ghifor Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Ianuarie 28, 2016 iubita mea doreste sa aiba o experienta sexuala cu o tipa si sa particip si eu.Recunosc ca ma incanta ideea! Sa mergem la un salon de masaj sau sa incercam sa contactam o profesionista?Ce ma sfatuiti?
ghifor Reputație: 150 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Autor Postat Ianuarie 28, 2016 nimeni nu zice nimic.....cineva care a avut o experienta similara?
moshion Reputație: 786 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30, 2016 Mergi intr-un bar, agata o tipa si fa-ti de cap. Nu-ti implica iubita cu "fete pe bani" decat daca stii clar cu cine te bagi...
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 30, 2016 Incearca ambele variante si vezi care o sa fie mai avantajoasa si mai placuta pt. amandoi
majestic Reputație: 1152 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 30, 2016 Daca merge si cu baieti,ma bag eu.Contracost,desigur,ca doar nu... 1
penisss Reputație: 310 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 1, 2016 Ma bag si eu cu voi. Propune-i prietenei tale si vin cu Majestic. Facem un gang Bang de poveste. Si faceți si voi Un ban cinstit.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum