Sari la conținut

Poze False si fara chef de "munca"

Postări Recomandate

Postat

REALE, oferim sex total, oral, normal si anal cu finalizare unde vrei tu, avem 1.70 m, 1.68 m, 55-53 kg, sani nr. 3-4, te asteptam la noi pentru un oral adanc, poze ne apartin, zona Intercontinental, kiss, 07 May 22:38

0764.874.300/ 0764.874.386 Bucuresti

Sa incepem cu incepetul,dau telefon....in poze sunt 2 gagigi ...plec cu un amic,locatia Batistei in spate la Intercontinental,langa Club Diva.

Urcam frumos vreo 4 etaje ....mi-au iesit si ochii pana sus ca sunt scari din alea circulare,deschide o tigancusa chiar buna,sani mari,cur bombat,cam creola , cu tatuaje pe maini cu iubitul ei din parnaie Kristy :)).....a-2-a tipa o blondina slabutza,sani micuti,in nici un caz ce vedeti in poze,am sperat si eu acuma na ,la banii astia :)) dar totusi e urat sa pui pozele altora...acuma nu mai conta ca nu erai cele din poza,ma gandeam macar sa merite,sa faca banii,pentru ca urate nu erau si nu aratau nici foarte rau.Fiecare din noi isi alege pe una din tipe si intram in camere diferite .....tipa cu telefonu in mana se aseaza in fund pe pat si imi zice sa ma dezbrac,ma conformez ma dezbrac,pana sa ma intorc cu fata la ea deja era cu prezervativu pe degete sa-l puna pt oral ...am lasat-o asa....a2-a greseala,pune prezervativu si imi spui ca daca mai puneam 50 lei o facea neprotejat si imi dadeam drumu unde vroiam eu.....i-am explicat ca eu nu fac banii ca ea ,daca-i faceam ca ea dadeam si mai mult :) se apuca de "jucarie" mai cu mana,mai cu gura ..... isi da chilotzii jos,ea avand o rochita pe ea putin mulata (tin sa mentionez ca banii primiti i-a bagat la sani,deci daca o pipaim cred ca tipa ca vreau sa o fur ) se pune pe pat cu cracii in sus ,hmmm ,a-3-a greseala,ma apuc de ea,statea ca tuta cu capu in jos nu stiu unde dreq se uita,mai gemea cate un pic ,pizda ce-i drept cam stramta,dar seaca din culme afara ....ma ustura "jucaria" de cat dadeam si nu se umezea deloc ...... ii zic sa se intoarca ca asa nu merge,sa stea capra,la care imi reproseaza sa nu dau tare ca daca se rupe prezervativu eu platesc avortu :)) imi venea sa o plesnesc de mama mama .....am ajuns la ele la 23:55, la 00:10 i-am zis ca nu mai pot sa fac nimic,dupa ce urcasem 4 etaje eram lesinat,se apuca de o laba ...... nici asa nu mi-am mai dat drumu...si i-am zis sa o lase balta.

In schimb amicul meu cu tipa cealalta care avea niste sani superbi,s-a simtit minunat,foarte ok gagica,vorbareata,ii zicea intruna ca am chef sa ti-o sug,tipa pe acolo ca-i place cum o fute :)) foarte ok,dupa ce l-a terminat a venit la mine in brate am mai vorbit putin,in timpul asta cealalta era deja pe youtube se uita la Pariu cu viata =)) am decartat de la inceput 160 lei pt 2 pt o ora,daca stiam plateam doar o finalizare de 50 lei,dar asta e ,mai iei si tzeapa.Tipa ciocolatie merita toti banii,stie sa te faca sa te simti bine,arata de minune,nu ca in poze dar e ok,cealalta de evitat,in caz de ajungeti acolo vreodata.

post-28378-0-47680000-1336433552_thumb.jpg

post-28378-0-07633500-1336433561_thumb.jpg

post-28378-0-71530300-1336433572_thumb.jpg

post-28378-0-02097800-1336433581_thumb.jpg

post-28378-0-93461300-1336433589_thumb.jpg

• Like 1

Postat
:) asta e,nu am cautat-o eu,n-am avut acces la internet ca sa verific numere de telefon,am mers pe mana tovarasului :)) a zis ca le-a vazut el bine,ca sunt reale pozele si plm,am ajuns unde am ajuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...