eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Bifat din nou domnisoara azi ce pot spune decat ca a fost naspA rau..mers la pensiune Am facut dus amandoi dupa care trecem la actiune.a inceput cu un oral bunicel cam 10 minute pus caciulita si hai la normal.frate cand m-am asezat peste ea a venit un miros de transpiratie de a murit ala mic.in fine trece la oral inapoi si cu greu reuseste sa il trezeassca din nou.si din nou la normal unde termin repede.De precizat ar fi ca fata avea o fata de ziceai ca e mai mult moarta decat vie.La plecare chem un taxi tipul imi spune ca nu poate veni si trimete un coleg la care ea sare si zice ce masina vine ce culoare ca-sa nu fie X ca ma cunoaste.de ficare data a venit la intalnire a venit cu acelasi taxi.nu stiu ce sa zic.La final im spune ca costa mai mult ca a trecut mai mult de cat am vorbit si trebuie sa mai dau 100 in plus.I-am spus ca imi pare rau dar nu se poate.Decartat 200Stat in locatie cam 1 ora si un 15 minute dar cred ca a inceput sa puna pret si la timpul de pe drum 1
electro223 Reputație: 36 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Azi am incercat si eu sa dau de ea .M a amanat m a aburit ca mai intarzie un pic ca are multi clienti m am suparat si am plecat.se duce in jos...
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Am uitat sa va zic ... am intrebat-0 cand pleaca la ploiesti si a zis ca mai sta putin ca mai are ceva de rezolvat la campina
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Electro pe la ce ora ai sunat
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Daca a fost intre 1.45 si
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 3.30 era cu mine dupa care a zis ca merge in aceiasi zona cu mine dar a primit un tel si a coborat la omv
bajetdeploiesti Reputație: -56 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 Bifat din nou domnisoara azi ce pot spune decat ca a fost naspA rau..mers la pensiune Am facut dus amandoi dupa care trecem la actiune.a inceput cu un oral bunicel cam 10 minute pus caciulita si hai la normal.frate cand m-am asezat peste ea a venit un miros de transpiratie de a murit ala mic.in fine trece la oral inapoi si cu greu reuseste sa il trezeassca din nou.si din nou la normal unde termin repede.De precizat ar fi ca fata avea o fata de ziceai ca e mai mult moarta decat vie.La plecare chem un taxi tipul imi spune ca nu poate veni si trimete un coleg la care ea sare si zice ce masina vine ce culoare ca-sa nu fie X ca ma cunoaste.de ficare data a venit la intalnire a venit cu acelasi taxi.nu stiu ce sa zic.La final im spune ca costa mai mult ca a trecut mai mult de cat am vorbit si trebuie sa mai dau 100 in plus.I-am spus ca imi pare rau dar nu se poate.Decartat 200Stat in locatie cam 1 ora si un 15 minute dar cred ca a inceput sa puna pret si la timpul de pe drumtaxiu-ul e unul de culoare rosie? Intr-o duminica mi-am dat intalnire cu ea, dar cand am vazut ca s-a dat jos din taxi-ul rosu si in dreapta langa sofer mai era un tip de etnie, nu m-am mai dus la ea de teama sa nu vina aia doi dupa noi ...
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Da rosu dar a venit singura.dupa care taxiul a parcat in fata la omv si am intrebato daca mergem cu el si a zis ca nu deoarece o cunoaste.cred ca nu vrea sa il demaste pe .........stiti voi!!!!
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Bifat din nou domnisoara azi ce pot spune decat ca a fost naspA rau..mers la pensiune Am facut dus amandoi dupa care trecem la actiune.a inceput cu un oral bunicel cam 10 minute pus caciulita si hai la normal.frate cand m-am asezat peste ea a venit un miros de transpiratie de a murit ala mic.in fine trece la oral inapoi si cu greu reuseste sa il trezeassca din nou.si din nou la normal unde termin repede.De precizat ar fi ca fata avea o fata de ziceai ca e mai mult moarta decat vie.La plecare chem un taxi tipul imi spune ca nu poate veni si trimete un coleg la care ea sare si zice ce masina vine ce culoare ca-sa nu fie X ca ma cunoaste.de ficare data a venit la intalnire a venit cu acelasi taxi.nu stiu ce sa zic.La final im spune ca costa mai mult ca a trecut mai mult de cat am vorbit si trebuie sa mai dau 100 in plus.I-am spus ca imi pare rau dar nu se poate.Decartat 200Stat in locatie cam 1 ora si un 15 minute dar cred ca a inceput sa puna pret si la timpul de pe drumeumen, decelez cateva inadvertente in povestea ta...1.Daca ati facut dus amaindoi, de unde mirosul de transpiratie care l-a adormit pe ala mic... sau ati folosit doar apa, nu si sapunul... :350x2. Din ce ne-ai povestit rezulta ca ai terminat doar o data... iar din cate se stia, fata avea un tarif de 100 lei/finalizare... de ce tu ai dat 200 lei... :350x3. Si ar mai fi si treaba cu taxiul... am mai spus-o... mi se pare ciudat ca vine cu taxiul in conditiile in care se stia faptul ca sta in zona... Aici probabil ca explicatia e... stiti voi... Multumim de clarificari!
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 19, 2016 eumen, decelez cateva inadvertente in povestea ta...1.Daca ati facut dus amaindoi, de unde mirosul de transpiratie care l-a adormit pe ala mic... sau ati folosit doar apa, nu si sapunul... :350x2. Din ce ne-ai povestit rezulta ca ai terminat doar o data... iar din cate se stia, fata avea un tarif de 100 lei/finalizare... de ce tu ai dat 200 lei... :350xMultumim de clarificari! Pare destul de simplu.. nu scrie ca au facut impreuna...O ora la fata nu e 200?
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Da si azi trebuia sa vina la 1.30si cand am sunat-o sa scuzat ca nu a ajuns si a spus""stati putin sa imi chem taxiul"" deci tot aceiasi culoare si a venit dinspre autogara(strada din drepta pana in omv la semafor)
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Dusul l-am facut separat era mica cabina
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Pare destul de simplu.. nu scrie ca au facut impreuna...O ora la fata nu e 200? Omul spune clar - "Am facut dus amandoi"! (Vezi randul 2...)Acum cateva zile, un confrate (alin) povestea ca a platit 200/aproape 2 ore/3 finalizari!Deci...?!? :350x
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Dusul l-am facut separat era mica cabinaExprimarea ta este derutanta... Dar chiar si separat, nu se explica mirosul... poate doar daca a mimat dusul... adica a dat drumul la apa dar a facut pipi... 2 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 băăăă aici e chat? 1
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Pai daca recenzii nu are cine face am trecut la chat
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Acuma na a iesit uda dar in doua minute cat a stat ca nu apucasem nici sa imi dau jos pantaloni
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Acuma na a iesit uda dar in doua minute cat a stat ca nu apucasem nici sa imi dau jos pantaloni"A iesit uda"... de ce, nu erau prosoape la pensiune... :350xEu cred ca doar s-a stropit oleaca, sa te induca in eroare... sau era "uda" de transpiratie de fapt... Oricum, vorba unui confrate, incepe sa se duca in jos domnisoara...
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 "A iesit uda"... de ce, nu erau prosoape la pensiune... :350xEu cred ca doar s-a stropit oleaca, sa te induca in eroare... sau era "uda" de transpiratie de fapt... Oricum, vorba unui confrate, incepe sa se duca in jos domnisoara... dar a fost vreodata in sus? 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 19, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 19, 2016 Da. La prima recenzie.Era sus la pensiune.
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 As mai avea ceva de comentat in privinta hainelor.am fost deja de 3ori cu ea si de fiecare data avenit la fel imbracata.chiar fata asta nu are bani sa isi cumpere o pereche de blugi si o alta bluza ce sa mai vorbim daca nu are de prezervative .Eu unul cred ca o sa renunt de a mai apela la serviiciile ei si asta nu din cauza tarifului sau a prestatiei ci din cauza ca a inceput sa imi fie mila de ea mai ales dupa ce am vazut ce fata avea azi poate daia nici nu si-a dat seama cand a facut dus ca mirosea sa se spele cum trebuie. daca nu plateam camera inainte plecam.sincer cred ca este obligata sa faca asta.si asa zisul protector daca exista si citeste pe aici sa mai gandeasca ca este doar un copil si sa ii mai lase si ei ceva macar pentru o pereche de chiloti
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Curand va ajunge jos de tot adica in DN si va presta pe 2 lei nu pe 200
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 19, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 19, 2016 Omul spune clar - "Am facut dus amandoi"! (Vezi randul 2...)Amandoi nu inseamnaca am facut impreuna.dar bine limba romanului are multe intelesuri
shadow2210 Reputație: 45 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 Bifat din nou domnisoara azi ce pot spune decat ca a fost naspA rau..mers la pensiune Am facut dus amandoi dupa care trecem la actiune.a inceput cu un oral bunicel cam 10 minute pus caciulita si hai la normal.frate cand m-am asezat peste ea a venit un miros de transpiratie de a murit ala mic.in fine trece la oral inapoi si cu greu reuseste sa il trezeassca din nou.si din nou la normal unde termin repede.De precizat ar fi ca fata avea o fata de ziceai ca e mai mult moarta decat vie.La plecare chem un taxi tipul imi spune ca nu poate veni si trimete un coleg la care ea sare si zice ce masina vine ce culoare ca-sa nu fie X ca ma cunoaste.de ficare data a venit la intalnire a venit cu acelasi taxi.nu stiu ce sa zic.La final im spune ca costa mai mult ca a trecut mai mult de cat am vorbit si trebuie sa mai dau 100 in plus.I-am spus ca imi pare rau dar nu se poate.Decartat 200Stat in locatie cam 1 ora si un 15 minute dar cred ca a inceput sa puna pret si la timpul de pe drumAcum ce face ??? S-a invatat ca ii dam banii care ii cere, chiar daca e cam mult, si incepe sa ceara in plus ???Prezervative a avut ? ca de obicei nu are ?
adrian24 Reputație: 346 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 20, 2016 Nu am ajuns la aceasta fata dar din postări pare sa aibă macro, trebuie sa își facă curaj sa scape de el asta înseamnă o declarație contra lui, toate aceste prețuri sunt impuse de el si ea nu are nici un cuvânt de spus. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum