prwl3r Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2016 Postat Ianuarie 30, 2016 Era pana prin toamna o tipa in zona Girocului pe langa piata, care facea masaj erotic (fara extra servicii) pe numa Alexandra (parca).A fost careva la ea sau are cineva numarul ei de teledon...? Am pierdut numarul iar anunt in Publitim nu mia are....
marcusm Reputație: 927 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 31, 2016 Am fost eu tot in toamna la ea. Era f curata si ea si apartamentul. Facea un masaj bun,avea un corp de sportiva si o pusy fina si sani fermi. La tel am prins,o f greu si de aceea imi aduc aminte ca era cu 200 la sfarsit si a spus ca a lucrat afara.
prwl3r Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Postat Ianuarie 31, 2016 Asa e...din pacate si eu imi aduc aminte doar 200-le de la sfarsitul numarului...Oare mai gasim ceva similar prin TM ?
mladita Reputație: 24 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 21, 2016 sigur ca gasesti undeva in ronat o cheama Roxana vezi in publitim
bugsy_2_7 Reputație: 154 Postat Iulie 23, 2016 Postat Iulie 23, 2016 Poti sa pui si un nr de tel sau link spre anunt, te rog? ...nu am gasit pe publi24
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum