei pagini de comentarii sa compun un raspuns selectand la ce sa raspund imi ia maxim 2,3 minute. nu va dau importanta si nu gandesc strategii ca nu caut sa impresionez niste cocalari cum sunt majoritatea de pe aici. la o caterinca merge, dar si la aia ma intind cu putinele personaje care sunt interesante , hazlii si reusite. Spun reusite ca un domn nu are replici de astea de gunoier, santierist, tomberon uman, risipa de adn uman pana la urma cum sunteti cea mai mare parte de pe DG.adevarat la asa calitate de oameni e greseala mea ca raspund sa imi pun capul cu paraziti sociali PS wc in curte are ma-ta si ai tu, eu nu am fost la tara nici in vizita Și tu o dai în mame? 'ne-am pulili în strachina ta de bombă biologică 2 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Intotdeauna am criticat aciutarea de haita si in cazul userilor de sex masculin, cum a fost Vladizinho si mai ales cand e vorba de femei. Avem toti loc unii de altii si taria nu presupune sa ataci pe cineva ca sa te simti tu mai bine. Eu doar raspund in principiu. Daca ma cert cu Vasilica de pe forum de exemplu ca am avut diverse divergente si poate uneori cu useri feminini nu o sa imi faca nicio placere sa o insulte fara motiv un slinos, daramite 10.este bullying si nu este ok. Numai ciorile astea fluiera si vin cu toata satra si cu cort. Sunt cativa aceeasi care fac acelasi lucruIn privinta aspectului meu fizic sunt mai mult decat multumita si binecuvantata avand in vedere ca mi-a oferit mereu o sursa de venit in plus, chiar si in timp ce eram la office. Sa fii platita pt cum arati ani de zile e suficienta validare Si in orice caz atuurile fizice nu sunt un merit personal, bine oricat te ingrijesti esti frumos sau nu nativ. Singurele chestii care nu-mi plac la mine ar fi inaltimea am 1,67, sunt medie si mi-ar fi placut sa am vreo 7 cm in plus, cicatricea de la operatia de apendice care imi pare sincer cea mai lunga din lume si inca una la umar capata in cazatura care mi-a generat si o paralizie de 6,7 luni. cam atatsincer nu imi amintesc ultima oara cand m-am plictisit cu adevarat, chiar si acu fac si altceva in timp ce scriu si port si o conversatie cu neste oameni. mereu fac cate ceva si mai multe deodata, aproape mereu imi iese multitask, dar mai le fac si eu prost uneori ) ADHD, ti-am zis eu Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nu poți să faci pe victima și in același timp să jignești familia cuiva. Te-ai luat și tu după Mîșkin să te iei de nora lu' Trolle și oricât ai spune tu că te aperi și că nu inițiezi tu nimic, tu ești cea care le dă apă la moară, tu le răspunzi, tu nu ii ignori...deci nu e tocmai cyber bullying...părerea mea, mă scuzi dacă interpretezi că te atac și eu. prea ai avut putere sa citesti ce a scris rapanoasa 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nu poți să faci pe victima și in același timp să jignești familia cuiva. Te-ai luat și tu după Mîșkin să te iei de nora lu' Trolle și oricât ai spune tu că te aperi și că nu inițiezi tu nimic, tu ești cea care le dă apă la moară, tu le răspunzi, tu nu ii ignori...deci nu e tocmai cyber bullying...părerea mea, mă scuzi dacă interpretezi că te atac și eu.Dupa atacuri repede de la acesti 'domni' mi se pare firesc sau macar indreptatit sa te aperi domnita. Eu nu am inceput cu ei nici macar o singura data si da este bullying cand se intampla de cateva luni. Jili al tau cateva pagini indarat mi-a zis sa fie tata al dracu sau l-a dat dracu sau ceva de genul, neprovocat. Si la tine am comentat cand vip boy ala te-a atacat si ti-a jignit familia fara sa-i faci nimic. Cauta sa fii obiectiva. @Jilica zdrenturica talpile se mai spala, dar jegul din caracterul vostru nu prea hai inainte cu satra )) Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Da' ce ai nenea cu mine, eu ii scrisesem Rozei, te-am citat eu pe tine sau am facut referire la tine ? ai sarit tu repede ca-ti plac imitatiile alea de tate care se varsa din mizeria aia de sutien. pai numai de asa sa ai parte atunci. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Și tu o dai în mame? 'ne-am pulili în strachina ta de bombă biologică esti cu capu? am zis de ce ar detine ma-sa, de o posesie, nu i-am atribuit nicio ofensa sau injuriesa zici ca ma-sa ar avea toaleta deschisa el ca as avea-o eu in curte nu vad cum o jigneste pe doamna mama.....pe tine te-am insultat da, de ce ?? de satra. si de cum sarati ca niste maidanezi turbati in haita fara sa va faca nimeni nimic. de scarbe si infecti) ca are chef sa sara Jilica si il cheama pe Mareanu care te cheama cu tine si mai apar niste clone hateri care doar atarnati de cineva de care a auzit lumea au un like sau o farama de atentie. fara a va fi facut eu prima ceva vreodata, de aia. ca am tot dreptul sa ma apar cand sunt atacata repetat, fie si in grup. si uneori o si fac, desi ma dezgusta cearta, hartza si balariile. mereu duc o discutie in contradictoriu sau o disputa fara niciun chef Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ADHD, ti-am zis eu Este jignitor pentru toți oamenii care suferă de ADHD, să afirmi că panarama asta suferă de aceeași afecțiune. 3 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nu poți să faci pe victima și in același timp să jignești familia cuiva. Te-ai luat și tu după Mîșkin să te iei de nora lu' Trolle și oricât ai spune tu că te aperi și că nu inițiezi tu nimic, tu ești cea care le dă apă la moară, tu le răspunzi, tu nu ii ignori...deci nu e tocmai cyber bullying...părerea mea, mă scuzi dacă interpretezi că te atac și eu.Cioară, cioară, da' își face și câte cinci dușuri pe zi...de vestimentaţie, de îngrijire corporală, plm, nu mai vorbesc...cioara e impecabilă 1 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 prea ai avut putere sa citesti ce a scris rapanoasa Mă știi doar că sunt răbdătoare 1 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Cioară, cioară, da' își face și câte cinci dușuri pe zi...de vestimentaţie, de îngrijire corporală, plm, nu mai vorbesc...cioara e impecabilă Iți cam rupe metri cubi de apă caldă )) 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Dupa atacuri repede de la acesti 'domni' mi se pare firesc sau macar indreptatit sa te aperi domnita. Eu nu am inceput cu ei nici macar o singura data si da este bullying cand se intampla de cateva luni. Jili al tau cateva pagini indarat mi-a zis sa fie tata al dracu sau l-a dat dracu sau ceva de genul, neprovocat. Si la tine am comentat cand vip boy ala te-a atacat si ti-a jignit familia fara sa-i faci nimic. Cauta sa fii obiectiva. @Jilica zdrenturica talpile se mai spala, dar jegul din caracterul vostru nu prea hai inainte cu satra ))La tine jegul se scoate doar la laser, gen tatoo...știi ce zic 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Iți cam rupe metri cubi de apă caldă ))Da, da' miroase a primăvară la mine-n casă 2 Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Dupa atacuri repede de la acesti 'domni' mi se pare firesc sau macar indreptatit sa te aperi domnita. Eu nu am inceput cu ei nici macar o singura data si da este bullying cand se intampla de cateva luni. Jili al tau cateva pagini indarat mi-a zis sa fie tata al dracu sau l-a dat dracu sau ceva de genul, neprovocat. Si la tine am comentat cand vip boy ala te-a atacat si ti-a jignit familia fara sa-i faci nimic. Cauta sa fii obiectiva. @Jilica zdrenturica talpile se mai spala, dar jegul din caracterul vostru nu prea hai inainte cu satra ))Eu sunt foarte objectivă, tocmai de aceea iți spun să fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi in alții. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ai sarit tu repede ca-ti plac imitatiile alea de tate care se varsa din mizeria aia de sutien. pai numai de asa sa ai parte atunci. Sincer mi-ar placea mai mult fara sutien, dar stiu ca n-o voi putea convinge sa renunte la acesta.Mai, arata-mi tu niste sani faini dupa gustul tau ... gustul nu se discuta, nah, dar inclin a sa apreciez sanii naturali in detrimentul unora siliconati care dupa parerea mea sunt cat se poate de falsi la atingere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum