machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Din ce am citit, aseara a fost un "film" de lung metraj:))Horror, în principiu... 3 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Ce le-ai facut la baietii de pe aici de au sarit asa pe tine?le-am spus de cateva ori ca nu ii plac de-a lungul timpului cand incercau sa se dea in barci cu mine dar ei nu se lasa si asta este formidabil ca mi-am facut din argati un target. vreau multe pagini aici
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Postat Ianuarie 27, 2016 cu topicu asta sunt convinsa ca voi atinge pagina 699 asa cum nazuiam o sa vedeti voi ))ce zici bre?Doar 699 ? Eu zic sa pui ca si target 1000
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 le-am spus de cateva ori ca nu ii plac de-a lungul timpului cand incercau sa se dea in barci cu mine Singurul lucru în care te-am da, ar fi o curăţătorie rapidă A dreaq, visezi și cu ochii deschiși 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Doar 699 ? Eu zic sa pui ca si target 1000 am nazuinte modeste, nu e frumos sa te avanti asa
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Doar 699 ? Eu zic sa pui ca si target 1000 N-are cum să producă atât fără să ne scoată de la "ignor". Și nu ne dorim asta! 2 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 27, 2016 Ia de aici , ca faci buba sa se tina cont , ca este laptop 222.jpgCe tare! Uindăuz de ăla am și io )) 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 27, 2016 le-am spus de cateva ori ca nu ii plac de-a lungul timpului cand incercau sa se dea in barci cu mine dar ei nu se lasa si asta este formidabil ca mi-am facut din argati un target. vreau multe pagini aiciMai bine te intalnesti cu ei la o "poveste" si clarificati situatia:)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 A-mpuțit pârtia...Nu e, mă, a ieșit jegoasă/buboasă și cu ţâţele pe pană, în poze, doar din grabă, n-a avut timp să se primenească...în restul zilei e ok Thecatule, Lopixe, am văzut că tot aţi dat-o cu claritatea pozei, lumini, unghiuri, pixeli, etc...un lucru e clar,jegul e jeg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Mai bine te intalnesti cu ei la o "poveste" si clarificati situatia:)nu ma asociez cu lachei, cersetori si ciori.si nici nu ma intind decat ocazional si strict pe forum cu ei la discutie, dar ei ma pot cita si pot socializa sau ma pot barfi intre ei ca si pana acum. vezi bine ca le-am dat voie
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Nu e, mă, a ieșit jegoasă/buboasă și cu ţâţele pe pană, în poze, doar din grabă, n-a avut timp să se primenească...în restul zilei e ok Thecatule, Lopixe, am văzut că tot aţi dat-o cu claritatea pozei, lumini, unghiuri, pixeli, etc...un lucru e clar,jegul e jeg Da" pula mea! Ce noroc să o avem printre noi și să nu apreciem...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 27, 2016 Da" pula mea! Ce noroc să o avem printre noi și să nu apreciem...Un fel de mană cerească
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Un fel de mană cerească Mdaa, d'aiai n-o fute nimeni...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 pardon angry birds
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 27, 2016 Lopix zice ca am avut ceva cu tine...Do you feel the same way? Nu, nu in mod deosebit. Da' tot nu mi-ai clarificat, la care din pensiunile din urcarea spre Teaca se mananca ciorba aia buna - pe stanga (Glasul padurii) sau pe dreapta (Izvorul nu-mai-stiu-cui)...? Pe de alta parte, pe forumu' asta nu poate omu' sa posteze la subiect decat daca sta geana pe topic, fara sa mance, fara sa bea, fara sa pise etc. Am avut ceva treaba si-am lipsit vreo jumate de ora -> plm, next thing I see is...: 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Nu, nu in mod deosebit. Da' tot nu mi-ai clarificat, la care din pensiunile din urcarea spre Teaca se mananca ciorba aia buna - pe stanga (Glasul padurii) sau pe dreapta (Izvorul nu-mai-stiu-cui)...? Pe de alta parte, pe forumu' asta nu poate omu' sa posteze la subiect decat daca sta geana pe topic, fara sa mance, fara sa bea, fara sa pise etc. Am avut ceva treaba si-am lipsit vreo jumate de ora -> plm, next thing I see is...: Clipboard01.jpgeu ma pun sa gatesc, sa nu ma dezamagiti si sa vad mai multe postari decat in notificarile lu thecatsimtiti-va destinsi si liberi, cu orizonturile deschise. barfiti, porcaiti, aratati patima@thecat te-am citat ca ar fi bine fara mini-romane,da? [play nice, i am watchin u
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 27, 2016 Eu am renuntat de mult, raspund unde apuc .... am renuntat si sa urmaresc acest topic, era plin de replies, numai aici, totusi, constat ca ati cam incetinit ritmul
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 27, 2016 eu ma pun sa gatesc, sa nu ma dezamagiti si sa vad mai multe postari decat in notificarile lu thecatsimtiti-va destinsi si liberi, cu orizonturile deschise. barfiti, porcaiti, aratati patima@thecat te-am citat ca ar fi bine fara mini-romane,da? [play nice, i am watchin u Ce gatesti bun, ca mi-e foame
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 Ce gatesti bun, ca mi-e foame fac ciorbita de ardei umpluti, acu ma bag. laterzzzzau incetinit ritmu da, comploteaza haterii sa nu ne facem targetu', semn evident de rautate 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 27, 2016 fac ciorbita de ardei umpluti, acu ma bag. laterzzzzau incetinit ritmu da, comploteaza haterii sa nu ne facem targetu', semn evident de rautate Baga PMu cu adresa ca vin la masa
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 27, 2016 Continuand ideea lui Ticutza, hai sa ne uitam in oglinda: cati aratam ca Pitt sau Clooney? Cati nu avem in dulap absolut niciun tricou pe care l-am folosit la lucru si de pe care sa nu mai iasa petele la spalat? Cati ne putem face oricand poze "macro" la fiecare cm patrat din corp (unghii, calcaie etc) si sa nu se gaseasca nimic de comentat? Intrebari retorice, ma puteti lua la misto sau la pwla, dupa preferinta Aproape de acord cu ceea ce ai postat. Nimeni nu-i flawless si suntem mai mult sau mai putin constienti de asta. Diferenta ne-o da bunul simt de a nu face pe diva inabordabila si mult ravnita pe un forum pe a carei sectiune de discutii generale cuvantul de ordine este caterinca. Stii de ce nu ma uit la Romanii au talent? Pentru ca intotdeauna apare cel putin un concurent care ma intristeaza prin penibilitatea lui. 4 6
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 Ce gatesti bun, ca mi-e foame Mititei cu păr pă iei și cabanos cu capu' gros... 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 27, 2016 na flanea sa pomenesti Bă, da' nănău' ăla nu l-ați observat? Că dacă se pune pă spate în apă, zici c-au năvălit rechinii... 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 27, 2016 f dezamagitor, am incurajat vasalii sa se exprime amanuntit, ei o fac precar cred ca de data asta mi-am facut-o cu mana mea, i-am mustrat si s-or fi apucat sa caute cum se face un cv pt prima data in viata. mai bine nu le ziceam ca nu-s buni de nimic....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum