firicel89 Reputație: -1 Postat Ianuarie 23, 2016 Postat Ianuarie 23, 2016 buna tuturor,numele meu este andrei si caut o doamana sau o domnisoara dupe caz careia sa-i dau lb in pizdulice fara prejudecati. Facem totul din placere iar daca ii va place putem continua. Persoanele interesate sunt rugate sa lase mail la [email protected] sau sa lase mesaje aici in privat si stabilim noi ceva, fetelor nu va sfiti firicell va pupa
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 24, 2016 Cu dujmanii
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2016 intrebare:1. cum sunt limbile fara prejudecati?2. cum sunt limbile cu prejudecati? Multumesc! PS: Ma si sperii drecu ca am trait degeaba pe pamantu asta pana acu... si ca nu stiu si eu cum sta treaba cu pre si cu judecatile... lingvistic vorbind desigur 3 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 25, 2016 de ex : muzica clasica si muzica preclasica
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2016 un fel de putz... si preputz? 1 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 buna tuturor,numele meu este andrei si caut o doamana sau o domnisoara dupe caz careia sa-i dau lb in pizdulice fara prejudecati. Facem totul din placere iar daca ii va place putem continua. Persoanele interesate sunt rugate sa lase mail la [email protected] sau sa lase mesaje aici in privat si stabilim noi ceva, fetelor nu va sfiti firicell va pupa Ar vrea multe fete, dar te costa Plus ca, cine e fara prejudecati, pizdulicea sau limbile ca expunerea ta omite niste semne de punctuatie destul de necesare
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2016 buna tuturor,numele meu este andrei si caut o doamana sau o domnisoara dupe caz careia sa-i dau lb in pizdulice fara prejudecati. Facem totul din placere iar daca ii va place putem continua. Persoanele interesate sunt rugate sa lase mail la [email protected] sau sa lase mesaje aici in privat si stabilim noi ceva, fetelor nu va sfiti firicell va pupa da' limbi în cur nu le dai?
alexxx101 Reputație: -664 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2016 da' limbi în cur nu le dai?le da iti dai seama dar ii e rusine sa recunoasca asa pe fatza ca face baetzii misto de el ) 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum