Sari la conținut

Ana - 400/H - 0799025311

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acea sau aceea ?! Oare care e raspunsul :350x " la aceea varsta " nu prea merge . Dar daca inversam cele doua cuvinte " varsta aceea " acum parca suna altfel nu ?

vezi ce buna e functia autocorect a telefonului

:)))

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

acea varsta sau varsta aceea, tot acelasi lucru e  :slap2  dar Roxanico, vad ca te-ai transformat si-n profesoara de lb. romana, ne dai lectii de gramatica, ca la atlceva nu stiu daca te pricepi  :no2

• Oras:Doar deplasari
Postat

acea varsta sau varsta aceea, tot acelasi lucru e  :slap2  dar Roxanico, vad ca te-ai transformat si-n profesoara de lb. romana, ne dai lectii de gramatica, ca la alceva nu stiu daca te pricepi  :no2

Dar aceea varsta e tot la fel ? Pe mine ma zgarie pe urechii :laugh2  citeste inainte sa dai un raspuns

Vizitator
Postat

Dar aceea varsta e tot la fel ? Pe mine ma zgarie pe urechii :laugh2  citeste inainte sa dai un raspuns

Unde te zgaraie? Daca tot am ajuns sa vorbim despre gramatica.

• Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Acea sau aceea ?! Oare care e raspunsul :350x Hai ca fac si romana cu tine , " la aceea varsta " nu prea merge . Dar daca inversam cele doua cuvinte " varsta aceea " acum parca suna altfel nu ?

Mai tu cred ca ai plecat cu Pruteanu în Austria! Ai dat -o prea bine :-o
Vizitator all_star
Postat

Corect. Aici ai dreptate.  ;)

Postat

Unde te zgaraie? Daca tot am ajuns sa vorbim despre gramatica.

E gen " si " sau " siiiiiiiiiiiii"  :laugh2  nu e o diferenta majora si am facut.o intentionat 

• Oras:RO
Postat

Mai tu cred ca ai plecat cu Pruteanu în Austria! Ai dat -o prea bine :-o

da voi nu v-ati prins.. Austria e vreun hotel prin cta sau prin apropiere :D

Postat

da voi nu v-ati prins.. Austria e vreun hotel prin cta sau prin apropiere :D

Buna asta  :laugh2   

Postat

Ma iertati jumatate de ora cat fac o baita ? Promit ca revin  :blushing2  :boob

Vizitator
Postat

Se spune: ma zgarie pe urechi sau ma zgarie la ureche. Nu cum ai spus tu. 

Postat

Nu 

dar verifica , poate o fi vreun hotel cu numele asta prin cta . Pentru siguranta ta si ca sa poti sa dormi bine 

Vizitator all_star
Postat

Se spune: ma zgarie pe urechi sau ma zgarie la ureche. Nu cum ai spus tu. 

Face si ea misto de noi, a dat gramatica peste ea  :laugh2

Postat

Ma iertati jumatate de ora cat fac o baita ? Promit ca revin  :blushing2  :boob

nu mai face baita ca e tarziu :) te culci asa ca n-are nimic :D vb cu baietii aici..

Postat

nu mai face baita ca e tarziu :) te culci asa ca n-are nimic :D vb cu baietii aici..

Tu esti suparat ca nu te-am luat cu mine ?! Iarta-ma  :blushing2

Vizitator
Postat

Cum sa nu faca baita? Se supara sponsorul daca se culca langa el si miroase a transpiratie de la atata scris pe forum. :D

• Like 10
Postat

Tu esti suparat ca nu te-am luat cu mine ?! Iarta-ma  :blushing2

aoleu tu vroiai sa ma iei la "munte" si n-ai zis nimic  :laugh2 sau hotel ce e ala, Austria ala..

• Like 1
Postat

Cum sa nu faca baita? Se supara sponsorul daca se culca langa el si miroase a transpiratie de la atata scris pe forum. :D

nu e cu sponsorul.. e la Austria.. ce o mai fi si ala.. hotel ceva :D

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

:)

Ce ranjesti ma asa?

nu ai cum se te intalnesti cu mine , ce parte din nu mai lucrez nu ai bagat la cap ?

Cand ai vazut ca mori de foame te-ai apucat de munca cinstita, ca esti prea diva sa iti rupi pizda pe mai putin de 400

Chair asa ... nimic pe ea  :slap2 .Prea perfecta tipa .Ori pozarul ei stie cum sa prelucreze ,ori pina la urma ar fi Roxana2 :laugh2  ...ca doar ea zicea ca nu are defecte si cere tot 400 lei :laugh2

ia bagat pozaru la photoshop,,,

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Pozele arata ...fara cusur. Photoshp-ul si-a facut cu prisosinta treaba. Ce mai ...model Victoria`s Secret.

Fara nici un cos, fara acnee, vezi ca te dai de gol. Nu pui mereu plasticul, la un ten asa perfect.

Am ghicit ...este ...? :laugh2

• Oras:Deplasari
  • Oras:Deplasari
Postat

Buna baieti  :inlovee  Ma numesc Ana si se pare ca sunt posesorea acestui topic .Eiii bine ma bucur si sper ca cu timpul sa ne cunoastem si sa curga recenzile nu  :hooray   Deocamdata sa va prezint servicile mele si o lista de preturi :

O ora cu masaj de relaxare , oral , normal este 400 de lei iar o finalizare 300 de lei . Pretul deplasarii este inclus in pret dar pentru distante mai lungi cum ar fi Mamaia Nord se adauga 50 de lei la pret .  Pozele sunt reale , daca aveti si alte intrebari va rog si sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postarea mea 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...