Sari la conținut

(18 ani) Ana - noua in Iasi (0757698018)

ana_fantasy

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Bună :-* sunt noua in oras :)
Ma numesc Ana ,am 18 ani,corp atletic de pustoaica,sani moi,ochii verzi,fundulet bombat.
Te astept in patutul meu pentru a petrece clipe senzuale impreuna :*
Preturi : 100 lei ora/200 lei numarul.(oral si normal protejat)

0757698018

• Like 6
Postat

Bine ai venit printre noi :kiss3  ai deja o vizita de la mine..sa verificam daca..intra.

Postat

Daca nu raspund am client,scuzati-ma,suna foarte multi :(va pup si va astept.am program non stop noaptea asta :*

• Oras:The Truman Show
  • Oras:The Truman Show
Postat
          Incep sa ma simt ca in liceu printre atatea pustoaice. De inaltime medie, satena cu parul strans si cu ochelari de zici ca-i tocilara cea dragutica din prima banca, Ana e o alta tipa ce sfideaza limita de varsta. Corpul nu e chiar atletic, cum ne zice PR-ul, desi are talia subtire, o incurca vreun kg doua prin jurul bazinului. Sanii ii are frumosi, fundul normal.

Foarte placuta si primitoare, vesela si bine dispusa, poti avea o comunicare fluenta cu ea.

Pare incantata de vizita, isi doreste sa stea langa mine luandu-mi palmele intr-ale ei si mangaindumi-le lasciv.

Locatia e undeva vizavi de Selgros, usor indiscreta.

In pat se transforma. Daca tot si-a scos ochelarii, zic sa ii desfac si parul. Foarte pupacioasa e adepta noului val de GFE. Ma ia in brate cu FK, se freaca cu pofta de mine minute in sir, de parca nu s-ar mai fi futut de ceva timp. Repertoriu aproape complet pe GFE, poate fi foarte pasionala pe toata durata partidei.

Chiar daca ar fi trebuit sa fie protejat, pana la urma usor usor o ia in gurita si fara cauciuc. Nu e cu smecherii nemaivazute dar o suge corect, destul de adanc. La doleantele mele da ceva atentie si zonelor adiacente, incearca chiar si cateva priviri. O poti tine usor de par, i-o poti da cum vrei.

Imi aleg anvelopa cea buna din cele doua cutii diferite, nedesfacute.

Pe normal lucrurile sunt foarte bune, aproape neverosimile, tehnica excelenta in girlie on top, te fute de nu te vezi, isi misca bazinul aproape incredibil timp indelungat, eu zic ca-i si place. In misionar imi lasa si ceva amintiri, cateva zgarieturi pe spate. Geme frumos. Pozitionata excelent pe la spate, foarte implicata, da contre serioase. Daca te opresti, continua sa se futa ea singura fara probleme. Ii poti da cat vrei, o poti tine cum vrei, nu face mofturi. Forjata foarte tare poate emana un usor iz suspect.. 

Am prins oferta de seara, cadoul l-am dat la sfarsit fara ca ea sa imi spuna nimic. Cumva ciudat, numarul ar fi vreo 35 de minute, si ora ca la scoala - 50 de minute. S-o fi zapacit, trebuie intrebat inainte.

Lipicioasa pana la final, se agata de mine si ma imbratiseaza la plecare.

Si-a facut foarte bine temele, sper sa o tina tot asa.

Am fost primul ei client din prima ei zi de munca.

Locatie:       7 - usor indiscreta, amenajari aproape decente, pat marisor si confortabil, ceva atmosfera intima, dotari minime suficiente la baie

Aspect:     7,5 - 18 ani, ~ 1,64 m, ~ 53 kg, satena deschis, dragutica, ochi verzi frumosi, buze plinute apetisante, dinti de iepuras, sani drepti frumusei, pasarica compacta

Oral:            8 - fara prea multe smecherii dar corect executat, destul de adanc, ceva atentie zonelor limitrofe, fara DT/CIM/COF, accepta cunni

Normal:     9,5 - destul de stramtuta, tehnica excelenta

Anal:               - nu face

GFE:          9,5 - complet, pupici, imbratisari, mangaieri, FK, foarte tandra 

Atitudine:    10 - foarte placuta, joviala, prietenoasa, comunicare foarte buna, nu sta cu ochii pe ceas

Igiena:       8,5 - curata, fara vreun parfum fin, ceva iz de tigara

Remuneratia: 80 ron (dtd ~ 40 - 45 minute) raport foarte bun (timp petrecut + prestatie)/cadou

Concluzii: experienta foarte buna, recomand

• Like 22
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Ana, ajung joi in Iasi. Am vazut recenzia de mai devreme si as vrea sa ne intalnim. Cred ca in jurul orei 20:00. Te sun oricum inainte (am incercat acum dar tel. inchis. Am vazut ca apoi ca esti plecata :slap2). Ne auzim luni. Te pup.

Postat

Buna,sigur,astept telefonul tau sa vorbim :* Momentan sunt plecata acasa si vin inapoi luni pe la pranz si de luni dupa-amiaza voi fi disponibila.Voi reveni luni cu detalii legate de locatie,momentan cred ca tot la pensiune,nu am inchiriat inca apartament. :* va pup

• Like 3
Postat

Incep sa ma simt ca in liceu printre atatea pustoaice. De inaltime medie, satena cu parul strans si cu ochelari de zici ca-i tocilara cea dragutica din prima banca, Ana e o alta tipa ce sfideaza limita de varsta. Corpul nu e chiar atletic, cum ne zice PR-ul, desi are talia subtire, o incurca vreun kg doua prin jurul bazinului. Sanii ii are frumosi, fundul normal.
          Foarte placuta si primitoare, vesela si bine dispusa, poti avea o comunicare fluenta cu ea.
          Pare incantata de vizita, isi doreste sa stea langa mine luandu-mi palmele intr-ale ei si mangaindumi-le lasciv.
          Locatia e undeva vizavi de Selgros, usor indiscreta.

In pat se transforma. Daca tot si-a scos ochelarii, zic sa ii desfac si parul. Foarte pupacioasa e adepta noului val de GFE. Ma ia in brate cu FK, se freaca cu pofta de mine minute in sir, de parca nu s-ar mai fi futut de ceva timp. Repertoriu aproape complet pe GFE, poate fi foarte pasionala pe toata durata partidei.
          Chiar daca ar fi trebuit sa fie protejat, pana la urma usor usor o ia in gurita si fara cauciuc. Nu e cu smecherii nemaivazute dar o suge corect, destul de adanc. La doleantele mele da ceva atentie si zonelor adiacente, incearca chiar si cateva priviri. O poti tine usor de par, i-o poti da cum vrei.
           Imi aleg anvelopa cea buna din cele doua cutii diferite, nedesfacute.
           Pe normal lucrurile sunt foarte bune, aproape neverosimile, tehnica excelenta in girlie on top, te fute de nu te vezi, isi misca bazinul aproape incredibil timp indelungat, eu zic ca-i si place. In misionar imi lasa si ceva amintiri, cateva zgarieturi pe spate. Geme frumos. Pozitionata excelent pe la spate, foarte implicata, da contre serioase. Daca te opresti, continua sa se futa ea singura fara probleme. Ii poti da cat vrei, o poti tine cum vrei, nu face mofturi. Forjata foarte tare poate emana un usor iz suspect.. 

Am prins oferta de seara, cadoul l-am dat la sfarsit fara ca ea sa imi spuna nimic. Cumva ciudat, numarul ar fi vreo 35 de minute, si ora ca la scoala - 50 de minute. S-o fi zapacit, trebuie intrebat inainte.
           Lipicioasa pana la final, se agata de mine si ma imbratiseaza la plecare.
           Si-a facut foarte bine temele, sper sa o tina tot asa.
           Am fost primul ei client din prima ei zi de munca.

Locatie:       7 - usor indiscreta, amenajari aproape decente, pat marisor si confortabil, ceva atmosfera intima, dotari minime suficiente la baie
Aspect:     7,5 - 18 ani, ~ 1,64 m, ~ 53 kg, satena deschis, dragutica, ochi verzi frumosi, buze plinute apetisante, dinti de iepuras, sani drepti frumusei, pasarica compacta
Oral:            8 - fara prea multe smecherii dar corect executat, destul de adanc, ceva atentie zonelor limitrofe, fara DT/CIM/COF, accepta cunni
Normal:     9,5 - destul de stramtuta, tehnica excelenta
Anal:               - nu face
GFE:          9,5 - complet, pupici, imbratisari, mangaieri, FK, foarte tandra 
Atitudine:    10 - foarte placuta, joviala, prietenoasa, comunicare foarte buna, nu sta cu ochii pe ceas
Igiena:       8,5 - curata, fara vreun parfum fin, ceva iz de tigara

Remuneratia: 80 ron (dtd ~ 40 - 45 minute) raport foarte bun (timp petrecut + prestatie)/cadou
Concluzii: experienta foarte buna, recomand

Multumesc pentru recenzie :-)

Ora este 60 de minute.

Numarul este 30 de minute.

Ma bucur ca te-ai simtit bine si imi pare rau pentru mirosul de tigara,am stat cu geamurile deschise sa se aeriseasca cat de mult s-a putut dar cu incalzirea respectiva locatie sta cam rau...si erau -10 grade :( 

Pe viitor o sa inchiriez un apartament si vor disparea aceste mici minusuri... :-* Te pup si te mai astept :*:*:*  :atm

• Like 3
Postat

Destul de interesant, in ce zona isi desfasoara activitatea? Nu am stat sa citesc recenzia.

• Minus 1
Vizitator 0000000
Reputație: 0
Postat

Cug-Hotel Senator pana ma mut in chirie.Revin maine,pup :*

Mai pune niste poze, daca nu te superi.

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ana pentru ceva extra accepti anal..te pot vizita pe 27 ian.

• Minus 1

Postat

După2 februarie vin în Iași. Te deplasezi la hotel?

Outcall 1 ora-300 lei/ 2 ore-550 lei.

buna ana cind ma intorc vreau sa vin la tine accepti sa fii linsa si la pasarica te pup dulce

Ai numarul aici :) te astept

Ana pentru ceva extra accepti anal..te pot vizita pe 27 ian.

Imi pare rau,nu :-)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...