Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

@Lup voua nu va arat nimic,doar la felin.licitati la el si in functie de suma poate va da una full nude

\si gata si cu silenzio stampa ca pana imi da nebunu ceva crap de batranete fara sa ma exprim :laugh2

Hei, eu doar am pus o poza cu o pisica. :) Nu am mai stat sa caut topic-ul cu pisici ! :blushing2 :blushing2 Nothing else needed ! :no2 :no2 :blushing2

Link spre comentariu
Vizitator

ce ti-e si cu lumea asta...Plm ne luam de tatele la femei, de parca voi barbatii ati avea toti pula sa o scoateti la prezentare....Uitati-va in pantaloni si dupa judecati pe altii

• Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

ce ti-e si cu lumea asta...Plm ne luam de tatele la femei, de parca voi barbatii ati avea toti pula sa o scoateti la prezentare....Uitati-va in pantaloni si dupa judecati pe altii

Te-ai făcut înțelept....să-ți pun coaiele pe piept....:)))))

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

In pantalonii cui? :))

Link spre comentariu

tu la ce il intepi asa pe unde apuci lately? :))

că vreau și că pot...:)) de al draqu și de ambițios...:))) și că mi-e simpatic...:)) m-am chinuit să-l cresc,singur la o țâță....:))

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator

că vreau și că pot... :)) de al draqu și de ambițios... :))) și că mi-e simpatic... :)) m-am chinuit să-l cresc,singur la o țâță.... :))

m-ai uns la inima cu faptul ca iti sunt simpatic :) 

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

cat dragalasenie, asa-i frumos, nu pocisme toata ziua . likeee

apreciez faptul că ne dai lecții de educație civică....dacă ai țâțe, le așteptăm și pe cele de educație fizică....de fapt eu nu vin, îl trimit pe Tikă...:))

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Pisicuts uite sus model amical afectuos si mai sus in jos cuplare. Manca-mi-ai floarea nu mai fi nebun ca am prins energie de-aia turbo. Nu face tu nimic, intinde-te ca acu' te calaresc. mai repde ca expira oportunitatea pan' te trezesti tu din visarea ta cu ochii deschisi pe care o muncesti munca. hai yhaaa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...