Administrator pisicuts Reputație: 114241 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nu, nu in mod deosebit. Da' tot nu mi-ai clarificat, la care din pensiunile din urcarea spre Teaca se mananca ciorba aia buna - pe stanga (Glasul padurii) sau pe dreapta (Izvorul nu-mai-stiu-cui)...? Pe de alta parte, pe forumu' asta nu poate omu' sa posteze la subiect decat daca sta geana pe topic, fara sa mance, fara sa bea, fara sa pise etc. Am avut ceva treaba si-am lipsit vreo jumate de ora -> plm, next thing I see is...: si reactia cand ai vazut atatea noutati: 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Aproape de acord cu ceea ce ai postat. Nimeni nu-i flawless si suntem mai mult sau mai putin constienti de asta. Diferenta ne-o da bunul simt de a nu face pe diva inabordabila si mult ravnita pe un forum pe a carei sectiune de discutii generale cuvantul de ordine este caterinca. Stii de ce nu ma uit la Romanii au talent? Pentru ca intotdeauna apare cel putin un concurent care ma intristeaza prin penibilitatea lui. Mai pokerash tu vrei neaparat sa o primesti peste fese cu o curelusa subtire de piele Diva e Anita fey eu am zis direct ca-s zeita da? )) Sunt intru totul inabordabila, pe DG, pe forum, pe strada, pe net, in cafenea sau unde vrea fluturasu meu dintre picioruse. Asta pana decid eu daca e vreunul care sa imi desfaca aripile fluturasului.Acum lasand gluma la o parte nu ma consider eu personal o femeie frumoasa, pur si simplu nu. Dar aud constant acest compliment si foarte des cu toata sinceritatea si fara exagerare atat de la femei, cat si de la barbati. Si nu ma refer la subs, rolul lor de submisie este sa faca complimente, ma refer inafara netului.Daca e sa o spun drept ma consider atractiva,carismatica daca vrei. Si sunt foarte carismatica, de aia am si renuntat la dating, pentru ca oricat mi-ar placea flirtul, fiind cred activitatea mea preferata din lume si oricat de sprintena as fii nu mai am chef sa ma feresc daca are cineva chef sa sara pe mine.Dar toate acestea ma privesc pe mine personal, eu nu stiu de ce intereseaza persoana mea pe vreunul de pe aici. Noroc ca-s obisnuita cu atentia excesiva, dar chiar este neplacuta cateodata, iritanta si obositoare in orice mediu pe care am incercat-o Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 si reactia cand ai vazut atatea noutati: nu pui si tu o melodie ceva? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 fac ciorbita de ardei umpluti, acu ma bag. laterzzzzau incetinit ritmu da, comploteaza haterii sa nu ne facem targetu', semn evident de rautateCiorba de ardei umpluti !?! :thinkingSuna interesant ! Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Mai pokerash tu vrei neaparat sa o primesti peste fese cu o curelusa subtire de piele Diva e Anita fey eu am zis direct ca-s zeita da? )) Sunt intru totul inabordabila, pe DG, pe forum, pe strada, pe net, in cafenea sau unde vrea fluturasu meu dintre picioruse. Asta pana decid eu daca e vreunul care sa imi desfaca aripile fluturasului.Acum lasand gluma la o parte nu ma consider eu personal o femeie frumoasa, pur si simplu nu. Dar aud constant acest compliment si foarte des cu toata sinceritatea si fara exagerare atat de la femei, cat si de la barbati. Si nu ma refer la subs, rolul lor de submisie este sa faca complimente, ma refer inafara netului.Daca e sa o spun drept ma consider atractiva,carismatica daca vrei. Si sunt foarte carismatica, de aia am si renuntat la dating, pentru ca oricat mi-ar placea flirtul, fiind cred activitatea mea preferata din lume si oricat de sprintena as fii nu mai am chef sa ma feresc daca are cineva chef sa sara pe mine.Dar toate acestea ma privesc pe mine personal, eu nu stiu de ce intereseaza persoana mea pe vreunul de pe aici. Noroc ca-s obisnuita cu atentia excesiva, dar chiar este neplacuta cateodata, iritanta si obositoare in orice mediu pe care am incercat-o Vorbesti prea mult, mult prea mult, eu credeam ca sunt o persoana vorbareata, insa cred ca nici daca tu te-ai opri acum, nu te-as putea intrece, insa ai grija, uneori e o calitate, alteori un defect. Si iata ca a defect apare aici pe forum. 2 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ciorba de ardei umpluti !?! :thinkingSuna interesant ! Poate lasa multa zeama la ei, cine stie ce reteta o ave' fata .... in tot cazul e ceva secret, m-am oferit sa o ajut sa-i manance, si egoista nu mi-a dat adresa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Poate lasa multa zeama la ei, cine stie ce reteta o ave' fata .... in tot cazul e ceva secret, m-am oferit sa o ajut sa-i manance, si egoista nu mi-a dat adresa Nu bre Nene Aza, oricata zeama ar lasa, nu se pot fierbe intr-un asemenea hal incat sa lase atata zeama Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Vorbesti prea mult, mult prea mult, eu credeam ca sunt o persoana vorbareata, insa cred ca nici daca tu te-ai opri acum, nu te-as putea intrece, insa ai grija, uneori e o calitate, alteori un defect. Si iata ca a defect apare aici pe forum.vorbesc cat am eu chef unde pui ca nu vb/scriu doar aici si ca port conversatii cu persoane din jur si in timp ce tastez fiind capabila sa tastez o idei chiar rapid sau precar scris si sa port o conversatie verbala complet diferita in acelasi timp. in timp ce eram la office eram singura care reusea sa tasteze 2 smsuri corente si ndiferite pe 2 telefoane in acelasi timp, stiu ca suna sf si inutil, dar au inceput aia de langa mine sa incerce si ei sa vada daca reusesc )) contrar opiniilor generale, pot sa tac cu zilele daca aleg eu sa fac asta. @Lup ciorba da, am pus la fiert Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nu bre Nene Aza, oricata zeama ar lasa, nu se pot fierbe intr-un asemenea hal incat sa lase atata zeama Nah, noroc cu tine, bine ca nu m-a chemat ... cine stie ce "incomestibilitati" imi servea si dadeam in toxiinfectie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 @Lup ciorba da, am pus la fiertNu-mi imaginez.... Roz, macar la asta pune o poza, ca nu e nimic secret, poti pune pe topicul cu mancarea E cu suparici ? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nah, noroc cu tine, bine ca nu m-a chemat ... cine stie ce "incomestibilitati" imi servea si dadeam in toxiinfectie tempula Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nu-mi imaginez.... Roz, macar la asta pune o poza, ca nu e nimic secret, poti pune pe topicul cu mancarea E cu suparici ?o sa pun cand e facuta atunci Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 http://static1.gamespot.com/uploads/original/1551/15517698/2891611-0947467053-resiz.jpg 2 6 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 tempula .... esti in verva, nu vrei sa recunosti, da' iata dovada Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 .... esti in verva, nu vrei sa recunosti, da' iata dovada aveti o influenta proasta asupra mea.... eu care nu ma plictisesc niciodata, uite ca incep sa ma simt acum. de vreo 10 minute parca incep sa ma simt asa .... m-as apuca de tricotat si nu gasesc atzele. tre sa astept pana vine mama de la serviciu. e misto concediul meu babesc de relas total si frecat doar menta, dar atata odihna parca nu-i facuta pt mine..... Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 aveti o influenta proasta asupra mea.... eu care nu ma plictisesc niciodata, uite ca incep sa ma simt acum. de vreo 10 minute parca incep sa ma simt asa .... m-as apuca de tricotat si nu gasesc atzele. tre sa astept pana vine mama de la serviciu. e misto concediul meu babesc de relas total si frecat doar menta, dar atata odihna parca nu-i facuta pt mine..... http://cdn.meme.am/instances/55399540.jpg Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Mai pokerash tu vrei neaparat sa o primesti peste fese cu o curelusa subtire de piele Diva e Anita fey eu am zis direct ca-s zeita da? )) Sunt intru totul inabordabila, pe DG, pe forum, pe strada, pe net, in cafenea sau unde vrea fluturasu meu dintre picioruse. Asta pana decid eu daca e vreunul care sa imi desfaca aripile fluturasului.Acum lasand gluma la o parte nu ma consider eu personal o femeie frumoasa, pur si simplu nu. Dar aud constant acest compliment si foarte des cu toata sinceritatea si fara exagerare atat de la femei, cat si de la barbati. Si nu ma refer la subs, rolul lor de submisie este sa faca complimente, ma refer inafara netului.Daca e sa o spun drept ma consider atractiva,carismatica daca vrei. Si sunt foarte carismatica, de aia am si renuntat la dating, pentru ca oricat mi-ar placea flirtul, fiind cred activitatea mea preferata din lume si oricat de sprintena as fii nu mai am chef sa ma feresc daca are cineva chef sa sara pe mine.Dar toate acestea ma privesc pe mine personal, eu nu stiu de ce intereseaza persoana mea pe vreunul de pe aici. Noroc ca-s obisnuita cu atentia excesiva, dar chiar este neplacuta cateodata, iritanta si obositoare in orice mediu pe care am incercat-o Ce esti?? Zeita?????)))))( Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 http://cdn.meme.am/instances/55399540.jpgcand stiu ca imi urmaresti orice postare totul capata un sens si simt ca viata mi-e imbogatita Ce esti?? Zeita????? )))))()))call me Isis Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 cand stiu ca imi urmaresti orice postare totul capata un sens si simt ca viata mi-e imbogatita http://troll.me/images/angry-samuel-l-jackson/who-asked-you-bitch.jpg 1 6 Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 nu ma asociez cu lachei, cersetori si ciori.si nici nu ma intind decat ocazional si strict pe forum cu ei la discutie, dar ei ma pot cita si pot socializa sau ma pot barfi intre ei ca si pana acum. vezi bine ca le-am dat voiehttp://cdn.meme.am/instances/59347082.jpg 1 6 Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 cand stiu ca imi urmaresti orice postare totul capata un sens si simt ca viata mi-e imbogatita )))call me IsisTe uiti prea mult la desene animate:) 1 3 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 aveti o influenta proasta asupra mea.... eu care nu ma plictisesc niciodata, uite ca incep sa ma simt acum. de vreo 10 minute parca incep sa ma simt asa .... m-as apuca de tricotat si nu gasesc atzele. tre sa astept pana vine mama de la serviciu. e misto concediul meu babesc de relas total si frecat doar menta, dar atata odihna parca nu-i facuta pt mine..... Ai putea sa-ti freci altceva, daca te-ai plictisit de menta. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Te uiti prea mult la desene animate:)desenele chiar imi plac si imi vor placea si cand oi fi batrana si nu zic la misto ))@baba ti-am dat doza zilnica recomandata de atentie din mila in urma discutiei tale cu dl bambu acu nu mai am. nu imi cere. muta-te pe alta craca sa croncani, dar croncane in voie neperturbat )) doar ca eu nu am chef de tine si poze spirituale cu mesaje "haioase" de pe net, risc sa devenim apatica, primul semn de depresie. am zis din start ca sper sa nu ma plictisesti pana ma bagi in depresii, drept urmare vb singur de acu ) Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Jilli, unde găsești frate pozele astea?Poți sa confirmi ca sunt ale ei? poze postate de ea, pe topicele ei, cu dedicatie. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ai putea sa-ti freci altceva, daca te-ai plictisit de menta.duda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum