Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

:laugh2 fata de domnite pro si non pro care isi calculeaza selfieurile pt laba mie mi-a luat mai putin de 1 minut. exact asa cum eram in momentu in care aveam chef sa fac o captura rapida din web. si nu iti dau explicatii tie ca nu te plac, nu esti gagicul meu, nu avem nicio treaba noi doi. si nici cu taranoiu de Marean care flirta si ma tot invita ba pe aici, ba pe acolo. Asa ca amuzati-va  in voie :))

PS  Julica Sulica nu zice ca  ai sanse sa se intample asa ceva fix zero stai chill. eu nu umblu cu ciori, ciorditori si oameni care paraziteaza in general :)) si care au cea mai stabila sursa de venit la pacanele :))

cu alte cuvinte aia e starea ta naturala, jegoasa, imputita si ingålatå

si nu te mai tura asa, ca aici e mediu virtual. adica nu ala real de care n-ai aflat tu inca. d'astea ca tine iau la legatura, tu sa zici bogdaproste daca si-o face vreun nicusor de la braila pomana cu tine sa te futa.

p.s nu vezi fa ca am valoare d aia mare? mie mi a facut pisic rang special fara sa-i cer, tu te milogesti de juma de an si tot pula in mana ti-a dat-o =))

da baga-ma odata la ignore ca de cand ma ameninti, lisandro

sa ti sa-nclesteze gura, nonorocito

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Roza asta are mult prea mult timp liber, stiu eu ca-i place sa va incite si mai stiu si recunosc, eu sunt lipsit de haz, da' ce mama zmeului aveti cu sanii fetei, nu cred ca n-ati mai vazut si tocmai d'aia o pereche in plus sau in munus nu cred ca ar face mare dierenta :)

chiar am sani misto .si am corp frumos. am lucrat ca hostess , am confirmare zilnica de la zeci de persoane si am avut mereu. o satra cu chef de porcaiala nu ma face sa ma simt mai putin cum sunt loool.

sa stii ca eu am mereu timp ca nu-s retardata sau moarta vie sa ma misc in reluare si sa aproape termin ceva, mereu in contratimp. termin si ma ocup de  multe de obicei in acelasi timp :)

Link spre comentariu

sunteti asa idioti incat va vorbiti intre voi sa va strangeti mai multi barbati cu chef de hatereala sa hartuiti o femeie, asta e intelegenta pula pura

maidanezi corciti  de mahala :laugh2

te pomenesti ca te ai referit la tine cand ai zis femeie.

http://www.reactiongifs.com/lol/illK6U.gif

• Like 2
Link spre comentariu

cu alte cuvinte aia e starea ta naturala, jegoasa, imputita si ingålatå

si nu te mai tura asa, ca aici e mediu virtual. adica nu ala real de care n-ai aflat tu inca. d'astea ca tine iau la legatura, tu sa zici bogdaproste daca si-o face vreun nicusor de la braila pomana cu tine sa te futa.

p.s nu vezi fa ca am valoare d aia mare? mie mi a facut pisic rang special fara sa-i cer, tu te milogesti de juma de an si tot pula in mana ti-a dat-o =))

da baga-ma odata la ignore ca de cand ma ameninti, lisandro

sa ti sa-nclesteze gura, nonorocito

ce ciudat si crispat maidanez cu spume esti, jerpelit si spumos la gura  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

chiar am sani misto .si am corp frumos. am lucrat ca hostess , am confirmare zilnica de la zeci de persoane si am avut mereu. o satra cu chef de porcaiala nu ma face sa ma simt mai putin cum sunt loool.

sa stii ca eu am mereu timp ca nu-s retardata sau moarta vie sa ma misc in reluare si sa aproape termin ceva, mereu in contratimp. termin si ma ocup de  multe de obicei in acelasi timp :)

Pai chiar ai sanisori misto, poate ar trebui sa te tonifiezi putin la brate ... sau e din cauza luminii :)

Link spre comentariu

Pai chiar ai sanisori misto, poate ar trebui sa te tonifiezi putin la brate ... sau e din cauza luminii :)

In poza cu maieul lor compromitator sunt pe langa corp, frumoase, tonifiate ca tot restul din mine, abdomen, picioare tot. iti dai seama ca nu stau cu toate halalerele sarace de satra care isi dovedesc barbatia atacand verbal o femeie si injurand-o in grup.pe fiecare in parte ii fac ko la replici, doar stransi in haita se simt masculi si asa se si valideaza intre ei. sunt importanti!! cum? pot confirma intre ei, te indoiesti de valoare :laugh2  :laugh2

ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptii

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

In poza cu maieul lor compromitator sunt pe langa corp, frumoase, tonifiate ca tot restul din mine, abdomen, picioare tot. iti dai seama ca nu stau cu toate halalerele sarace de satra care isi dovedesc barbatia atacand verbal o femeie si injurand-o in grup.pe fiecare in parte ii fac ko la replici, doar stransi in haita se simt masculi si asa se si valideaza intre ei. sunt importanti!! cum? pot confirma intre ei, te indoiesti de valoare :laugh2  :laugh2

ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptii

În silențio stampa se suge pula? Te-ntreb pentru că nu știu...

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Apoi vaz ca ti-o cam pui ..... Singurica ? ... nu te plictisesti ? .... hai ca-mi iau si eu un concediu si viu acu'  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...