klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 băă , ăștia săncaieră 2 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 fata de domnite pro si non pro care isi calculeaza selfieurile pt laba mie mi-a luat mai putin de 1 minut. exact asa cum eram in momentu in care aveam chef sa fac o captura rapida din web. si nu iti dau explicatii tie ca nu te plac, nu esti gagicul meu, nu avem nicio treaba noi doi. si nici cu taranoiu de Marean care flirta si ma tot invita ba pe aici, ba pe acolo. Asa ca amuzati-va in voie )PS Julica Sulica nu zice ca ai sanse sa se intample asa ceva fix zero stai chill. eu nu umblu cu ciori, ciorditori si oameni care paraziteaza in general ) si care au cea mai stabila sursa de venit la pacanele ) cu alte cuvinte aia e starea ta naturala, jegoasa, imputita si ingålatåsi nu te mai tura asa, ca aici e mediu virtual. adica nu ala real de care n-ai aflat tu inca. d'astea ca tine iau la legatura, tu sa zici bogdaproste daca si-o face vreun nicusor de la braila pomana cu tine sa te futa. p.s nu vezi fa ca am valoare d aia mare? mie mi a facut pisic rang special fara sa-i cer, tu te milogesti de juma de an si tot pula in mana ti-a dat-o da baga-ma odata la ignore ca de cand ma ameninti, lisandro sa ti sa-nclesteze gura, nonorocito 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 da da fix tie iti comentez somerule )))) Dacă-mi permiți să adaug eu ceva: nu te uita în gura ăstora! Ai țâțe! BĂȘiTE, da' ai! Ce-i al tău e pus deoparte... 4 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Roza asta are mult prea mult timp liber, stiu eu ca-i place sa va incite si mai stiu si recunosc, eu sunt lipsit de haz, da' ce mama zmeului aveti cu sanii fetei, nu cred ca n-ati mai vazut si tocmai d'aia o pereche in plus sau in munus nu cred ca ar face mare dierenta chiar am sani misto .si am corp frumos. am lucrat ca hostess , am confirmare zilnica de la zeci de persoane si am avut mereu. o satra cu chef de porcaiala nu ma face sa ma simt mai putin cum sunt loool.sa stii ca eu am mereu timp ca nu-s retardata sau moarta vie sa ma misc in reluare si sa aproape termin ceva, mereu in contratimp. termin si ma ocup de multe de obicei in acelasi timp Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 sunteti asa idioti incat va vorbiti intre voi sa va strangeti mai multi barbati cu chef de hatereala sa hartuiti o femeie, asta e intelegenta pula puramaidanezi corciti de mahala te pomenesti ca te ai referit la tine cand ai zis femeie.http://www.reactiongifs.com/lol/illK6U.gif 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 sa ti sa-nclesteze gura, nonorocitopa pula ................. 2 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 cu alte cuvinte aia e starea ta naturala, jegoasa, imputita si ingålatåsi nu te mai tura asa, ca aici e mediu virtual. adica nu ala real de care n-ai aflat tu inca. d'astea ca tine iau la legatura, tu sa zici bogdaproste daca si-o face vreun nicusor de la braila pomana cu tine sa te futa. p.s nu vezi fa ca am valoare d aia mare? mie mi a facut pisic rang special fara sa-i cer, tu te milogesti de juma de an si tot pula in mana ti-a dat-o da baga-ma odata la ignore ca de cand ma ameninti, lisandro sa ti sa-nclesteze gura, nonorocitoce ciudat si crispat maidanez cu spume esti, jerpelit si spumos la gura 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 pa pula ................. Mușcă-ți liNba! Duamne ferește! 2 2 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 chiar am sani misto .si am corp frumos. am lucrat ca hostess , am confirmare zilnica de la zeci de persoane si am avut mereu. o satra cu chef de porcaiala nu ma face sa ma simt mai putin cum sunt loool.sa stii ca eu am mereu timp ca nu-s retardata sau moarta vie sa ma misc in reluare si sa aproape termin ceva, mereu in contratimp. termin si ma ocup de multe de obicei in acelasi timp Pai chiar ai sanisori misto, poate ar trebui sa te tonifiezi putin la brate ... sau e din cauza luminii Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 am ceva treaba si pana frevin ma astept la vreo 5 pagini cel putin.hai satra Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Mușcă-ți liNba! Duamne ferește!nu se apropie asta la mai putin de 5 metri de mine 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 am ceva treaba si pana frevin ma astept la vreo 5 pagini cel putin.hai satra https://beheader69.files.wordpress.com/2015/04/nelson-pop-mondialu-cluj.jpg?w=1200 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 <p>si astea tot DUPA net sunt luate.frumoase talpi, se asorteaza cu maiou. zici c ai fost la incarcat de carbuni 3 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ce ciudat si crispat maidanez cu spume esti, jerpelit si spumos la gura Nu mai face spume, ți-am dat un punct sa te linistesti! 3 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Pai chiar ai sanisori misto, poate ar trebui sa te tonifiezi putin la brate ... sau e din cauza luminii In poza cu maieul lor compromitator sunt pe langa corp, frumoase, tonifiate ca tot restul din mine, abdomen, picioare tot. iti dai seama ca nu stau cu toate halalerele sarace de satra care isi dovedesc barbatia atacand verbal o femeie si injurand-o in grup.pe fiecare in parte ii fac ko la replici, doar stransi in haita se simt masculi si asa se si valideaza intre ei. sunt importanti!! cum? pot confirma intre ei, te indoiesti de valoare ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptii Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 <p>poate ai ceva de comentat in legatura cu tugile asteaSi una de astă vară 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 IMG_20160124_121913.JPGtu uita-te la tuciuriile din familia ta tigane ))) ale drq ciori cu v-ati inmultit la o strigatura hai cu satra, sa nu ma dezmagiti, scrie-ti mult, raniti-ma! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 In poza cu maieul lor compromitator sunt pe langa corp, frumoase, tonifiate ca tot restul din mine, abdomen, picioare tot. iti dai seama ca nu stau cu toate halalerele sarace de satra care isi dovedesc barbatia atacand verbal o femeie si injurand-o in grup.pe fiecare in parte ii fac ko la replici, doar stransi in haita se simt masculi si asa se si valideaza intre ei. sunt importanti!! cum? pot confirma intre ei, te indoiesti de valoare ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptiiÎn silențio stampa se suge pula? Te-ntreb pentru că nu știu... 3 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Si una de astă vară FB_IMG_1453814901226.jpgasta poate nora-ta cioara borata eu am 48 kg retardatule ))) plec si va salut ca imi e ca se ia ce aveti voi. Doamne apara-ma si protejeaza-ma de lepra 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 *scrieți, proasto 1 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 tu uita-te la tuciuriile din familia ta tigane ))) ale drq ciori cu v-ati inmultit la o strigatura hai cu satra, sa nu ma dezmagiti, scrie-ti mult, raniti-ma!Scrie-m, scrie-m... 2 2 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 În silențio stampa se suge pula? Te-ntreb pentru că nu știu...o fi mai fără zgomot fără plescaiala 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 In poza cu maieul lor compromitator sunt pe langa corp, frumoase, tonifiate ca tot restul din mine, abdomen, picioare tot. iti dai seama ca nu stau cu toate halalerele sarace de satra care isi dovedesc barbatia atacand verbal o femeie si injurand-o in grup.pe fiecare in parte ii fac ko la replici, doar stransi in haita se simt masculi si asa se si valideaza intre ei. sunt importanti!! cum? pot confirma intre ei, te indoiesti de valoare ma doare nici in pasa, is in concediu, in familie, bla, bla, mai un ski, mai papa buna, mai niste vizite, odihna . doar nu-mi pun mintea cu toti ruptii Apoi vaz ca ti-o cam pui ..... Singurica ? ... nu te plictisesti ? .... hai ca-mi iau si eu un concediu si viu acu' Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 tu uita-te la tuciuriile din familia ta tigane ))) ale drq ciori cu v-ati inmultit la o strigatura hai cu satra, sa nu ma dezmagiti, scrie-ti mult, raniti-ma! Juguroaso, spală-te,dezinfectează-te, înainte de-a mi te adresa...pocnitoareo 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Scrie-m, scrie-m...Hai mă, ce dreaq, ea e certată cu apa, îţi dai seama cu abecedaru'?!? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum