Sari la conținut

ce este iubirea?

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Iubirea poate avea mai multe definitii, depinde de fiecare cum o percepe  :hmmm dar acest subiect a mai fost discutat in nenumarate topice, deci n-are rost sa intram in detalii ca iar o dam in filosofie :)

Vizitator
Postat

Iubirea poate avea mai multe definitii, depinde de fiecare cum o percepe  :hmmm dar acest subiect a mai fost discutat in nenumarate topice, deci n-are rost sa intram in detalii ca iar o dam in filosofie :)

Stai linistit ca nu are rost, user-ul a mai fost banat (pana acum) de vreo 10-20 de ori, dar nu se potoleste. Poate chiar ii place (sa fie banat)....

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

O forma de a-ti baga pula fara costuri.

Ce-ai mă? :)

Ai dă poola mea, însoară-te, fă-ţi amantă...iubește-le și să vezi costurile dreaq :)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ce-ai mă? :)

Ai dă poola mea, însoară-te, fă-ţi amantă...iubește-le și să vezi costurile dreaq :)

post-70730-0-32639300-1454335178_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Iubire fata de aproape inseamna sa nu futi doar tu nevasta-n cur! Da-o la tot poporu' sa vada ce cur futabil are! Doamne miluieste! Post 3 zile, rugaciune si spovedanie acum.

Postat

Iubire fata de aproape inseamna sa nu futi doar tu nevasta-n cur! Da-o la tot poporu' sa vada ce cur futabil are! Doamne miluieste! Post 3 zile, rugaciune si spovedanie acum.

Astupa-ti urechile !

post-70730-0-06596800-1454342279_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Taticu`....Dumnezeu a iesit dupa un pachet de tigari si nu s-a mai intors.

El a fost primu` care si-a dat seama ca oricat i-ai da omului,tot nu te va iubi....mai ales dupa cate a facut el....i-a innecat pe toti,le-a dat foc,i-a trecut marea,le-a dat mana,le-a dat tara,le-a dat rege,ba tot ce-au vrut,ba si pe fi-su`....tot nu-l iubeste lumea.

Intrebarea asta e fara raspuns deocamdata.

PS - Dumnezeu n-a interzis futaiul,el l-a facut.Altii l-au interzis.

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...