Sari la conținut

Tehnici de epilare

Postări Recomandate

Postat

Sal, am o problema si sper sa ma ajutati va rog. Nu m-am epilat vreodata si vreau sa stiu care este cea mai buna atehnica pentru asta.

1. aparat bic/gillette

2. apaart automat

3. ceara

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

cu toporu...:)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Sal, am o problema si sper sa ma ajutati va rog. Nu m-am epilat vreodata si vreau sa stiu care este cea mai buna atehnica pentru asta.

1. aparat bic/gillette

2. apaart automat

3. ceara

Cu aparatul bic/gilette in mod sigur ai nevoie de ceva pentru umezire, o crema/spuma, altfel risti sa te chinui fara a ajunge la rezultatul dorit. Cu aparatul electric e mai usurel, o masina de ras pentru barba ar fi buna, aparatul de ras pentru femei are riscul ca poate muri dupa cateva utilizari, mai ales ca tu acuma esti padurea neagra in mod sigur.  .... Daca folosesti un aparat electric si vrei ca rezultatul sa fie optim, e bine sa faci ca pentru barba, te razi la cateva zile si vei fi mereu destul de fresh.... dupa radere e bine sa te dai cu o crema, pentru a evita iritatiile neplacute.

Cea mai buna metoda e totusi epilarea cu ceara, fetele stiu mai bine, rezultatul dureaza, dar metoda este cea mai laborioasa, are Randunica pe topic sfaturi si descrieri si se ofera contra unei sume modice sa ne lase cucul chel. Metoda asat are nevoie de pregatire atat inainte, cat si dupa indepartarea cerii cu tot cu par, unde mai pui ca daca o faci pentru prima data, risti sa-ti cauzezi niste dureri, usor traumatizante :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

crema depilatoare = solutia cea mai buna pentru mine. Rapid si eficient. Recomand oricui.

Partea proasta e ca poate irita pielea :( Si daca dai pe zonele intime ... :(

Postat
:)

post-3169-0-46060500-1453837811_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 8
Postat

m-am facut cu ceara si bic

mai bine te făceai la Ciomu cu briciul...:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.