Sari la conținut

caut domnisoara sau doamana

Postări Recomandate

Postat

buna tuturor,

numele meu este andrei si caut o doamana sau o domnisoara dupe caz careia sa-i dau lb in pizdulice fara prejudecati. Facem totul din placere iar daca ii va place putem continua. Persoanele interesate sunt rugate sa lase mail la [email protected] sau sa lase mesaje aici in privat si stabilim noi ceva, fetelor nu va sfiti firicell va pupa

• Oras:Bucuresti
Postat

intrebare:

1. cum sunt limbile fara prejudecati?

2. cum sunt limbile cu prejudecati?

Multumesc!

PS: Ma si sperii drecu ca am trait degeaba pe pamantu asta pana acu... si ca nu stiu si eu cum sta treaba cu pre si cu judecatile... lingvistic vorbind desigur =))

• Like 3
  • Minus 3
Postat

buna tuturor,

numele meu este andrei si caut o doamana sau o domnisoara dupe caz careia sa-i dau lb in pizdulice fara prejudecati. Facem totul din placere iar daca ii va place putem continua. Persoanele interesate sunt rugate sa lase mail la [email protected] sau sa lase mesaje aici in privat si stabilim noi ceva, fetelor nu va sfiti firicell va pupa

Ar vrea multe fete, dar te costa  :laugh2

Plus ca, cine e fara prejudecati, pizdulicea sau limbile ca expunerea ta omite niste semne de punctuatie destul de necesare :)

Postat

buna tuturor,

da' limbi în cur nu le dai?

Postat

da' limbi în cur nu le dai?

le da iti dai seama dar ii e rusine sa recunoasca asa pe fatza ca face baetzii misto de el =)))

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...