Sari la conținut

0746852079 feeling de centura

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Salut tuturor

Eveniment petrecut acum 4-5 zile.Anunt nou aparut in JB,ofer companie+nr din titlu. Sunat si dupa ce m-am lamurit ca e fata noua,stabilit antalnire. locatia e pe Milcovului. Ajuns la adresa primit la tel,sun si imi zice sa vin in fata geamului pt ca nu merge interfonul si arunca jos cheea. asa si am facut, am prins cheea aruncata de la etejul 2 (bravoo mie :slap2 ), de jos mi s-a parut tipa simpatica. urc,intru in ap o garsoniera relativ curata. Cand am intrat mi-a deschis usa tipa care a aruncat cheea aprox 19 ani de etnie,nu urata,intretimp esea din camera o alta fata mai de varsta tot de etnie si tanara a intrat in bucatarie,am spus daca se poate o aleg pe fata mai tanara. venit raspunsul ca ea nu lucreaza momentan. am decartat suma de 50 ron pentru O+N ambele protejat,si ne-am intrat in camera. imediat am observat ca NU ESTE pat in camera numai ceva de gen fotoliu dubla. dar sa va spun cum arata fata: tiganca,par lung evident bruneta,aprox 170cm,60kg,25-27 ani, imbracata pana in gat.

m-a poftit sa stau jos(intindete,sau vrei in picioare) ma-m dezbracat,dar fata nici un nastur de la bluza nu si-a desfacut, la intrebarea mea de ce nu se dezbreaca mi-a solicitat frumos sa incepem oralul(facem odata sau ai venit sa stai de povesti). in fine a inceput oralul ca un robot cu o percutie de 200-250 pe minut cu mana si numai cu capul p...i in gura. cand am vrut sal indrum cum sa faca oral ca sa aibe efect m-a rugat sa nu mai vorbesc (taci ca asa nu til pot scula) dupa 2-3 min a ajuns scula in semi erectie mi-a solicitat sa trecem la normal(hai treci pe la spate) a tras jos pantalonii cam 20 cm, da fratilor 20 cm. s-a asezat pe fotoliu in genunchi,dar cand l-am apropiat am simtit un miros pe care nu am mai simtit de vreo 5-6 ani de cand nu ma mai opresc la fete de pe centura,am spus stop,m-am inbracat si am plecat.

Note:

tipa:5

oral:2

normal:(n-am incercat)

comportament:2

NU O RECOMAND.

puterea sa fie cu voi.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Merzi Apuci!

Acum eu caut o fata slaba cu parul lung in culoare negri dar o nu visitez aceasta fata. Daca am inteles corect ea nu dezbracat. Wow.

Cred ca e greu sa gasesc ceva buna in Oradea, din pacate.

Vizitator apuci
Postat

Salut SuperX.

In primul rand sper sa nu fiu sanctionat ca aici (loc nepotrivit) incerc sati dau ceva ajutor.

Da e greu sa gasesti ceva bun in Oradea,si e si mai greu daca ai preferinte(slaba,par lung,bruneta),dar hai sa vedem cu ce pot eu sa te ajut.

Pot sa spun linistit ca 90% dintre fetele din oradea care au anunt in ziar sau net le-am incercat(mai putin anunturile care incep asa:grasuta,plinuta) (am si eu ceva preferinte :angel: ).Deci am rasfoit carnetelul meu secret :blushing2 si ti-am facut un mic rezumat tinand in vedere ce cauti. Nu am gasit nimic care corespundea in totalitate,numai partial. vreau sa mentionez ca fiecare fata are thread separat aici pe forum.

1. 0743281292 Fata respectiva sta langa podul nou din rogerius. e intradevar slaba,aprox 170cm,22-23ani, par destul de lung dar nu e bruneta.(oral binisor,la normal merge,numai sa nu ai basici dupa actiune ca fata chiar ca e slaba :nod )

2. 0747426406 Sunt doua tipe de aprox 18 ani locatia e tot in zona sus amintita(grozavescu) una e blonda cealalta e bruneta slabuta(nu are par lung numai semi) mie nu mi-au placut fetele pt ca sunt cam fitoase(la corp de la mine amandoua primesc nota7 resp 8) am fost de 3 ori la ele dar ultima data nici una nu a vrut sa faca normal numai oral spunand ca-s prea mare :no2

3. 0744250916 Fata respectiva sta langa carfour in rogerius inpreuna cu o balena :rax2. E de etnie,inalta slabuta(dar e roscata vopsita,sau a fost cand eu am vizitat). La oral e bunicel nota 7/8 linge peste tot la normal tot 7/8(face si anal),numai ca nu e prea frumoasa fata

.

4. 0753428660 Fetele stau pe str cantacuzino. Una dintre ele: inalta,slabuta,par destul de lung,30 ani,stie meserie(dar e satena).

5. 0749677630 Tipa are aprox 33-35 ani,slabuta,inalta,e de etnie,par lung,e bruneta(dar nu face normal numai oral). e maseoza si face foarte bine,are forta :masaje , la oral e chiar buna nota 8/9,te linge peste tot daca preferi.

Numai cu informatiile acestea te-am putut ajuta(sper ca am fost de folos). daca apare ceva nou fii sigur ca merg si testez :doggystyle .

Puterea sa fie cu voi.

• Like 2
Postat

Multumesc foarte mult apuci! :) Daca ai mai mult sfaturi am email meu pe profilul meu.

Postat

Salut SuperX.

Amintesti cat ai platit acestea fetele 1-5?

Tu esti cel mai bun de utilizator aici! Eu cred ar fi o idee bună să facem un glosar pentru vocabular, de exemplu "finalizare cu mana" etc. E bun pentru straini si incepatori. :)

Vizitator apuci
Postat

Salut.

daca amintesc bine la 1 am platit 50 o finalizare si la ora cerea 100 cu 2 fin.

la 2 nu mai stiu exact dar cred 70 jum de ora si 80 daca e finis oral fara gumita.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare