Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare confrati,

Avand jumatate de ora de ucis ieri pe seara prin zona Militari, am dat un search pe anuntul.ro si am gasit:

UCRAINEANCA, Aleona, dulce si finuta, ofer companie domnilor, curatenie si discretie, oral cu finalizare orala, normal, ador 69, cunnilingus, anilingus, exclus anal, miltiari, caut colega de apartament pt companie intima, 09 May 11:00

0727.207.700
Bucuresti

email: [email protected]

Pretul de pe site este de 100 ron, la fata locului am aflat ca e pt o finalizare, ora cu 2 finalizari costa 150 ron.

Locatia este in locul cu patiseria de pe Iuliu Maniu, intersectie cu Apusului, un apartament la etajul 10. In locatie sunt 2 fete: Aleona, care este cea din poze si inca o tipa mai micutza de inaltime dar joviala si cu sani bestiali (de aceea am ales-o pe ea).
Fiind pe fuga am ales o finalizare. Dus si tac pac in camera.

Locatie: 7 - apartamentul e curat, dar are urme de igrasie pe alocuri, dus curat, prosop curat, dar nimic interesant.
Fata: fizic - 6 putin plinuta si cu niste tatuaje vechi very old school (Aleona pare de un 7 overall dar e genul cu figura colturoasa)
Oral: 9 - aici este intr-adevar priceputa, cu atentie la locurile adiacente, anninlingus, fara maini, un DT destul de ok. Accepta CIM dar nu am incercat
Nomal - 4 dadeam mai putin pentru ca e ca scandura de expresiva, dar e stramta si sunt generos.
FK - cred ca accepta, dar avea un usor iz de pranz
Cunninlingus nu am incercat.

Per ansamblu, o experienta de nota 6, poate as reveni pt un fast fuck si as incerca-o si pe Aleona (din poze).

post-1186-0-71154200-1336567494_thumb.jpg

post-1186-0-50562700-1336567503_thumb.jpg

post-1186-0-87533200-1336567512_thumb.jpg

post-1186-0-01292300-1336567544_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat

0728602481

am mers eu la aleona. confirm pozele sunt reale.

fata spune ca este ucrainianca eu as spune mai degraba ca este din republica moldova .. dar nu i-am cerut pasaportul :P.

locatie intersectia apusului cu iuliu maniu.

fata blonda micuta slabuta, dragutica la fatza.

varsta nedefinita, cred ca undeva la 30 dar este posibil sa ma insel.

100 lei o finalizare, 150 ora.

nu a stat cu ochii pe ceas, cred ca am depasit un pic ora.

oral 8: atentie la zonele adiacente, inclusiv anninlingus, accepta CIM.

normal 8: nu comenteaza dar a ramas datoare la capitolul implicare

fizic 7

locatie 7 (destul de curat, prosop curat, gel de dus, apartamentul destul de stradal)

mi-a spus ca mai sta cu doua colege, una mai plinutza care nu m-a atrs si pe care am vazut-o cealalta spunea ca nu este in locatie.

daca am uitat ceva, imi cer scuze, nu am mai postat de multicel si poate mi-am iesit din mana .. :)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Pana la urma fata este plinuta sau slabuta?

Sau sunt mai mai multe fete si nu ati fost la aceeasi??

Postat

Pana la urma fata este plinuta sau slabuta?

Sau sunt mai mai multe fete si nu ati fost la aceeasi??

cea la care am fost eu este slabuta

Postat

Salutare

am mers azi la aleona. confirm pozele sunt reale. e din Ukraina...dar e de multa vreme in bucuresty de 11 ani....s-a apukat de fakultatea dar nu a mai terminat-o...e veche in meserie de 4-5 ani din spusele ei...

locatie intersectia apusului cu iuliu maniu.

fata blonda micuta slabuta, dragutica la fatza.

varsta 32 de ani din spusele ei.

100 lei o finalizare, 150 ora.

am dat banii inainte 150 h

oral 8: atentie la zonele adiacente, inclusiv anninlingus, accepta CIM.

normal 6 nu prea se implika

fizic 7

locatie 7 (destul de curat, prosop curat, gel de dus, apartamentul destul de stradal)

concluzie ..as mai reveni makar o data ....mi-a plaut experienta.

este primul meu coment....deci scuze dk am uitata cv....pt intrebari sunt la dispozitie oricand

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.