snick Reputație: -1 Postat Februarie 3, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 3, 2016 Ika poate reusesti sa ma programezi astazi.am vorbit ieri cu time pri sms toata ziua si ai spus ca ramane valabil pentru astazi. 1
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 Ce cauti p'aici ? da ci nu am voie mah ? te ciufulesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 da ci nu am voie mah ? te ciufulescN'ai
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 N'ai vezi ca ti ciufulesc rau
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 vezi ca ti ciufulesc rau N'am io norocu' ăla
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 N'am io norocu' ăla 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Ce melodie crezi că e pe ZU acum ? 1
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 Ce melodie crezi că e pe ZU acum ? nu stiu nu ascult ZU ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 nu stiu nu ascult ZU ))Ştiu...tu asculți Trinitas
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 Ştiu...tu asculți Trinitas nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ascult rock FM
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ascult rock FMsi Taraf FM
girl in the next door Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2016 Oras:in iad Oras:in iad Postat Februarie 4, 2016 si Taraf FM taraf tu asulti mah
bubu77 Reputație: 142 Postat Februarie 4, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 4, 2016 superb!!!........nasol e ca vizita e cam scurta și București ul e cam peste mâna!Restul e cancan! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Pai, sa speram la o viitoare revenire a Ykai pe meleagurile noastre (mai trebuie sa mai experimentam...chestii :blushing2 ) 2
leinaducs Reputație: 475 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 4, 2016 Eu indraznesc sa-i sugerez ca in drum spre Galati sau la intoarcerea spre Bucuresti, sa zaboveasca macar vreo 2,3 zile si in Braila. Nu cred ca ar fi neprofitabil pt. ea.Oricat ar parea de curios pt. unii, nu este intotdeauna atat de usor sa ajungi de la Br. la Gl. fara stirea "jandarmului".Ce zici, Ika, faci o incercare acum, cand pleci spre Buc.? 1
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2016 Eu indraznesc sa-i sugerez ca in drum spre Galati sau la intoarcerea spre Bucuresti, sa zaboveasca macar vreo 2,3 zile si in Braila. Nu cred ca ar fi neprofitabil pt. ea.Oricat ar parea de curios pt. unii, nu este intotdeauna atat de usor sa ajungi de la Br. la Gl. fara stirea "jandarmului".Ce zici, Ika, faci o incercare acum, cand pleci spre Buc.?Cu mare placere,numai ca am luat deja programari pe Bucuresti de Luni... 6
leinaducs Reputație: 475 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Februarie 4, 2016 Da, bravo, ne mai faci si in ciuda...
liviu1780 Reputație: 53 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Buna tuturor!!Exista o zicala din popor care spune: "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!"In cazul acestei fapturi, trebuie totusi modificata sa sune - "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul - du-te cu camionul, frate!"Citind recenziile d-nei Yka, mi-am format o serie de asteptari, care insa, mi-au fost depasite cu mult.Dar sa nu mai divaghez si sa fac si eu o recenzie conform regulamentului.Aflandu-ma prin zona, pe o raza de cca 100 km de Galati, citesc eu, intr-o dimineata, ca Yka este in deplasare in zona.Cu toate ca mi-am propus sa nu mai "pacatuiesc", cedez ispitei si incerc sa fac o programare la doamna in cauza. Dupa mai multe incercari nereusite de a o contacta, telefonic sau prin SMS, ma hotarasc sa-i trimit un PM, prin care ii aduc la cunostinta dorinta mea arzatoare de a o cunoaste. Dupa putin timp imi raspunde si stabilim o intanlire pentru luni pe la orele 10.30, cu confirmare cu 30 minute inainte. Luni dimineata, la ora stabilita, ii trimit un SMS prin care ii confirm respectarea programarii si ii solicit adresa pentru a o seta pe GPS-ul masinii, pentru ca nu sunt localnic.Primesc adresa - zona Mezepa 1 si cu o intarziere anuntata de cca 10 min, datorita unui blocaj, ajung la destinatie si sunt indrumat in cuibusorul de nebunii. Acolo ma intampina Yka imbracata provocator, punandu-si in valoare atuurile fizice si sexualitatea de care debordeaza.Sunt invitat pe balcon, unde sunt servit cu un pahar de suc si stam putin de vorba. Ii spun ca vreau sa stau o ora si ma ofer sa la cadoul, insa Yka imi spune ca, fiind prima intanlire imi recomanda pachetul de intro, cu o finalizare, iar despre cadou vom discuta la sfarsit. Cu toate ca eram dusat ma cer la dus, ma igienizez temeinic si apoi ma prezint la raport in dormitor.De aici lucrurile au inceput sa se precipite. Am avut ocazia sa descopar o femeie extraordinar de pasionala, care nu pune stavilar trairilor si care se implica in actul sexual atat de tare, incat crezi ca e ultima ei intanlire.Actiunea a debutat cu saruturi senzuale, apoi Yka a trecut la un oral demential, cu foarte multa saliva, cu deep total(simteam penisul pana in gatul doamnei) si atentie la zonele adiacente. Am trecut apoi la echiparea juniorului si apoi lady on top. Dupa cateva momente a inceput Yka cu adevarat sa se dezlantuie: a inceput sa se miste cu frenezie si au inceput squirt-urile si gemetele. La un moment dat s-a oprit a inceput un oral salbatic, mai mult un face fuck, iar dupa cateva minute imi spune ca vrea sa-mi faca anilingus si ca nu am drept de veto - asa ca am fost cuminte si m-am conformat cerintelor doamnei. Dupa cateva minute ii spun ca vreau sa revenim la normal si trecem la doggy, unde am inceput sa pompez din ce in ce mai tare. Am trecut in aceeasi pozitie apoi la anal si Yka mi-a cerut sa o fut cat pot eu de tare. Dupa ce am obosit, Yka a trecut la oral si apoi am trecut la anal cu ea pe spate, alternand cu normal si cu multe squirt-uri. Cand am simtit ca termin Yka a trecut la oral, iar in momentul in care a simtit ca explodez a impins adanc juniorul in gatul ei, oferindu-mi niste senzatii nemaipomenite. A mai continuat un pic cu suptul si mangierile si apoi ne-am prabusit amandoi in pat extenuati - mai ales eu .Dupa cateva momente de respiro ne-am dat seama ca s-a prelungit cam mult vizita mea, am fugit la dus, intre timp Yka i-a dat mesaj urmatorului client ca va intarzia putin(scuze colegule), am mai vorbit un picut, i-am inmanat cadoul si am plecat.Notele nu cred ca isi mai au rostul, ce pot sa spun este ca Yka mi-a oferit niste momente incarcate cu foarte multa pasiune, erotism si de o intensitate maxima. Te pup Yka! 10
adyyy27 Reputație: 18 Postat Februarie 5, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 5, 2016 Macar azi nr putem travaliu si noi sau ai programări si azi
adyyy27 Reputație: 18 Postat Februarie 5, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 5, 2016 Tavalii
marian1333 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Februarie 5, 2016 Buna se poate o programare pt maine?
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Vezi ca Yka are si nr de tel, o poti suna ca sa afli rasp. la intr. ta. Observ ca ai cont inca din 2013 si asta e abia prima ta postare Succes la cat mai multe pasarici
alexanderklimk Reputație: 2497 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Februarie 5, 2016 Vezi ca Yka are si nr de tel, o poti suna ca sa afli rasp. la intr. ta. Observ ca ai cont inca din 2013 si asta e abia prima ta postare Succes la cat mai multe pasarici Are dreptate sa posteze intrebari aici, pentru ca pe telefon nu prea ai sanse s-o prinzi. Vorbeste Stan patzitu' 1
marian1333 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Februarie 5, 2016 O sun de 2 zile si nu raspunde si am zis ca poate am vreo sansa aici dar.....
minime.1 Reputație: 375 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 6, 2016 O sun de 2 zile si nu raspunde si am zis ca poate am vreo sansa aici dar..... Stai linistit - am trimis pm de o saptamana si nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum