s_nh Reputație: 21 Postat Mai 7, 2012 Postat Mai 7, 2012 Dragi prieteni forumisti si pacatosi in egala masura, Cu un an in urma am dat de doua domnisoare zvelte si dragute care s-au dovedit a fi cea mai reusita experienta a mea in domeniul cumpararii placerilor carnale. Le-am facut vreo doua vizite, ultima prin aprilie ( 2011 ), dupa care numarul de telefon pe care il aveam nu a mai putut fi apelat. La un moment dat m-am deplasat la locatia lor ( Bd. Unirii, pe langa BCR ), sperand sa le gasesc acasa, dar am avut nefericita surpriza de a intalni un cuib ( alte fete ) in apartamentul respectiv, cu mult sub calitatea vizata de mine. Poate un profesionist de pe forumul asta a intalnit fetele in cauza sau au vazut pozele lor in anunturi mai noi si ma poate ajuta sa le re-localizez ( desi, daca au schimbat numarul de telefon si apartamentul, ma gandesc ca probabil s-au lasat de meserie sau au parasit tara ) Anuntul initial suna asa: blonda si bruneta apetisante si senzuale oferim momente de extaz la domniciliul nostru. poze reale. Nume: 2fete Telefon: 0769555329 Zona (cartier): Unirea Tarife (RON): 100/fin Servicii: sex oral, sex normal, OWO, COB, fantezii Daca le regasim le voi face si o recenzie de pomina. Multumesc anticipat de ajutor. P.S. pentru admini: Sunt nou pe forum, si nu am gasit in regulament nici o rubrica mentionata pentru caprioare pierdute . Sper ca scriu la rubrica corecta. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum