Sari la conținut

parintii

Postări Recomandate

Postat

aaa mi-am adus aminte, ai mei au plecat dar sau intors ca au uitat ceva si noi deja incepusem, ea era deasupra si tipa ca o nebuna si n-am auzit usa din cauza la tipete, dupa ceva vreme au auzit ca vorbeau ei in sufragerie :| i-am zis sa taca si am continuat :Dsi au mai fost cateva dati in care au venit in timp ce noi eram in baie sa ne spalam si s-au inchis in sufragerie sa iesim linistiti, au fost ok. ati patit faze din astea??

Postat

Si pe noi ne’a prins tatal ei, noroc ca eram in patura, si era destul de tarziu, si am sperat eu, era somnoros. dar se vedeau foarte clar hainele aruncate din pat. nu m’am dus la prietana meu vreo saptamana, de frica sa nu dau cu ochii de dansul. a trecut, sper ca a uitat

Postat

Pe mine aproape ca m-a prins o data. Era dimineata, eu m-am imbracat, prietenul meu mai statea in pat si dintr-o data ne-a venit cheful de sex. M-a tras inapoi in pat, a tras plapuma peste noi si a inceput sa ma mangaie si sa incerce sa-mi dea jos pantalonii, in timp ce eu stresata ii spuneam “nu, nu, ca poate vine mama, ea nu bate la usa” dar el a continuat…mi-a desfacut primul nasture, a tras fermoarul si…printre gemete si gafaieli am auzit deschizandu-se usa de la camera (sunt 2 camere, s eintra dintr-una in alta, mama era la prima usa, noi eram in cea de-a doua camera)..am stat o secunda…moment in care el panicat m-a aruncat jos din pat, s-a intors pe burta si s-a facut ca doarme:)) iar eu m-am adunat de pe jos cu viteza fulgerului, am incercat disperata sa-mi pun un pic in ordine parul ravasit, si am luat sticla de sprite d e pe masa, ca sa am ceva de lucru. in secunda aia a intrat mama. eram asa de tensionata si speriata, incat am dus sticla la gura sa beau si mainile imi tremurau teribil, nu le puteam opri. nu un tremurat usor, ci unul evident:)) Nu cred ca observat nimic, iar daca a observat s-a facut ca nu vede. Doar mi-a aruncat o privire si a ntrebat daca mergem sa mancam:))

Postat

ehm sunt noua pe aici… si nu m-am putut abtine sa nu las un comentariu…DA, pe mine m-au prins parintii…eram in camera mea cand dintr-o data ne venise cheful de una mica(credeam ca suntem singuri in casa pt ca numai ce plecasera ai mei)…dupa ceva timp de sex(eu deasupra),fara sa bata la usa, intra tata si razand ne zice sa facem mai usurel si mai incet ca mama incearca sa doarma ca e de servici de dupa-masa, si dupa cand sa plece ne zice sa continuam linistiti si cand terminam treaba sa mergem sa mancam(tocmai ce preparase niste tortellini cu ragù)…cand a plecat ne-am pus amandoi sa radem si am continuat treaba pana la sfarsit…si dupa ceva timp mi-a zis prietenul meu k tata l-a intrebat mandru: Stie treaba buna,junioarea mea? :P )))) si acum radem cand ne aducem aminte…

Vizitator simon
Reputație: 0
Postat
  'DEA a spus:
ehm sunt noua pe aici… si nu m-am putut abtine sa nu las un comentariu…DA' date=' pe mine m-au prins parintii…eram in camera mea cand dintr-o data ne venise cheful de una mica(credeam ca suntem singuri in casa pt ca numai ce plecasera ai mei)…dupa ceva timp de sex(eu deasupra),fara sa bata la usa, intra tata si razand ne zice sa facem mai usurel si mai incet ca mama incearca sa doarma ca e de servici de dupa-masa, si dupa cand sa plece ne zice sa continuam linistiti si cand terminam treaba sa mergem sa mancam(tocmai ce preparase niste tortellini cu ragù)…cand a plecat ne-am pus amandoi sa radem si am continuat treaba pana la sfarsit…si dupa ceva timp mi-a zis prietenul meu k tata l-a intrebat mandru: Stie treaba buna,junioarea mea? :P )))) si acum radem cand ne aducem aminte…[/quote']nu e stres.si ei fac la fel
Postat

Eu sunt cam noua pe aici…sincer au fost cateva dati in care era sa ne prinda mama…da intotdeauna am reactionat la timp… In schimb la el acasa e de groaza…cand ne simtim si noi mai bine atunci se trezaste fratele lui sa vina acasa cu prietenii lui si sa stea pe hol…si bineinteles k nu pot sa ma desfasor asa cum vreau(tip,gem de placere)….si atunci ne oprim o secunda si el se duce sa puna o boxa la usa(nu are cheie)… Oricum mi se pare mai palpitant asa k nu pot sa tip, nu pot sa ma exprim “zgomotos”…face jocul mai intens…

Postat

pe mine nu m-au prins si nici nu or sa ma prinda vreodata :)dar imi aduc aminte de un episod, cand cu un fost de-al meu am facut-o in camera cu un prieten de-al lui. eram plecati intr-o minivacanta si am fost nevoiti in noaptea aia sa dormim toti3. el pe un pat noi 2 in celalalt. si deh, daca ne-a mancat am zis sa terminam treaba pe modul silent :P ) noi am crezut ca el dormea ca si asa ala e un somnoros notoriu, insa nu stiu cum a dormit el in noaptea aia ca ziua urmatoare i-a zis ex-ului ca nu trebuia sa ne rusinam de el, puteam sa fim mai zgomotosi =)

Postat

Te-au prins parintii facand sex???Scz de intarziere !Colegutziiiiiiiiiii, neatzaaaaaaaaa ! Mi-a fost dor rau de voi ! Nu am avut net aseara si nu aveam stare … mi-e dor de vooooooooooi rau !!!!!!Deci, imi pare rau ca nu am apucat sa scriu la timp, dar incer acum :P !Pe mine m-a prins mami FACAND SEX ORAAAAL sotului ;) …Afost incredibil de … jenant ! Stateam si capritza asa cu funduletzul la usha … si deodata s-a deschis usha :( ( … era mama … care a ramas blocata 3 secunde, dupa care a reactzionat si a ieshit :( ( … in acele 3 secunde, al meu incremenise, iar eu ma infundasem si mai tare cu gura …Faza e ca fusesem in vizita la ei si am ramas peste noapte … era o dimineata de luni si tb si noi sa plecam la munca … era aproximativ 08:00 … si cum nu prea ma pot abtzine sa nu-mi sug sotzul inainte de a pleca la munci :D … pt ca parca nu-mi merge bine in ziua respectiva … m-am apucat de treaba …Si nu va mai plictisesc, pt ca asta a fost … DA, m-a prins mami cu treaba in guritza :D :D:D …Din pacate am si o explicatie … chiar daca nu este una chiar … ok …In urma cu 4 ani, mama a suferit un accident vascular, in urma unei banale operatii de sinuzita … a fost 3 saptamani in coma, dupa care Dumnezeu mi-a redat-o inapoi … in forma mai grea, dar nu ne-a luast-o la El … a urmat o perioada grea pt mine si tata, dar am reusit sa o aducem cat ed cat … pe linia de plutire. A reusit cam dupa 3 ani sa inceapa sa mearga si sa cunoasca cat de cat cine e in jurul ei … Insa memoria de la 15 la 15 minute nu mai e activa la ea … si uitand ca am ramas peste noapte la ei … a venit dimineata sa aeriseasca camarutza … camarutza in care noi doi … ne faceam treaba … Am plecat la munca cu un sentiment … neimaintalnit de RUSINOS fata de ea …Si odata ajunsa la munca … am rezistat doar o ora, maxim doua din cate imi amintesc si am … sunat-o pe mami … si mi-am cerut iertare … spunandu-i : ” Mami, iarta-ma, dar nu am vrut sa se intample asa … ” …Insa ea … nu-si mai aducea aminte … trist … sau poate cu final fericit pentru noi … asta a fost povestioara mea.Va iubesc mult si sa aveti o zi minunata !

Postat

nu facand sex dar eram la el in camera el pe scaun eu deasupra lui imbracati :) ) eram noi acolo incinsi ne pupam ne mangaiam si cand hop intra tasuin camera cred ca sa speriat si el de noi cand nea vazut acolo unu peste altu pe scaun noi ne uitam fix la el nemiscati si el ne zice …Ce faceti ma acoloooo!!!!!:))) super prost mam simtit nici nu mai vroiam sa plek acasa (pe vremea aia stateam la mine acasa cu parinti) acum mai nou ii prindem noi pe ei :) ))) in sf am prins si eu curaj sa las comm :X:X va poop

Postat
  'irinax a spus:
Te-au prins parintii facand sex???Scz de intarziere !Colegutziiiiiiiiiii' date=' neatzaaaaaaaaa ! Mi-a fost dor rau de voi ! Nu am avut net aseara si nu aveam stare … mi-e dor de vooooooooooi rau !!!!!!Deci, imi pare rau ca nu am apucat sa scriu la timp, dar incer acum :) !Pe mine m-a prins mami FACAND SEX ORAAAAL sotului :) …Afost incredibil de … jenant ! Stateam si capritza asa cu funduletzul la usha … si deodata s-a deschis usha : … era mama … care a ramas blocata 3 secunde, dupa care a reactzionat si a ieshit : … in acele 3 secunde, al meu incremenise, iar eu ma infundasem si mai tare cu gura …Faza e ca fusesem in vizita la ei si am ramas peste noapte … era o dimineata de luni si tb si noi sa plecam la munca … era aproximativ 08:00 … si cum nu prea ma pot abtzine sa nu-mi sug sotzul inainte de a pleca la munci :) … pt ca parca nu-mi merge bine in ziua respectiva … m-am apucat de treaba …Si nu va mai plictisesc, pt ca asta a fost … DA, m-a prins mami cu treaba in guritza :D :D:D …Din pacate am si o explicatie … chiar daca nu este una chiar … ok …In urma cu 4 ani, mama a suferit un accident vascular, in urma unei banale operatii de sinuzita … a fost 3 saptamani in coma, dupa care Dumnezeu mi-a redat-o inapoi … in forma mai grea, dar nu ne-a luast-o la El … a urmat o perioada grea pt mine si tata, dar am reusit sa o aducem cat ed cat … pe linia de plutire. A reusit cam dupa 3 ani sa inceapa sa mearga si sa cunoasca cat de cat cine e in jurul ei … Insa memoria de la 15 la 15 minute nu mai e activa la ea … si uitand ca am ramas peste noapte la ei … a venit dimineata sa aeriseasca camarutza … camarutza in care noi doi … ne faceam treaba … Am plecat la munca cu un sentiment … neimaintalnit de RUSINOS fata de ea …Si odata ajunsa la munca … am rezistat doar o ora, maxim doua din cate imi amintesc si am … sunat-o pe mami … si mi-am cerut iertare … spunandu-i : ” Mami, iarta-ma, dar nu am vrut sa se intample asa … ” …Insa ea … nu-si mai aducea aminte … trist … sau poate cu final fericit pentru noi … asta a fost povestioara mea.Va iubesc mult si sa aveti o zi minunata ![/quote']:rat:rat:rat
Postat

oooooauuu misto parinti .Si yo am facut sex la mn acasa de mai multe ori si tot asa mama nu bate la usa si intra ca vantu dar cand era ea acasa ne abtineam dar cu tata el bate la usa in shimb ne-a prins fratemiu de mai multe ori pana ce si-a dat el seama de ce fc noi o data ne-a prins la tara asta vara noroc ca am incuiat usa ca alt fel intra iar noi amandoi dezbracati pe jos unu peste altu eram in momente de placere pana ce am auzit usa si ca striga el ca unde suntem :) ) placerea e mai mare atunci cand stii ca esti cu cn acasa .va pupacesc toate bune

Postat

Hmm….am fost prinsa si in ipostaza asta….cu primul….eram incinsi rau nu am auzit cand a batut tatal lui la usa si penibil a fost ca dupa ce a bagat capul pe usa si a vazut k eram in actiune (noi nu auzisem nici macar ca se deschisese usa) ne mai si intreaba senin daca vrem cafea….am ramas blocata si cateva luni dupa faza asta nu il puteam privi in ochi pe tatal lui…..tot cu el era sn prinda si mama noroc ca era vara si nu aveam prea multe haine de imbracat si pe el l-am trimis la baie repede….oricum cand a intrat in camera a zis “aici miroase a sex”….stia oricum ca o facusem cu el….ca a fost primul….mereu am vb cu mama tot ce am avut nevoie…..am mai facut-o si cu frate-miu in camera noroc ca doarme bustean pt k am cam facut galagie

Postat

da da…sunt de cumparat…ii vand eu pe ai mei…ziceti voi ca sunt misto…dar sa nu va spun shocul mea cand l-am vazut pe tata in camera…ma asteptam la un razboi…pt ca el si mama sunt foarte severi…:)( dar cand sincer am ramas mai shocata cand am auzit ce a zis decat ca ne-a prins:))) dupa cateva zile o aud pe mama ca ii spunea razand lu tata: “Cand sforai faci o galagie mai mare de cat a facut ficata marti!”….eu care ii spiam nu mam putut abtine si am izbucnit in ras…si m-au prins ca ascultam ce vorbeau ei:))):)))

Postat

Prinsa nu am fost dar am patit o faza kre ma amuza si aku.aveam un iubit si intr.o seara am hot sa raman la el.el mai statea ku fratele si prietena acestuia.ei intr.o kamera noi intr.o kamera.faza naspa era k intre cele doua kamere nu era usa asa k am improvizat.am pus ceva facut din bukatele de lemn prin kre se vedea f b…ne.am asezat in pat asteptanda sa adoarma cei doi k sa ne apukam d actiune…knd am crezut k au adormit am inceput.numai k patul facea kam mult zgomot asa k ne.am trantit p jos.eu deasupra.la un momendat ma uit in kamera cealalta si ii vad pe cei doi pusi si ei p actiune.ne-am continuat treaba noi pana knd fratele lui se ridika din pat gol pusk cautandu.si chilotii..in mom ala m.a bufnit un ras timp d vreo juma d ora..faceam sex in acelasi timp doar k ei nu ne vedeau p noi.a doua zi bineinteles am facut haz p tema asta fara a recunoaste insa k nici noi n.am fost kuminti :)

• Administrator
Reputație: 114769
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
  Citat
da da…sunt de cumparat…ii vand eu pe ai mei…ziceti voi ca sunt misto…dar sa nu va spun shocul mea cand l-am vazut pe tata in camera…ma asteptam la un razboi…pt ca el si mama sunt foarte severi…:)( dar cand sincer am ramas mai shocata cand am auzit ce a zis decat ca ne-a prins:))) dupa cateva zile o aud pe mama ca ii spunea razand lu tata: “Cand sforai faci o galagie mai mare de cat a facut ficata marti!”….eu care ii spiam nu mam putut abtine si am izbucnit in ras…si m-au prins ca ascultam ce vorbeau ei:))):)))
memorabila replica a dat mamica ta :ras:ras:ras:ras:ras:ras:ras

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

nu mi s-a intamplat niciodata pentru ca nu am adus nici una acasa.. nu in casa parintilor mei del putin... eu m-am mutat singur de la 18 ani jumate :D ... si in plus o victorie in urma unui meci in deplasare e mai delicioasa decat o victorie pe teren propriu :)

Vizitator vai
Reputație: 0
Postat

cel mai placut thread dupa parerea mea

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Si eu eram sa fiu prins de tata dar noroc ca stau la parter si gagica a fugit pe fereastra :)))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...