anamaria20 Reputație: 4 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Deplasari Oras:Deplasari Postat Februarie 24, 2016 ai rezolvat ceva?Nu are sens sa gasesc o locatie momentan , la inceputul luni martie nu o sa mai fiu in Constanta .
roxana 4 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Postat Februarie 24, 2016 Daca vrei si eu am nevoie de colega de apartament poți sa ma suni 0760623706 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Nu are sens sa gasesc o locatie momentan , la inceputul luni martie nu o sa mai fiu in Constanta .ai anunturi postate inclusiv azi 09.04ai revenit?daca da poti te rog sa precizezi daca s-a schimbat ceva in legatura cu 'oferta' serviciilor tale?ai locatie sau tot ' doar deplasari ' ?Candva ai adus in discutie postarea unor poze cu tine.Crezi ca mai poti face ceva legat de acest lucru? Stiu ca sunt cam multe cerinte,dar mai stiu si ca tu esti o persoana deosebita,si pe cat posibil o sa incerci sa le 'rezolvi' Chiar daca stiu deja raspunsul pe care-l vei da datorita bunului simt ce te caracterizeaza,nu pot sa nu te rog sa dai si cateva detalii despre prietena ta pe care eu o admir enormMultumesc anticipat ana-maria si ca un sfat,incearca sa te 'folosesti' mai mult de forum si o sa observi ca o sa ai de 'castigat'
anamaria20 Reputație: 4 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Deplasari Oras:Deplasari Postat Aprilie 9, 2016 ai anunturi postate inclusiv azi 09.04ai revenit?daca da poti te rog sa precizezi daca s-a schimbat ceva in legatura cu 'oferta' serviciilor tale?ai locatie sau tot ' doar deplasari ' ?Candva ai adus in discutie postarea unor poze cu tine.Crezi ca mai poti face ceva legat de acest lucru? Stiu ca sunt cam multe cerinte,dar mai stiu si ca tu esti o persoana deosebita,si pe cat posibil o sa incerci sa le 'rezolvi' Chiar daca stiu deja raspunsul pe care-l vei da datorita bunului simt ce te caracterizeaza,nu pot sa nu te rog sa dai si cateva detalii despre prietena ta pe care eu o admir enormMultumesc anticipat ana-maria si ca un sfat,incearca sa te 'folosesti' mai mult de forum si o sa observi ca o sa ai de 'castigat'la ce prietena te referi ?
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 la ce prietena te referi ?Tu incearca sa raspunzi si-ti zic eu daca ai nimerit))
anamaria20 Reputație: 4 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Deplasari Oras:Deplasari Postat Aprilie 9, 2016 Tu incearca sa raspunzi si-ti zic eu daca ai nimerit ))Scuza-ma dar nu imi permite timpul sa ma joc de-a ghicitoarea .
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Scuza-ma dar nu imi permite timpul sa ma joc de-a ghicitoarea .imi cer eu scuzeatunci ne 'jucam' cand iti permite timpul despre tine nimic? 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 vorba ameliei io kiar kred ca ari triaba si sper ka nu so supi ca inka nu iam zis totu Da ie civa la mijloc,ka fata ista,anamaria nu o postat si nici nu a intrat pacilisea di mai bini di o luna iara azi inainti ka ia sa scrii o aparut onlain si ul Da io kred ka nui nimicuta,ka de iera ni zicia kiar ia 2
anamaria20 Reputație: 4 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Deplasari Oras:Deplasari Postat Aprilie 9, 2016 vorba ameliei io kiar kred ca ari triaba si sper ka nu so supi ca inka nu iam zis totu Da ie civa la mijloc,ka fata ista,anamaria nu o postat si nici nu a intrat pacilisea di mai bini di o luna iara azi inainti ka ia sa scrii o aparut onlain si ul Da io kred ka nui nimicuta,ka de iera ni zicia kiar ia nu am fost in tara asa ca nu vad ce rost ar fi avut sa intru aici
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 puri coincidenti. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Mada, da ci bini ti descurci pi moldovinesti. Zici cas fix io. 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Mada, da ci bini ti descurci pi moldovinesti. Zici cas fix io. Da da,mersi de 'compliment' dar mai am pana sa ma pot compara cu tine io zik sa stai pacilisa ca ie rost di joaka
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 nUu mai am bulinuti sati dau. Da dak ii di joaca di sotron...sar si io.
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 nu am fost in tara asa ca nu vad ce rost ar fi avut sa intru aicinu am adus in discutie ideea asta chiar dacaierau pi situri anunturili ku tini in perioada di cari spui cai fost pi alti plaiuri Da ie adevarat cai avut o perioada di pauza mai acusi o saptamana sa zik
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 nu am fost in tara asa ca nu vad ce rost ar fi avut sa intru aici Poi fataaa....ni ziceai si noua kum iera vremea pi la tini pi melagurili pi undi ierai. Mai dideai si "buna ziua", mai videai cini a venit, cini sa uschit. Ierai la zi nu noutatirili. Si, zi fata, avea moluri pi undi ai fost ? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Auzi fataaa...da nu ni arati si noua nisti pozi di pi undi ai fost ? SA ni mai minunam si noi ast\ia di la tara. sa zicem Wow....Uuuuu...Hiiiiii. 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Poi fataaa....ni ziceai si noua kum iera vremea pi la tini pi melagurili pi undi ierai. Mai dideai si "buna ziua", mai videai cini a venit, cini sa uschit. Ierai la zi nu noutatirili. Si, zi fata, avea moluri pi undi ai fost ?E in tema cu totPoate ici-colo sa-i fi scapat ceva Nu stiu daca 'ea' e asa interesata de moluri dar un shopping doua tot a facut ca doar nu a plecat cu rezervorul plin de aici))
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 .
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 mai ana mariada di la ci vini 'rox' ala din pozili tali? 1
piticu2015 Reputație: 287 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 imi cer eu scuzeatunci ne 'jucam' cand iti permite timpul despre tine nimic? Esti prost si tu ca multi de pe acest forum! insisti sa mananci un cacat cu tot cu farfurie
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 Esti prost si tu ca multi de pe acest forum! insisti sa mananci un cacat cu tot cu farfurie nu stu de ti supiri da io tio zik akumaor fi iei multi prosti pi forum da tu iesti numai unupoti sa stai linistitdigieaba incearca iei sa fii prosti ka nare sa ti ajunga nici unu)) 1
piticu2015 Reputație: 287 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 nu stu de ti supiri da io tio zik akumaor fi iei multi prosti pi forum da tu iesti numai unupoti sa stai linistitdigieaba incearca iei sa fii prosti ka nare sa ti ajunga nici unu )) mai faci si pe analfabetul
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 mai faci si pe analfabetul prost prost da tiai prins da totus io kred ka tia soptit ciniva da tu stai linistitla tini sigur e civa natural,tu nu ti prifaci
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 17, 2016 Eheee Mada, zi ka nu mere bini argou aista regionalizat cind vrei sa iei un prost la pulaa. Da io nu anteleg di ce so bagat piticutu in ciorba. O fi racit si cand o stranutat io sarit mucii pi tastatura si asta o iesit ? Sau la pitici ie proportionala treba, statura si mintea ?
Postări Recomandate